Final

924 134 268
                                    

Avucumun arasından kaybolmuş ufak ele biraz daha sıkı tutundum. Luhan ile ilk defa birlikte dışarıya çıkmış ve gerçek bir çift gibi yürüyorduk. Bunun hissiyatı oldukça derin ve iç gıdıklayıcıydı. Özellikle avuç içimde kalan beyaz ele ara ara kondurabildiğim öpücükler, paha biçilemezdi.

Bir kaç gün içerisinde yeniden Kore'ye, evime dönmem gerekiyordu. Bu yüzden olsa gerek Luhan'ın parmakları tüm gücüyle sarılmıştı parmaklarıma.

Geçen akşam yaptığımız konuşma sırasında tamamen buraya yerleşme kararı almıştım çünkü burada kaldığım anlarda gözlemlediğim kadarıyla Luhan kendi kabuğunda ve yalnız kalmayı tercih eden bir insandı. Ancak bu benim için geçerli değildi. Yanında olduğum anlarda kendini rahatlıkla ifade edebildiğini düşünüyordum, üstelik ona fazla aşıktım ve ayrı kalmak daha tatmadığım bir duygu iken kalbimi parçalamaya yetiyordu.

Yeni yıl arifesine girildiği için Japonya'nın sokakları geceyi aratmayacak bir aydınlıkta ve ışıl ışıldı. Geldiğimden beri bir an olsun durmayan kar ise bir yorgan gibi sokağa yayılmıştı.

Luhan'ın telefonda da dediği gibi, evde ki hali ile dışarıda ki hali kesinlikle aynı değildi. Yaklaşık 5 saattir birlikteydik ve her ne yapmak istediysek en kaliteli şekilde bize ayak uydurmuştu. Gerçekten de eğlenmeyi bilen bir insandı.

Chanyeol'ün arkamızdan, vlog çektiği için yankılanan sesi istemsizce arkama dönmeme sebep olmuştu. Luhan'ın kayan atkısını düzelttikten sonra ünlü youtuberımızın bize çevirdiği kameraya el salladım. Luhan'da aynı şekilde beni taklit edip üstüne de dil çıkardığında kahkaha atıp tek kolumu boynuna doladım.

Biraz zaman sonra bana sokulan Luhan'a sarılırken arkamızdan duyduğum Chanyeol'ün sesi ile durup arkamızı döndük. Ne ara bitirmişti çekim işini?

"Arkada ki manzara harika. Hadi resminizi çekeyim!" Gülümseyip kafamı salladım.

Luhan'a dönüp yüzüne baktım. Tatlı bir tebessümle bana bakıp gözlerini kırpıştırıyordu. Ellerimi yanaklarına yerleştirip burnunu hızlıca öptüm ve gözlerine daldım. Soğuk havadan morarmaya başlamış dudakları fark ettiğimde yavaşça o yöne ilerledim. Luhan anında gözlerini kapatıp beni beklemeye başlamıştı. Kısa bir kıkırtıyı ağzımdan kaçırdıktan sonra yumuşak dudaklara ilerledim.

Ağır ağır ve tadına vararak dudaklarımızı emerken arkamızdan bir deklanşör sesi ve kısık bir kahkaha duyulmuştu.

Real_pcy Instagram güncellemesi

Real_pcy: Bazı aşklar var ki, aradaki uzun mesafelere rağmen en ufak bir sekteye uğramaz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Real_pcy: Bazı aşklar var ki, aradaki uzun mesafelere rağmen en ufak bir sekteye uğramaz. Ve bunlar hep göze ışıltı katan, arada da "keşke" dedirten aşklardandır. Luhan ve Sehun'da bu tanımın en büyük ayrıca en güzel örneği. Farklı yerlerde olsalarda aynı anda, aynı yıldıza bakmayı başaranlardan onlar.

Aşkı ya yazarsınız, ya yaşarsınız. Ben şu anlık resimlemek durumunda kalanlardanım. #HunHan #4ever

. . .

Love Craft || HunHan ✔Where stories live. Discover now