ΚΕΦΑΛΑΙΟ 41

2.6K 336 69
                                    

Ελένη pov.

Δύο βδομάδες πάνε απο την τελευταία φορά που μας είπαν οι γιατροί για την κατάσταση της. Τα μόνα τους λόγια ήταν τα εξής "ότι μπορούσαμε κάναμε τώρα περιμένουμε από την ίδια να ξυπνήσει.". Τι ότι μπορούσατε κάνατε κύριοι? Ημαρτον δηλαδή μια ξεκάθαρη απάντηση πέρα απο αυτό ή αν έπεσε σε κώμα δεν?

Δεν αντέχει κανείς άλλος εδώ μέσα και ειδικά ο καημένος ο Κυριάκος. Δεν έχει φύγει λεπτό απο πλάι της. Μπορεί να έκανε ότι έκανε αλλά την αγαπάει πραγματικά. Σπαράζει η καρδιά μου να τον βλέπω έτσι. Δεν τρώει, δεν ξεκουράζεται, δεν πάει σχολείο γενικά δεν προσέχει τον εαυτό του αυτές τις μέρες.

Εχει χάσει αρκετά κιλά δεν είναι ο ίδιος που ήταν. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του έχουν αλλάξει απο την κούραση, που φαίνεται ξεκάθαρα. Πλέον έχει βγάλει και γένια και όχι επειδή το ήθελε.. ποτέ του δεν ήθελε γένια συνέχεια ξυριζόταν.. πλέον όμως ούτε αυτό δεν κάνει που είχε εμμονή. Πόσες φορές τον έχω πιάσει και του έχω μιλήσει ότι πρέπει να πάει και λίγο να ξεκουραστεί κ να πλυθεί αλλά δεν ακούει.

Κάθεται εδώ στο δωμάτιο της Εύας και της μιλάει για ώρες ολόκληρες. Κανείς μας δεν ξέρει πλέον τι να κάνει για να τον πάρουμε λίγο απο εδώ. Ούτε για να πάρει λίγο αέρα δεν πάει και αυτό γιατί θέλει να είναι δίπλα της γιατί νιώθει υπεύθυνος. Οσο να ναι φταίει αλλά για το ατύχημα δεν φταίει αυτός αλλά η άλλη η ηλίθια η φίλη μου που δεν κοιτάει τους δρόμους..

Ο Άρης πλέον ξέρει για όλα τα σχέδια της Ελεονώρας. Του μίλησα εγώ η ίδια την ημέρα που μου τα είπε όλα ο Κυριάκος. Τον ίδιο τον Κυριάκο δεν τον έχει συγχωρέσει όχι γιατί μόνο απάτησε την Εύα που μπορούσε να το σταματήσει αυτό και να της μιλήσει αλλά επειδή πήγε την Ελεονώρα στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόντουσαν. Δεν το δικαιολογώ με το δίκιο του δεν του μιλά πλέον αλλά αυτό που σκοπεύει να κάνει δεν θα είναι καλό για κανέναν.

Ελεονώρας pov.

Μπορεί τα πράγματα να πήραν άλλη τροπή με τον Κυριάκο προς το παρόν αλλά αν τον εγκαταλείψει η Εύα θα είμαι η μόνη που θα πάει κοντά του να τον παρηγορήσει.

Μπορεί να με έδιωξε απο το σπίτι και να μου έκανε και το σημάδι στο λαιμό αλλά αυτό το πλήρωσε.

My Best Friend [Book1] #READINT2017Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα