>.< Jackson >.<

322 13 15
                                    

Arkadaşlar kimler istemiş istememiş (istemeyen var mı :d) bilemediğim için bu bölüm düpdüz cümbür cemaat ortalığa geliyor üstüne alınan alınsın :d Beklediyseniz zibilyon zamandır gerçekten teşekkürler :3 İyi ki varsınız :3 ehe ehe sizi seviyorum be çocuklar :3

Hazırsanız...

Başlıyoruzzzzzzzz...Hemde uzun bi aradan sonraaaaaaa JSHCJHDJFHEKJWFEFJJEWQGJ

Ne kadar da rahatsız edici bi random her neyse :d

Öhöm öhöm ses deneme bir iki..

-_-

Jackson ile Hong Kong'daydınız. Anne ve babasının yanına gitmiştiniz. Jackson'ın abisi ve ailesi de gelmişti. Mutlu ve huzurluydunuz. Her şey normal ve olacağı gibi seyrediyordu.

Aimee(Jackson'ın yiğeninin ismi -belki bilmeyen vardır?-) amcasına şaklabanlıklar yapıyordu. Jackson'da Aimee'den geri kalmayıp sana şaklabanlıklar yapıyordu.Masadaki herkes ikisinin bu haline kahkaha ile gülüyordu. Sende dahil. Ama sanki tuhaf bir şey vardı Jackson'a Hong Kong'a  geldiğinizden beri söylüyordun ama Jackson buna pek aldırış etmiyordu. O nedenle üstündeki bu değişik enerjiyi atmaya çalışıyordun,yengenle birlikte (Jackson'ın abisinin eşi işte uğraştırmayın beni😂) yoga yapıyordunuz ama nafile... Her şey bu kadar iyi ve huzur vericiysen sen neden böyleydin ki?

Yemeklerinizi yiyip masayı düzenlemeye başladınız. Jackson her mutfaktan masaya doğru gelişinde belini kavrayıp yanağına minik öpücükler bırakıyordu abisi,yengesi veya annesi,babası geliyorsa hemen seninle ilgilenmeyi bırakıyor masadaki tabakları alıyor:  "Mmm evet onu öyle yaparız o zaman,hı hı gezeriz gezeriz!" Gibi saçma sapan cümleler kuruyordu. Bu hali o kadar masum ve sevimliydi ki kızamıyordun da,ki zaten aile büyükleri de üstünüze gitmiyordu çoğunlukla rahattınız. "Acaba bu rahatlık mı batıyor bana?" Diye düşündün.

Aimee'nin sesiyle düşüncelerinden uzaklaştın,kolunu tutmuş salonun köşesinde duran piyanoyu göstererek: "hadi çalalım,amcam bu konuda çok iyi olduğunu söylüyor;yalnız çalmak istemiyorum bu gün en azından yanımda dursan?" Dedi

"Tabii ki minişim,gel çalalım." Dedin Aimee'nın elini tuttun piyanoya doğru yürüdünüz. Aimee oturdu,sana neyi çalacağını söyledi çalmaya başladı hemen. Şaşkındın,henüz küçüktü ama bu denli iyi  piyano çalıyor oluşuyla seni kendisine hayran bırakmıştı. "Bunların yetenekleri genetikten geliyor olsa gerek..." diye düşündün. Sonra kendi kendine gülümsedin elini karnına koydun. Neydi bu şimdi? Kendi kendine gülümsediğini ve elinin karnında oluşunu Aimee fark etmiş olacaktı ki "Biri mi gelecek?" Dedi. O an elini indirdin ve Aimee'nin tanına oturdun. "Bilmem." Dedin.

Jackson'ın mutfaktan gelen ince sevinç kahkahaları seni tekrar gülümsettirdi. Jackson koridorda yürürken bir anda yan odalardan birine geçti,kafasını kapıdan koridora doğru uzatıp geri çekip duruyordu. Bir yandan da "Hadi gül,boynum ağrıyacak!" Diye mızmızlanıyordu. Sanki sen demiştin bunu yapmasını. Daha fazla dayanamayıp ufak bir gülümsemenin ardına kahkaha attın. Jackson koridora tekrar çıkıp baş ve orta parmağını şıklatıp sonra işaret parmağıyla seni gösterip "İşte bunu istiyordum bebeğim! Ama boynum ağrıdı,bu puppy masaj istiyor'" dedi. Aimee kulağına yaklaşıp fısıldadı:"tamam ben gidiyorum görüşürüz"

