>.< MARK >.<

3.4K 89 14
                                    

@Btsgrlz 'e ithafen

Mark ile anime izleyecektin. [ İşte Misaki farkı =D ] Arabanla Mark'ı yurttan alıp ilk önce alışveriş merkezine sonrasında evine gidecektiniz. [ oooo eve Mark atıyır O.O ] Yurdun önünde arabayla bekliyordun. Pencereden iki maknae'yı gördün. Sana sesleniyorlardı. Camı açtın,

"Hıh? Ne diyorsunuz ?" dedin.

Ama onlar da senin dediğini duymamışlardı. E tabi sonuç olarakta anlamadılar. Sonrasında Mark'ın telefonunu çıkardın. [ çünkü Mark dün gece sende kalmıştı ve sende telefonunu unutmuştu.] Ve Jaebum'u aradın.

"Mark beni telefonla arayacağın kadar uzaklıkta değiliz."dedi Jaebum

"Ben (adın). Mark telefonunu arıyorsa boşuna aramasın dün bende unutmuş. Zaten geç kaldık!"dedin.

O sırada Jaebum telefonu Mark'a vermişti.

"Tamam aşkım geliyorum." [ aşkım diyen dillerini yeruz phiz olum =D sjjssj ]

Telefonu kapattın. Mark anime izlerken genelde sıkılırdı. Bunu bildiğin için 'acaba başka ne yapabiliriz?' diye düşündün.

O sırada Mark arabaya bindi. Dışarısı baya soğuktu.Mark direksiyonda duran ellerini avucunun içine alıp,

"Ellerin soğuk değilmiş! O zaman sen benimkini ısıt!" dedi

Mark' a dik dik bakıp,

"Haklısın. Elim sıcak. Çünkü 7 dakika 53 saniye 16 salisedir seni bekliyorum Mark!" dedin. [ Saymak mı ? Ne münasebet? =D ]

Mark dudağını büzüp [ anladınız inş =D ] üzülmüş gibi yaptı.

Mark'ı bu hallerine dayanamazdın. Mark'ta bunu biliyordu. Yine her zamanki gibi oldu.Dayanamayıp Mark'a sarıldın.

"Oyş! Benim Dimsum'um üzülmüşmü!? Kıyamam! "diyip sende yüzünü astın.[ Yazarınız açıkmış olarabilir azıcık da kuzeninden yardım aldı -.- ]

Mark "Haydi gidelim! Malum seni çok beklettim" dedi.

.

.

.

Alışveriş merkezine geldiniz. [normal olarak] Mark'a ve kendine kıyafet baktın. Hatta baktığın yetmedi aldında birkaç bir şey. Mark seni mağazanın dışında bekliyordu.

Kendine şöyle bir kaban aldın.

[Siz başka bir şey de düşünebilirsiniz]

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

[Siz başka bir şey de düşünebilirsiniz]

Bunu Mark'ın davet ettiği etkinliğe [JYP 'nın şirket içerisinde yaptığı bir etkinlik olarak düşünün] kombin yapıp giyebilirdin. [ Nasıl bir kombin olacağını siz düşünün] . Dışarı çıktın. Ama Mark'ı dışarıda göremedin. Telefonunu çıkarttın. Rehberden Mark'ı buldun.

" ^^ DİMSUM'UM ^^" aranıyor...

Fakat Mark'ın telefonun sesi cebinden gelince yüzünü buruşturdun ve kendi kendine 'Ne diye telefonu vermeyi unuttuysam!?' diye söylendin.

Etrafa göz atarken Mark'ın kucağında bir kız çocuğunun olduğunu fark ettin. Çocuk aşağı yukarı 1-2 yaşlarındaydı. Yani henüz bebek denilebilirdi. [ ama olsundu yazar çocuk demeye devam edecek =D ] Çocuk Mark'ın omzuna başını koymuştu. Çocuk sanki ağlıyordu. Mark'a doğru ilerledin.

