2.4

538 39 1
                                    

#Katherine pov.#
Mačiau Niall akis kai jis pamatė mano seserį. Kamilla buvo gana panaši į mane. Blondiniški plaukai ir tos pačios mėlynos akys. Mačiau kaip jie maloniai bendravo kartu. Kamillai reikėjo gero vaikino, o ir ji pati manau tikrai tinkama Niall.
Išėjau iš svetainės palikdama tuodu vienus. Ką žinai, gal ir užsimegs kažkas tarp jų.
Pajutau kišenėj suvibruojant savo telefoną. Greit jį atrakinau ir nužvelgiau skambintoją. Velnias, ne laiku. Paspaudžiau atsiliepimo mygtuką ir prisidėjau telefoną prie ausies. Greit išėjau į lauką kad nesigirdėtų mūsų pokalbio.
-Katherine,-jo balsas pasiekė mano ausis.
-Sakyk ko reikia,-tariau šaltai. Nenorėjau su juo kalbėti, bet kito pasirinkimo neturiu. Nekalbėjau su juo jau gal trejus metus ir tikrai neapsidžiaugiau jo skambučiu.
-Tik noriu pasakyt kad Amanda sugrįžo,-giliai įkvėpiau po tokių jo žodžių.
-Kodėl?-tikėjausi kad tai nebuvo kažkas rimto.
-Ji nori su tavim pasikalbėti.
-Apie ką?-stengiausi atrodyti šaltai bet žinojau kas greit nutiks. Amanda - buvusi mano draugė. Dar tada, kai Mančesteryje priklausiau gaujai. Po to, kai mūsų pusė gaujos išžudė, mes išsilakstėm po visą Angliją. Nenorėjau ten grįžt.
-Pati žinai apie ką. Mums reikia tavęs Kathe,-įtemptai mąsčiau po jo žodžių. Aš turėjau tai padaryti. Juk visada buvau linkusi aukotis vardan kitų.
-Gerai. Atvyksiu,-tariau apsižvalgydama.
-Apie tai nieks negali sužinot. Tai dėl tavo ir mūsų saugumo,-dar kartą linktelėjau nors jis to ir nematė. Pasijutau blogai. Aš negalėjau jų tiesiog palikti. Bet...Niall dabar turi Kamillą, nors ir nežinau ar jiems kas nors gausis. O Harry ir Louis taip pat kartu. Tikiuosi kad jiems viskas gerai bus.
Grįžusi į Niall namą juos radau dar besišnekuočiuojančius todėl nusprendžiau netrukdyti. Paėmiau nedidelį popieriaus lapą ir pradėjau rašyti. Baigusi palikau lapą ant stalo o pati pasiėmusi rankinę patraukiau link namų. Belieka tik pasiimti pora daiktų. O tada aš išvyksiu iš šio miesto.

#Louis pov.#
-Ką čia darai?-nesusilaikiau nenusijuokęs kai David iš rankų netyčia išmetė kątik nusipirktą kababą.
-Kaip ką? Nesimato? Mokau kebabą skraidyt,-sarkastiškai atrėžė pakeldamas jį nuo žemės. Gerai kad jis buvo įvyniotas į foliją, todėl neišsitepė.
Nusijuokiau dar kartą. Man buvo liksma su David. Buvo gera pamiršti tą nejaukią įtampą būnant su Harry. Žinau kad jis kažką slepia. Bet aš taip pat turiu savų paslapčių.
-Va ir mano namas,-vaikinas mostelėjo ranka į nedidelį tačiau visai jaukų namą.
-Tavo?-pasitikslinau nes jis juk visai neseniai atsikraustė į šį miestą.
-Šiaip aš jį nuomuojuosi, bet žadu greitu laiku pirkt. Vistiek planuoju čia ilgiau pasilikti,-trūktelėjo pečiais atrakindamas duris. Namas iš vidaus atrodė dar jaukesnis.
-Tai ką veikiam?-paklausiau kai įžengėm į svetainę. Jis trumpam dingo ir grįžo su buteliu šampano,-Jei nusigersiu tai nebegalėsiu namo parsigaut,-papurčiau galvą.
-Tada pasilik,-po jo žodžių minutėlę pamąstęs linktelėjau. Pasakysiu Harry kad miegu kur nors pas Niall ir vsio. Taip. Būtent taip ir darysiu.

#Niall pov.#
Išėjau iš svetainės palikdamas Kamillą vieną. Ji šauni mergina. Iš tiesų nesistebiu kad ji Katherine sesuo, nes jos abi panašios ne tik išvaizda bet ir charakteriu. Žinoma man Kath patiko labiau. Aš buvau ją įsimylėjęs. Tačiau žinant tai kad jos netraukia vaikinai, galėčiau suteikti šansą Kamillai.
-Ketherine!-pašaukiau niekur neradęs merginos. Tai keista, maniau kad ji būtų pasakiusi jei jai reiktų išeiti.
Netrukus į kolidorių atsibeldė ir Kamilla su klausiama išraiška.
Nuėjus į virtuvę mano dėmesį pastraukė popieriaus lapas padėtas ant stalo. Paėmiau jį ir iškart atpažinau Kath raštą.

Hey,
Kai rasit šį laišką, manęs turbūt jau nebebus Prestone. Nežadu teisintis, jums užtenka žinoti tik tai, kad taip reikėjo. Nesirūpinkit dėl manęs ir neieškokit. Man viskas gerai. Rūpinkitės vieni kitais.
Nežinau kada grįšiu. Galbūt po kelių dienų. O gal po kelių metų. Gal išvis negrįšiu. Bet nesirūpinkit dėl to.
Sudie, myliu jus.

Katherine.

Nu okey. Suprantu kad dalies nebuvo jau ilgiau nei mėnesį. Nu bet man minčių nėra. Sorry :')
Nenoriu nieko prižadėt nu bet dabar stengsiuos dalis kelt kaip galima dažniau Ech. Bye :)

A Little StrangeWhere stories live. Discover now