ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16

5.8K 551 21
                                    

Αρης pov.

Ήρθε ο Κυριάκος και με το που μπήκε μέσα με ρώτησε που είναι η Εύα. Μόλις του είπα ότι έφυγε κ δεν έχει πάρει το κινητό της μαζί, είδα στο βλέμμα του την ανησυχία..

Οταν πήγαινε προς τα πάνω με πήρε ο πατέρας μου να πάω απο εκεί. Στην Ελεονόρα είπα ότι πάω μια βόλτα απο εκεί κ την ρώτησα αν θέλει να έρθει μαζί μου αλλά μου είπε ότι είναι κουρασμένη. Εντάξει το σεβάστηκα άνθρωπος είναι και αυτή και έχει κ δουλειές που την κουράζουν.

Την άφησα στο σπίτι λοιπόν και εγώ κατευθύνθηκα προς την δουλειά του πατέρα μου και μετά θα πάω και απο την μητέρα μου! Τι να κάνει τώρα η Ελένη? Αχχ Αρη συγκεντρώσουν έχεις την Ελεονόρα εσύ! Μα πως μπορεί να σε επηρεάσει τόσο πολύ μια συζήτηση με την Εύα... Αμαν!

Κυριάκος pov.

Έχει περάσει ώρα απο την ώρα που έγινε ότι έγινε με την Ελεονόρα. Και μόνο που θυμάμαι το ότι έκανα σεξ με άλλη κοπέλα εκτός απο την Εύα αηδιάζω. Αν μου φέρνατε κανέναν μανάβη και μου λέγατε ή τον μανάβη ή την Ελεονόρα, τον μανάβη θα διάλεγα.
Είμαι τόσο βλάκας! Πως θα μπορέσω να ξανά κοιτάξω την Εύα στα μάτια ενώ ξέρω ότι αυτό το συμβάν θα με στοιχειώνει?... πως θα ξανά κοιτάξω αυτά τα καταγάλανα μάτια της χωρίς να νιώθω τύψεις? Αν της το πω δεν πρόκειται να με συγχωρέσει ποτέ γιατί θα μου πει, μου έλεγες ότι με αγαπάς κ πας με άλλες? Δίκιο θα έχει!... Αν δεν της το πω καθόλου θα νιώθω μια ζωή μες στην ανασφάλεια μήπως και το μάθει...

Αν πάλι δεν της το πω κ το μάθει απο αλλού δεν θα θέλει ούτε να με ξαναδεί ούτε να με ξέρει... Γαμωτο πως τα έκανα έτσι? Ενα άτομο αγάπησα και τα έκανα σκατά απο την πρώτη στιγμή πριν καν αρχίσει...

Εκεί που είμαι χαμένος στις σκέψεις μου ακούω συζητήσεις απο το σαλόνι.. Κατεβαίνω και βλέπω τους γονείς της Εύας τον Αρη και την... Ελεονόρα.. Απο ότι κατάλαβα μιλάνε για την Εύα.. Θα βγω να την ψάξω έχει περάσει πολύ ώρα..

Κ. Φανή: Κυριάκο αγόρι μου είχες κανένα νέο? Χτύπησε κανένα τηλέφωνο καμία πόρτα?

Κυριάκος: δυστυχώς όχι κύρια Φανή.. Επειδή δεν μπορώ με έχει φάει η αγωνία μου θα βγω να την ψάξω..

Αρης: Θα έρθω και εγώ μαζί σου γιατί δεν ξέρεις το μέρος.

Κυριάκος: εντάξει πάμε..

My Best Friend [Book1] #READINT2017Where stories live. Discover now