"Şşşşştt! Tamam bulucağız anneni! Aaaa ! Bak kimler gelmiş! (adın)' le çabucak buluruz anneni!" dedi Mark çocuğu avutmaya çalışırken.

Mark'a gülümseyip, çocuğu kucağına alırken,

"Oyş! Gel bakalım sen (adın) noona'na! Adınız neydi minnoş bayan?" dedin

"Min jee.." dedi kız

"Memnun oldum Min Jee Hanım! Eveett şimdi gel bakalım danışmaya gidelim anons yaptıralım. Annen de hem seni arıyordur şuan! Daha çabuk bulmuş olur!" dedin çocuğu sevindirmeye çalışırken.

Çocuğun ağlaması kesildiğinde danışmaya doğru yürümeye başladın. Mark'sa arkadan ,

"Var ya senden iyi anne olur (adın)! Ama benim çocuklarımın annesi olursan iyi bir anne olursun!" diye bağırdı.

"Evet, evet! Hadi sende gel!" dedin. Min jee'nin kaybolduğuna dair anons yaptırdınız.

Min jee'nin annesi birkaç dakika içinde danışmaya gelip size teşekkür edip yanınızdan ayrıldı.Yorulduğunu fark edip "Hadi Mark eve gidelim!" dedin.

Eve geldiniz. Çantandan anahtarı bulup kilite sokup 3 kez kilitlediğin kapıyı açtın.

İçeri girdiniz. Mark'da içeri girince kapıyı kapattı kendi montunu çıkarttı astı. Sonrasında seninkini üzerinde çıkarmana yardım edip seninkini de astı. [Ne kadarda gibar bir jojuh ]

Salona geçtiniz. Mark mutfağa gitti. 2 bardak latte ile salona geri döndü. Sen o sırada owari no seraph adlı animeyi açıyordun. Mark kanepeye oturdu. Latte bardaklarını sehpanın üzerine koydu. Kucağına yatıp " Hadi izleyelim!" dedi.

Mark'a bu animeyle ilgili bir kaç spoiler vermiştin. [ çünkü uyuzluk -,- ] Ve hala da spoiler veriyordun.

Gözünü animeden bir saniye bile ayırmıyordun. Mark'a "Saçınla oynayayım mı ? " diye sordun.

Mark ise bu sefer animeye o kadar odaklanmıştı ki...

"Hıhı!.." dedi.

Mark'ın saçlarıyla oynamaya başladın.Bir yandan bu animenin opening şarkısını söylüyordun. Bir kaç dakika sonra kafanı eğdiğinde Mark'ın uyumuş olduğunu fark ettin. telefonundan saate baktın.

Saat 23.52.

Mark'ın kafasını kaldırıp sen kalkınca tekrar kafasını indirip rahatsız olamasın diye kafasının altına puf yastıklardan birini koydun. Yukarıya çıktın. Odandan battaniye aldın. Aşağı indin. Battaniyeyle Mark'ın üzerini örttün.

Mark öyle masum duruyordu ki uyurken... Mark'ın telefonunu eline aldın ve Jaebum'u aradın.

"Jaebum bu gece Mark yine bende kalacak. Uyudu. Uyandırmaya kıyamıyorum... Haberin olsun diye dedim." dedin

"Tamam sıkıntı yok sonuçta emin ellerde!" dedi Jaebum.

Dizlerinin üzerine oturdun. Mark'ı izlemeye başladın. Gün içinde geçirdiğiniz maceradan mıdır nedir senin de göz kapakların iyice ağırlaşmıştı. Mark'ın elini tutup kafanı Mark'tan anca kalan kanepenin küçük kısmına koydun ve sende uyumuya başladın...

...

Buda çok klasik bitti beah! =[ Neyse umarım şu bölümleri biraz daha değişik bitirecek alametler [ it is a ilham ] gelir. Bir sonraki bölüm hangi üyeden olsun!? ^^ Got7 ' lı günler ! Diyor ve bölümü bitiriyorum!!! ^^



















GOT7 İLE HAYAL ETWhere stories live. Discover now