ΚΕΦΑΛΑΙΟ 39

2.7K 336 191
                                    

Πείτε μου καμιά ωραία ρομαντική ταινία να δω αν μπορείτε.😘

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριάκος: χρειάζονται αίμα επειγόντως οπότε πρέπει να πάω γρήγορα..

Μαμά Κ.: πρόσεχε στο δρόμο! Σε παρακαλώ μην πάθεις κάτι..

Κυριάκος: Μην ανησυχείς για εμένα καλά θα είμαι! Θα σε πάρω τηλέφωνο για οτιδήποτε άλλο..

Μαμά Κ.: εντάξει...

Μόλις βγήκα απο την πολυκατοικία έφυγα τρέχοντας με το αυτοκίνητο για το νοσοκομείο.

Φοβάμαι τόσο πολύ για το τι μπορεί να γίνει. Η Ελένη στο τηλέφωνο ακουγόταν τόσο τρομαγμένη πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ σοβαρά η κατάσταση της Εύας.

Γαμωτο έχω καταστρέψει όλη τη ζωή της απο τότε που τα φτιάξαμε.. Απο την πρώτη στιγμή την απατάω με την πουτάνα πρώην κοπέλα του αδερφού της, δεν της είχα εμπιστοσύνη και πίστεψα και σε πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν.

Επρεπε απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είχε άλλον να την παρακολουθήσω τουλάχιστον να δω αν ισχύει. Αλλά με τύφλωσε το μίσος που ένιωθα όταν μου έδειξε η Ελεονώρα τις φωτογραφίες. Είμαι τόσο ηλίθιος που τόσο καιρό την πλήγωνα για το τίποτα.

Επρεπε απο την αρχή να της πω για την τότε περιπέτεια με την Ελεονώρα στη Σουηδία. Προτίμησα όμως τον εύκολο τρόπο να πηγαίνω με την Ελεονώρα για να μην μάθει τίποτα, που και τελικά αναδείχθηκε ότι ήταν η χειρότερη επιλογή!

Μετά απο πολλές σκέψεις και απο πολλά βρισίδια που έριχνα στον εαυτό μου έφτασα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Κατέβηκα σαν σίφουνας απο το αυτοκίνητο και άρχιζα να τρέχω σαν τρελός στους διαδρόμους για να φτάσω εκεί που περίμεναν και οι άλλοι..

Τους βλέπω αγκαλιασμένους να κλαίνε.. Φτάνω δίπλα τους και την στιγμή που πάω να ρωτήσω τι έγινε σηκώνεται ο Άρης και μου δίνει μια μπουνιά με αποτέλεσμα να πέσω κάτω! Ερχεται απο πάνω μου και αρχίζει να με χτυπάει στο πρόσωπο και όπου αλλού βρει.

Άρης: τόσο καιρό σε είχα στο σπίτι μου, σου μιλούσα, σε άφησα να προσέχεις την αδερφή μου υποστηρίζοντας ότι την αγαπάς και τελικά μαθαίνω ότι τόσο καιρό την κεράτωνες? Και με ποια? Με την Ελεονώρα? Την κοπέλα μου? Δεν ντρέπεσαι ρε? Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου εε? Μίλα!

My Best Friend [Book1] #READINT2017Where stories live. Discover now