ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

17.5K 1K 160
                                    

Εύας pov.

"Ελα κρύψε με, έλα νιώσε με
Πάλι δώσε με στο σκοτάδι
Με τα χείλη σου έλα σφράγισε τη ζωή μου εσύ.
Σαν χρυσό φιλί."

Αλλη μια μέρα ξεκινά με το ξυπνητήρι να χτυπά με τους στίχους του καινούριου τραγουδιού του Βαγγέλη Κακουριώτη. Το τραγούδι τα σπάει και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία όπως και ο ίδιος ο τραγουδιστής. Τέλος πάντων θα πρέπει να σηκωθώ γιατί ποιος ακούει τον Κυριάκο μετά αν δεν είμαι έτοιμη στην ώρα μου. Μεταξύ μας ο Κυριάκος μπορεί να είναι γκέι αλλά δεν του φαίνεται καθόλου ρε παιδί μου, κάνει ότι κάνουν κ όλα τα αγόρια κ ποδόσφαιρο παίζει κ όλα μια χαρά. Δεν έχω κανένα θέμα με τους γκέι αλλά πιστεύω ότι το αγόρι με το οποίο είναι μαζί ο Κυριάκος δεν είναι κ απο τα καλύτερα, τον εκμεταλλέυεται! Ας αφήσω όμως αυτό το θέμα και ας πάρω να ετοιμαστώ.

[7:45]...

Χτυπάει το κουδούνι και πάλι καλά είμαι έτοιμη... Ανοίγω κ βλέπω τον Κυριάκο μες στην τρελή χαρά.. Που τη βρίσκει πρωί πρωί?

Κυριάκος: καλημέρα ευάκι..

Εύα: καλημέρα.. πως και τόσες χαρές σήμερα?

Κυριάκος: χώρισα!!!

Μόλις το ακούω γέλια αντηχούν σε όλο το χώρο μιας και με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Ο Κυριάκος να χώρισε? Χαχα ούτε καν.. Αποκλείεται!

Εύα: έλα έλα πες καλό το αστείο σου αλλά δεν έπιασε..

Κυριάκος: ναι καλέ δεν άντεχα άλλο

Εύα: πως και το αποφάσισες τώρα μετά απο τόσο καιρό?

Κυριάκος: έτσι δεν υπάρχει λόγος

Εύα: αχαα τέλος πάντων ας ξεκινήσουμε για το σχολείο γιατί μας βλέπω πάλι απέξω θα μείνουμε και δεν μου αρέσει η Ελένη όταν νευριάζει..

Κυριάκος: τουλάχιστον εσείς είστε στο ίδιο τμήμα εγώ τι να πω? Αν και κάτι άκουσα ότι ένα παιδί απο το τμήμα σας έφυγε οπότε αφού είμαι το πρώτο παιδί απο το άλλο τμήμα έρχομαι στο δικό σας... Αν αληθεύει ότι όντως έφυγε άλλο παιδί.

Εύα: νομίζω κάτι άκουσα για την Αναστασία ότι φεύγει για Καναδά με τους γονείς της..

Κυριάκος: αχ ωραία να έρθω σε εσάς γιατί δεν αντεχω στο άλλο τμήμα..

Εύα: τόσο πολύ ρε συ?

Κυριάκος: οι μόνες που ξέρετε ότι είμαι γκέι είσαι εσύ κ η Ελένη... Σε εκείνο το τμήμα έχω όλες τις τσουλες και κάθε μέρα μου την πέφτουν... Ποσο πιο ευγενικά να δώσω χυλόπιτα χωρίς να μου ξεφύγει τίποτα ρε συ.

My Best Friend [Book1] #READINT2017حيث تعيش القصص. اكتشف الآن