ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20

5.5K 499 86
                                    


Ελένης pov.

Αυτές τις μέρες με τον Αλεξ τα πάμε πολύ καλά! Τελικά μου τα ζήτησε και κατάλαβα στο βλέμμα του ότι έλεγε αλήθεια και το εννοούσε! Σήμερα θα έρθει η Εύα απο Σουηδία αλλά δεν νομίζω να έρθει αμέσως εδώ, λογικά αύριο θα έρθει γιατί θα είναι και κουρασμένη απο το ταξίδι.. Οπότε πρότεινα στον Αλεξ να έρθει σπίτι μου να δούμε καμιά ταινία και να τον γνωρίσω και στους γονείς μου!

Οσο να ναι θα πρέπει να ξέρουν! Δεν θα τον φέρω και για γαμπρό για να τους τον γνωρίσω απλά δεν θέλω να κρύβομαι! Εντωμεταξύ τι μου είπε η Εύα θα γυρίσει και ο Αρης? Τώρα?

Τώρα που πήρα απόφαση να προχωρήσω και εγώ την ζωή μου? 3 χρόνια πριν αν μου έλεγε ότι γυρνάει θα χαιρόμουν! Και ο λόγος? 3 χρόνια πριν είχα πέσει σε κατάθλιψη γιατί τον ήθελα και ξαφνικά η Εύα μου είπε ότι φεύγει! Είχα πέσει σε κατάθλιψη για περίπου 4 μήνες, και αυτοί οι 4 μήνες ήταν οι χειρότεροι της ζωής μου!

Ομολογώ ότι αν δεν είχα την Εύα δίπλα μου δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα! Πολλές φορές είχα σκεφτεί να χαρακωθώ κιόλας για να δω πως είναι! Είναι όντως όπως τα λένε? Οτι εκείνη την στιγμή δεν νιώθεις τίποτα από ψυχικό πόνο και το μόνο που νιώθεις είναι τον σωματικό...

Οσες φορές σκέφτηκα αυτή την ερώτηση την έκανα και στην Εύα η ίδια μου απάντησε "και που θα το κάνεις τι θα καταλάβεις? Ο πόνος αυτός θα είναι της στιγμής! Τι νομίζεις ότι μετά διαγράφονται τα πάντα και δεν θα νιώθεις τον πόνο του έρωτα? Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Ο πόνος που νιώθεις τώρα θα φύγει κάποτε! Ενώ τα σημάδια αυτά θα μείνουν και θα στο θυμίζουν μια ζωή!"...

Πάντα ήταν πιο λογική απο εμένα και όντως αυτός ο πόνος μετά απο πολύ καιρό έφυγε! Όσο δύσκολο κι αν ήταν τα κατάφερα! Και αυτή τη στιγμή προχωράω τη ζωή μου! Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχα κάνει εδώ και καιρό!

Ξαφνικά ακούω το κουδούνι και καταλαβαίνω ότι έχει περάσει πολύ ώρα οπότε λογικά θα έχει έρθει ο Αλεξ! Πάω ανοίγω την πόρτα και αμέσως του δίνω ένα φιλί και μια σφικτή αγκαλιά! Απο ότι φαίνεται είναι το μόνο αγόρι στο οποίο αρέσω για αυτό που είμαι χωρίς να γίνομαι ψεύτικη! Σε κάποια φάση διακρίνω μια φιγούρα έξω απο το σπίτι μου.

Είναι ένας άντρας λίγο μεγαλύτερος απο εμένα απο ότι φαίνεται και κάθεται και μας κοιτάει. Διακρίνω στο βλέμμα του θλίψη! Δεν ξέρω ή εγώ έχω χαζέψει ή όντως είναι ο Αρης! Γιατί αυτός ο άντρας έχει τα χαρακτηριστικά του Αρη. Μόνο που αυτός είναι πολύ πιο διαφορετικός απο τον Αρη, έχει γυμνασμένο σώμα, μούσια και είναι και πιο διαφορετικός να το πω? Λογικά κάποιος άσχετος θα είναι που θα τον μπερδεύω!

My Best Friend [Book1] #READINT2017Where stories live. Discover now