>.< BAMBAM >.<

1.7K 68 32
                                    

Maskeli şahıs elinde iki kahveyle masaya oturdu.

"Al iç şunu. Üzerine dökme bari. Üzerin batmış batacağı kadar..." dedi.

Sokakta yürürken ayağın takılıp bir su birikintisine düşmüştün.O Maskeli şahısta senin düştüğünü görüp seni yerden kaldırıp oturduğu kafeye götürmüştü. 

"Kahve için sağ ol. Bu gün yeterince sakarlığım üzerimde..." dedin iç çekerek. Sonrasında üzerini silmek için izin isteyip kasaya doğru ilerledin. Üzerin biraz daha temizlenince geri döndün. Maskeli şahıs sana dik dik baktıktan sonra,

"Aish! Seni burada yalnız bırakmam gerekecek...Malesef...Kendi başına idare edersin umarım!" deyip cüzdanından para çıkartıp masaya koyduktan sonra ayağa kalktı sana selam verip kafeden ayrıldı.

Sen 'Bu neydi şimdi?' diye düşünürken kabanını giyip eline kahveyi alıp dışarı çıktın.

.

.

.

"Ah! (Kuzeninin adı) dedim ya! Yüzünde maske vardı. Sadece gözünü görebildim. Nasıl anlayım kim olduğunu?" Dedin kuzenine.

Kuzenin, "Ahy! Hadi ama bir şeyler demedi mi sana hiç?" Diye sorduğunda sende sadece,

"Sanırım lens takıyordu..." dedin şüpheli bir şekilde. Sonrasında devam ettin, " Hadi beni oyalama çıkmam lazım şuan evden!" Dedin kabanını giyip spor ayakkabını da ayağına geçirdiğinde kapıyı açıp dışarı çıktığında yine o maskeli şahısla karşı karşıya kaldın.

"Yine mi sen!?" Diye bağırdın sonrasında kendini tutamadın ve maskeli şahısı şöyle bir süzdün.

"Hahaha!! Islanmışsın!" Dedin işaret parmağını maskeli şahısa doğru çevirirken.

Maskeli şahıs, "Hey! Ben sen ıslandığında böyle yapmamıştım!" Dediginde kahkaha atmayı kesiştin.

"Pardon Bay maskeli beyefendi,adınız? Çünkü şu 2 gündür hep karşı karşıya geliyoruz. Sapık oldugunuzu düşünücem..!" Dedin gülümseyip.

Maskeli şahıs sana doğru bir adım atıp, "Ahy! Pardon gülümsemesi güzel olan hanımefendi sanırım kaba oldum size karşı... Ben Kunpimook Bhuwakul..." dedi yüzündeki maskeyi çıkartıp.

Sen ilk gülümsedin. Sonrasında , "Bunun kısası yok mu ? Hem çenem yorulmamış olur. Tayca da bilmediğim gibi telaffuz yapamam bir de !" Dedin sonrasında kafanı kaldırdın karşındaki adamın yüzüne baktın. Bambam'dı bu... Hani şu Got7'dan...

Elini alnına vurup, " Dur söyleme! Ben kısaltmasını buldum...Bambam." dedin.

Bambam elini tuttu. Ve o önünde düştüğün kafeye girdiniz.

Bambam: " Madem burada tanıştık. Devam etsin." Diyip tokalaşmak için elini uzattı. [Tanışırken genelde yapılır yah... Heh işte ondan! ^^ ] ve devam etti, "Ama hala sen adını söylemedin! Böyle olmaz bu!" Dedi.

Sen: "Ben (adın)! Ah senle böyle tanıyacağım aklımın ucundan geçmezdi..." dedin ve sende elini uzattın. Tokalaşırken senin telefonun çaldı.

"Hep de zamanında ararlar beni (!)" Dedin alaycı bir ses tonuyla.

Bambam karşında deli gibi sırıtırken sen bilinmeyen numara olduğunu görünce çağrıyı reddettin.

Bambam, " Bence o numarayı kaydetmelisin!" Dedi elinde kendi telefonunu sallarken. Telefonun ekranına dikkat ettiğinde ekrandaki numaranın senin olduğunu fark ettin.

Ağzın açık kalmıştı.

"S-sen nasıl aldın telefon numaramı!?" Dedin.

Bambam " Numaramı kaydet, anlatayım!" Dedi.

Numarayı "Maskeli Bambam" olarak kaydettin. Oda senin numaranı "Gülüşü Güzelmiş =D" olarak kaydetmişti.

"Madem kaydettik numaraları anlatayım..." diye lafa başladı Bambam.

"Dün sen masaya oturduktan bir süre sonra, üzerini silmek için izin isteyip kasaya doğru gittiğinde telefonunu masada bırakmıştın. Bende merak ettim. Telefonunu elime aldığımda kilit koyduğunu fark ettigimde kilit alanının hemen altındaki "Acil Durum kişileri" ne girdim ve orada 2 numara vardı : biri "benim ben!" Diye kayıtlı numara, diğeri ise "kuzen #.#" diye kayıtlı numara... "benim ben!" Diye kayıtlı numaranın senin olduğunu anlayıp numarayı aldım ve kaydettim. E birde bunu garantiye alayım diye de seni evine kadar izledim. Ve sonrasını sende biliyorsun!" Dedi sana göz kırptı.

Sen şaşkın bir şekilde " Ekşın seviyorsun yani!" Diyip gülümsedin. Ve devam ettin.

"Seni arayacağım. (İç çektin) ve şimdi yapacağım şey bana eğlenceli geleceğini düşündüğüm için yapıyorum. Yani bana kızma!" Dedin kabanını sandalyenin üzerinden aldın ve kafedeki kızlara " Kızlar! Bir bakar mısınız?" Dedin.

Kızlarsa : "buyurun!" Diyip size doğru yaklaşırken sen Bambam'in yanından uzaklaşıyordun. Kızlar Bambam'i tanıyıp çığlık attıkları an sen Bambam'e,

"Kusura bakma Maskeli! Burdan bakılınca çok eğlenceli!" Derken Bambam maskesini takmaya çalışırken sana,

"Ev adresini biliyorum! Birde Tayland yemekleri yapmayı öğren ileride çok yararını görürsün!" Diye bağırıyordu.

-.-      -.-      -.-     -.-    -.-    -.-    -.-     -.-    -.-

Umarım beğenmişsinizdir! ^^ ♥ Sefiliyorsunuz ♥ ! Sıradaki bölüm hangi üyeden olsun? Yorum olarak yazarsanız sevinirim. Got7'lı günler ! ♥


GOT7 İLE HAYAL ETWhere stories live. Discover now