3.3

2.7K 334 765
                                    

❗UYARI❗
Bu bölüm aşırı derecede sevimli bir Chanyeol içermektedir. Kaldıramayacağını düşünenlerin bölümün ilk yarısını direk geçmesi rica olunur. Esen kalın~
ㅡㅡㅡㅡㅡ

"Hyung, kapıyı açar mısın?"

Kapının dışından gelen tıklamaları ve ısrarları duymazdan gelmeye çalışıp 8. defa Sehun'un yüklediği, oyun oynadığımız, videoyu izliyordum.

Tanrım, nasıl böyle aptalca bir şey yapabilmiştim! Resmen rezil olmuştum!

Ekranı aşağıya kaydırarak gelen yorumlara göz attığımda okuduğum bir kaç yorumla gözlerim yuvalarından çıkacak kadar açılmıştı.

ChenlingShi: Wow! Kesinlikle harika olmuş *-* En başından beri çekilişte bir kız yerine erkeğin çıkmasını daha mantıklı bulmuştum ve düşüncemde yanılmadım. Oh Sehun ve Xiao Luhan en iyisi kkkkk HunHan♡
👍+145  👎+12

Puppyen: Tanrım inlemeler... Bir erkek olsam kesinlikle zor anlar yaşardım kkk~ +Oohsehun jjang!!
👍+221  👎+16

MCGamer: Bir kız arkadaşım var ama neden bu kadar hoşuma gitti? Barajı geçmene az kaldı Oh Sehun. Fighting! Kesinlikle en iyi Minecraft kanalı seninki. :)
👍+176  👎+9

Lipstick Girl: HunHan HunHan HunHan!!♡ Bu yeterli değil! Gerçeğini görmek istiyoruz biz! Sevişin! *-*
👍+520 👎+3

Daha fazla okumaya devam edemeden telefonu tamamen kapatıp yatağın üstüne fırlattım. Üstümdeki beyaz kazağımı çekiştirip bir yandan da elimle yüzümü yelleyip sakinleşmeye çalışıyordum.

"Yah hyung! İki dakika açsan şu kapıyı ne olur?!"

Hışımla kapıya yürüyüp kilidi açtım ve kapının kirişine kafasını yaslayıp bana yavru kedi bakışları atan Chanyeol'a bağırdım.

"NE VAR NE?!" Kirişe dayadığı kafasını kaldırıp şok olmuş gibi yüzüme bakmaya başlamıştı.

"Suratına ne oldu senin?"

"Ne olmuş ki?" Anlamamış bir şekilde parmaklarımla yüzümü yoklamaya başladım. Ekmek kırıntısı falan mı vardı? Gerçi daha yemek yememiştim ki nasıl kirlensin yüzüm.

"Kıpkırmızı olmuşsun hyung! Aynı domatese benziyorsun. Hasta mısın yoksa? Hasta oldun değil mi? Hasta oldun işte biliyorum ben! ANNE ABİM HASTA OLMUŞ ÇABUK ONU HASTANEYE GÖTÜRELİM! ANNEEEE!"

Yüzümü buruşturup, merdivenlere yönelen ve çığlık atarcasına bağıran kardeşimin arkasından koşup elimle ağzını kapattım.

"Gerizekalı neden öyle bağırıyorsun? Hasta falan değilim ben sakin ol. Tanrım..."

"Ah~ Hyung, hasta oldun sanıp çok korktum. İyisin cidden değil mi?"

"İyiyim Chanyeol merak etme. Hem sen neden sabahtan beri kapımı çalıp duruyorsun? Kafam şişti!" Gözlerimi devirip sırtımı kapının kirişine yasladım. Amacım tamamen odama girişi imkânsız kılmaktı.

"Sana söylemem gereken iki şey var hyung. Hadi odana geçip bunlar hakkında konuşalım."

"

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Love Craft || HunHan ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang