ΚΕΦΑΛΑΙΟ 36

3K 372 140
                                    

[Βάλτε το τραγούδι να παίζει]

Κυριάκος pov.

Εκεί που είμασταν με την Ελεονώρα και το κάναμε σε κάποια φάση άκουσα την πόρτα να κλείνει.. δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί λέω θα ναι των δίπλα και για αυτό συνέχισα.

Σε κάποια φάση κατάλαβα την παρουσία κάποιου μες στο δωμάτιο.. Γυρνάω και βλέπω την Εύα να με κοιτάει με δάκρυα στα μάτια. Μπορεί να έκανα ότι έκανα μπορεί να την χώριζα αλλά δεν ήθελα να το μάθει. Και όχι έτσι πάνω απο όλα.

Τρέχει να φύγει.. σηκώνομαι και την φωνάζω να γυρίζει πίσω αλλά είναι ήδη αργά... Λίγο αργότερα άκουσα ένα δυνατό θόρυβο απέξω.. πήρα να ντυθώ να δω τι έγινε ωστόσο βρήκα την Ελεονώρα στο δωμάτιο ακόμη ξάπλα..

Ελεονώρα: εφόσον έφυγε δεν συνεχίζουμε?

Κυριάκος: σήκω φύγε! Αυτό δεν ήθελες? Ορίστε! Και αυτό να μην γινόταν με το που θα τη χώριζα τι νόμιζες ότι θα συνέχιζα να είμαι μαζί σου? Οχι δεν θα ήμουν και αυτό γιατί δεν θα ήθελα σχέσεις με μια π#@#ανα! Και τώρα με συγχωρείς πάω να δω τι πανικός υπάρχει κάτω!

Ελεονώρα: θα μου το πληρώσεις αυτό!

Κυριάκος: ναι μην ξεχάσω να σε πληρώσω για όλο αυτόν τον καιρό!

Την άφησα εκεί με ανοιχτό το στόμα να με κοιτάει.. έλεος τι νόμιζε ότι θα καθόμουν κιόλας? Είπαμε ξεσπούσα πάνω της όχι ότι θα κάτσω μαζί της.. μόλις κατεβαίνω απο τις σκάλες διακρίνω έξω πολύ κόσμο περιτριγυρισμένο στη μέση του δρόμου.

Βγαίνω απο την πολυκατοικία και κατευθύνομαι προς εκεί. Σπρώχνω τους πάντες να δω τι έγινε και αυτό που βλέπω με κάνει να χάσω τη δύναμη μου.

Βλέπω την Εύα χτυπημένη κάτω με αίματα να τρέχουν και αμέσως τρέχω κοντά της. Δάκρυα αρχίζουν να τρέχουν απο τα μάτια μου.. Μπορεί να έκανε και να έκανα οτιδήποτε αλλά δεν έπαψα να την αγαπώ.. την παίρνω στην αγκαλιά μου και προσπαθώ να βρω σφυγμό.. γαμώτο για όλα φταίω εγώ! Μόνο εγώ και οι μαλακίες που κάνω στην ζωή μου!

Στα μάγουλα της είναι ακόμη ζεστά τα δάκρυα τα οποία έφευγαν απο τα μάτια της πριν οταν μας είδε.. βλέπω κόσμο τριγύρω να τρέχει πανικόβλητος... αν την χάσω γαμώτο δεν πρόκειται να το συγχωρήσω απο τον εαυτό μου ποτέ! Για αυτό που συμβαίνει είμαι ο μόνος φταίχτης! Γαμωτο που είναι και αυτό το ασθενοφόρο?

My Best Friend [Book1] #READINT2017Where stories live. Discover now