ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23

5.1K 479 54
                                    

Και εδώ έχουμε τον Ίαν απο τα προηγούμενα κεφάλαια😍

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Εύα: αι ρε που θα μου το παίξεις και δύσκολος😂

Κυριάκος: καλά καλά άντε πάμε να διαβάσουμε...

Εύα: μμμ άντε πάμε😂😘

Εύας pov.

Αφού επιτέλους τον έπεισα να διαβάσουμε έκατσα μαζί του και του εξηγούσα τα πάντα.

Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό... Δηλαδή εννοώ ότι έχω ξανά διαβάσει άπειρες φορές με τον Κυριάκο αλλά σαν κολλητοί. Το να διαβάζεις με το αγόρι σου είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Γενικά είναι όλη η αίσθηση ωραία.

Εχουμε χάσει και οι δύο πολλά μαθήματα αλλά που θα πάει θα τα καλύψουμε τα κενά. Το ελπίζω τουλάχιστον..

Τελευταία χρονιά αυτή φέτος.. πότε πέρασε ο καιρός, πότε πέρασαν τα χρόνια απο τότε που γνωριστήκαμε με την Ελένη.. έχουμε απο 4η δημοτικού μαζί.. Είναι το μοναδικό άτομο που δεν θα ήθελα να χάσω ποτέ απο την ζωή μου! Τόσες τρέλες, τόσες φορές ρεζίλι μπροστά στον κόσμο, τόσες φορές που έχει συμπαρασταθεί η μια στην άλλη.. γενικά τόσες στιγμές που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα!

Πότε γνώρισα τον Κυριάκο.. πότε τα φτιάξαμε μέσα σε λίγες μέρες.. Τελικά ο καιρός περνάει γρήγορα αλλά τουλάχιστον μας μένουν πράγματα ωραία.. μερικές φορές και άσχημα αλλά απο αυτά τα άσχημα περιστατικά μαθαίνουμε.

Απο τον λήθαργο μου με έβγαλε ο Κυριάκος λέγοντας μου αν είμαι καλά. Αντί να του απαντήσω του χάρισα ένα απο τα πιο αστραφτερά μου χαμόγελα ως ένδειξη ότι είμαι μια χαρά!

Βέβαια αυτός δεν το άφησε έτσι με φίλησε με τόσο πάθος και τόση ηρεμία λες και είμαι κάτι εύθραυστο, κάτι ανεκτίμητο που πρόκειται να με χάσει.

Αυτή τη φορά δεν προχώρησε σαν τις άλλες φορές, απλά με έβαλε στην αγκαλιά του και με κρατούσε σφιχτά! Ξέρω ότι κάτι έχει.. το νιώθω αλλά δεν μου λέει.. και αφού δεν μου λέει θα το αφήσω προσωρινά γιατί για να μην μου λέει σημαίνει ότι είναι κάτι σοβαρό που δεν θέλει να μου πει.

My Best Friend [Book1] #READINT2017Where stories live. Discover now