Aimee kafasını çektiğinde hafifçe gülümsedi,sende gülümsedin tam merdivenlerden yukarı çıkacakken birden durdu size döndü:"Yengemi çok uğraştırma amca o bana lazım kitap okuyacağız biz!" Diye bacak kadar boyuyla Jackson'a diklendi. Jackson "Tamam~ Hallederiz prenses~" dedi sonra elinden tuttu,koltuğa oturdunuz "bağdaş kur" dedi. Bağdaş kurdun ve kafasını hemen koyup bacakları uzattı. Gözlerini kapatıp " ilk beni uyut,bana kitap oku sonra Aimee prensesine dönersin" dedi.

Jackson'ın saçlarıyla oynamaya başladın. Arkandaki ufak yastığımda Jackson'a verdin biliyordun bir şeye yada birine sarılmadan uyuyamıyordu hızlıca uyuması için böyle bir çözüm bulmuştun o da itiraz etmedi zaten hemen yastığı kollarının arasına aldı. Sonra sol elini havaya kaldırıp "elini ver" dedi. Sende sol elini verdin. Sağ eli yastığın üstünde sol eşitlese senin sol elini tutuyordu. Bir yandan da bir şeyler mırıldanıyordu. "Ne mırıldanıyorsun?" Diye fısıldadın. "Yeni şarkı..ilham geldi elini istedim daha çok gelir diye düşündüm,unutmamak için mırıldanıyorum." Dedi. Tekrar gülümsedin. Harika bir adamdı. Düşüncelere daldın tekrar Jackson hep kendisine ilham verdiğini söylerdi ve hep söz yazacağım zaman sol eliyle elini tutarak yazardı sözleri...Sana bu kadar bağlıydı...

Aradan biraz süre geçti Aimee gelmediğini farkedince aşağı indi. Ve sizi o şekilde uyuyorken gördü. "Aahh amca" dedi sessizce,sonra tekrar yukarı çıktı. Gardırobundan iki battaniye aldı. Ufaklığından dolayı kucağına aldığı battaniyenin altları yere düşüyordu Aimee yürüdükçe yere sürtüyordu. Gururla yanınıza geldi. Gülümseyip birini Jackson'ın üstüne uzattı. Birini de senin omuzlarından koydu üstüne. Sizi çok seviyordu,dayanamadı ikinizinde yanaklarını öptü. Fısıldayarak:"iyi öğlen uykuları!" Dedi yanınızdan ayrıldı merdivenlerin oraya gelince tekrar döndü size baktı parmak kalp yapıp gülümsedi,Jackson da o an sağ elini kaldırıp parmak kalp yapınca şaşkınlıkla hızla merdivenlerden çıkıp odasına koştu kapıyı kapatıp yatağına yattı,Jackson'la evlendiğinizden beri ona anlattığın ve ezberlemiş olduğu ama dinlemekten hiç bıkmadığı hikayeyi bu sefer kendi kendine mırıldandı ve o da uykuya daldı.

Çoookkkk beklettim üzgünüm, baktım böyle olmuyor bilgisayardan telefona geçiş yaptım(bilgisayar her zaman yanımda olmasını için)bu bölümün bir kısmını telefondan yazdım o nedenle ilham geldikçe oluştu bu bölüm..Umarım beğenmişsinizdir. Uzun zamandır beklediğinize değmiştir,değmemiş ise diğer bölümlerde değecektir🤞🏻💚🥺 Sizi seviyorum,bunca zaman bekleyenlere çok minnettarım🥺💚 İyi ki varsınız,ama paslanmışım sanırım üzgünüm çok yazıp yazıp sildiğim yerler oldu😣ama comeback yaptık sonuçta pası atarım üstümden👌🏻 yanlışım varsa da affola hızla yazdım yetişsin sizi daha çok bekletmeyim diye🥺

Her neyse,kim hangi beyi istiyorsa yazsın bakalım buraya🥳 ona göre not alacağım.

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere👋🏻 

GOT7'la kalın,hoşça kalın!!!👋🏻💚🥰

GOT7 İLE HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin