ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9

8.9K 690 52
                                    


Ελένης pov.


Με αυτά που μου είπε η Εύα έμεινα λίγο.. Κάτι δεν μου κολλάει ρε συ.. απο την μια ο Κυριάκος μου λέει ότι θέλει την Εύα και απο την άλλη μαθαίνω ότι ο Κυριάκος τα ζήτησε την προηγούμενη μέρα απο την Κατερίνα. Την ποιά? Την Κατερίνα που την αποκαλεί ξεκωλο και πολλά ακόμα! Κάτι δεν μου κολλάει εδώ πέρα. Αχχ ρε Εύα και εσύ βρήκες να φύγεις εδώ καίγεται ο κωλος μας...

Κυριάκος pov.


Μόλις έφυγα απο το σχολείο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω απο το σπίτι της. Χτυπούσα τη πόρτα αλλά δεν άνοιγε. Σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο μιας και δεν ανοίγει μήπως έχει πάει καμιά βόλτα.. αλλά πάλι τίποτα. Λες να έπαθε κάτι?

Ας πάω στην μητέρα μου μιας κ είναι διαχειριστρια της πολυκατοικίας να ζητήσω το κλειδί να μπω να δω μήπως κ έπαθε κάτι... Εφόσον η μάνα μου, μου το έδωσε έτρεξα αμέσως να δω τι συμβαίνει.

Μπήκα και πήγα προς το δωμάτιο της. Τα πράγματα του σχολείου στην θέση τους αλλά η ντουλάπα ανοιχτή. Κοίταξα και είδα ότι οι βαλίτσες λείπουν αλλά και ορισμένα απο τα ρούχα της. Που πήγε? Και γιατί να έχει θυμώσει μαζί μου? Νιώθω το κινητό μου να δονείται και βλέπω πως με καλεί η Ελένη.. άντε να δούμε μήπως και πήγε απο εκεί!!

Κυριάκος: Την βρήκες?

Ελένη: Την Εύα ναι μιλήσαμε..

Κυριάκος: Σε εμένα γιατί δεν το σηκώνει της έκανα κάτι?

Ελένη: Να σου πω τι σου είπε η Κατερίνα όταν την ρώτησες τι έγινε με την Εύα?

Κυριάκος: Οτι η Κατερίνα πήγε της είπε γειά και μου ειπε ότι η Εύα άρχισε να την βρίζει και ότι της είπε να μείνει μακριά μου.. γιατί?

Ελένη: Την πιστεψες?

Κυριάκος: ...εεε?

Το εεε δεν είναι απάντηση εε?

Ελένη: Αν την πίστεψες είσαι ηλίθιος αγόρι μου. Μίλησα με την Εύα και μου είπε ακριβώς τι είπε η κάρια!

Ας μου πει επιτέλους κάποιος τι έγινε να ξέρω και εγώ. Εχω μπλέξει με γυναίκες.. Περίεργα πλάσματα.. Αυτός που το είχε πει είχε χίλια δίκια.

Κυριάκος: τι έγινε ακριβώς? Εφόσον μιλησες μαζί της πες μου γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα λόγια απο την Κατερίνα.

My Best Friend [Book1] #READINT2017Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