ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31

3.5K 362 116
                                    


Εύας pov.

Εντάξει μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολική με την συμπεριφορά μου αλλά η ψυχή μου πήγε και γύρισε τόσες φορές. Άσ' τον τώρα εκεί μόνο του λίγο..Δεν θα του κάνει κακό!

Εντωμεταξύ τόση ώρα που είμαι στην Ελένη δεν μπορώ να πω ωραία περνάμε αλλά μου λείπει γαμωτο..μου έχει γίνει απαραίτητος πλέον. Δεν ξέρω πώς θα αντέξω αν χωρίσουμε ποτέ...

Τέλος πάντων  μετά από ώρες βλακείας...πολύς βλακείας αποφασίσαμε να πέσουμε για ύπνο με την Ελένη μιας και αύριο είναι καθημερινή..και αυτό σημαίνει σχολείο..

Κυριάκος pov.

Κυριάκος: αχχ Ναι Ελεονώρα..

Ελεονώρα: Κυριάκο μου!!

Κυριάκος: μωρό μου..

Ελεονώρα: αγάπη μου θα χωρισεις την Εύα?

Κυριάκος: για σένα τα πάντα θα κάνω!

Εύα: τι έγινε εδώ?

Κυριάκος: Εύα..να σου εξηγήσω δεν είναι αυτό που νομίζεις..

Εύα: τι δεν είναι αυτό που νομίζω.. τόσο καιρό με κοροϊδεύεις?

Κυριάκος: Δεν είναι έτσι..

Εύα: Σήκω φύγε! Τέλος χωρίζουμε!!

Ξύπνησα λουσμένος μέσα στον ιδρώτα.. τι εφιάλτης ήταν και αυτός θεέ μου; Έμοιαζε τόσο αληθινό όλο αυτό αν και το μόνο παράλογο είναι που είπα την Ελεονώρα μωρό μου. Μέχρι και στον ύπνο μου δεν μπορώ να ηρεμήσω πλέον.

Δεν πρόκειται να ξανά κοιμηθώ ήρεμος. Νιώθω τόσες ενοχές.. Αυτή είναι εντάξει απέναντι μου και εγώ? Εγώ την εξαπάτησα με τον χειρότερο τρόπο. Τι ώρα πήγε? Ακόμη 4 είναι? Έχω 3 ώρες δηλαδή μέχρι να την δω? Βασικά αν πάει σχολείο θα πρέπει να περάσει από εδώ για να πάρει τα πράγματα της αλλιώς θα την δω κατευθείαν εκεί.

Τέλος πάντων ο ύπνος δεν βλέπω να με ξανά πιάσει μετά από αυτόν τον εφιάλτη οπότε ας κάτσω να διαβάσω λίγο γιατί σαν πολύ τα έχω αφήσει όλα πίσω..

Άρης pov.

Τόσες μέρες δεν έχω καταφέρει να πετύχω κάπου την Ελένη ώστε να της μιλήσω. Όσες φορές την έχω δει είναι με αυτόν τον χλεμπουρα που είναι μαζί σχεδόν παντού.

Μα και αυτός άλλες δουλειές δεν έχει? Αν πάω από το σπίτι της το πιο πιθανό είναι να μου πιάσουν κουβέντα οι γονείς της και αυτή ούτε γειά να μου πει οπότε αυτό το αποκλείουμε!

Στο σχολείο δεν μπορώ και αυτό γιατί? Πήγα μια φορά και ήταν και αυτός εκεί. Δηλαδή αμάν! Τώρα ο μόνος τρόπος για να την συναντήσω είναι να πείσω την Εύα να την πάρει τηλέφωνο να συναντηθούν και καλά και να πάω εγώ στην θέση της. Πράγμα που δεν νομίζω να δεχτεί γιατί θεωρεί ότι έτσι θα προδώσει την φίλη της. Άρα θα μείνω στο αρχικό σχέδιο.

Να την πετύχω κάπου μόνη της! Πέρα από αυτό έχω και την έννοια της Ελεονώρας.. Όλο φεύγει τελευταία και δεν μου λέει τίποτα. Βασικά μου λέει ότι πάει σε μια φίλη της κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω και εγώ ο ίδιος.. Σκέφτομαι να της πω να χωρίσουμε θα είναι καλύτερο και για τους δυό μας.. Ας το αφήσω έτσι όπως βασικά και μετά βλέπουμε..

Εδώ και μέρες έχω πιάσει δουλειά σε ένα γραφείο αλλά το σκέφτομαι ακόμη μιας και μου πρόσφεραν δουλειά και από ένα πρακτορείο ως μοντέλο. Λένε ότι έχω αυτό που θέλουν.. θα δούμε φυσικά γιατί αυτή που θέλω να με προσέξει με έχει δει και δεν με έχει αναγνωρίσει ακόμη.. Δεν πειράζει πιστεύω κάποια στιγμή θα με καταλάβει. Μέχρι τότε υπομονή!

Εύας pov.

...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γειά σας🙉

Τι κάνετε πώς είστε?

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Είμαι πολύ καλή που σας τρόμαξα με το spoil μου

Είχαμε καιρό να δούμε τον Αρούλη και για αυτό έβαλα και λίγο τη μεριά του👌

Ο Κυριάκος μας νιώθει τύψεις..
Κάποια στιγμή όμως τα όνειρα του θα βγουν αληθινά😕

Αυτά από εμένα...

Εάν σας άρεσε αφήστε την ψήφο σας και τα υπέροχα σχόλια σας.

Φιλάκια, Εύα😚❤

My Best Friend [Book1] #READINT2017Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα