MIDSEASON EPILOGUE

2.5K 153 43
                                    

Legdrágább Hermione-m,

Mindenki azt mondta, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb. Sosem értettem ezt igazán, mielőtt még veled lettem volna. 

__________________

 A visszhangok alatt

Árnyékokba eltemetve

Ott voltál  *

"- Draco! Mit tettél?"

"- Herm... Hermione!" - látta. Látta a Jegyet. De senkinek nem mondta el. Pedig megtehette volna. Megvédett engem. Pedig rühellt. Gondolom, ezért volt mindig olyan számomra, mint egy szende szűz. Mint később kiderült, jó nagyot tévedtem. 

"- Draco! Segíts! Draco!" - de akkor nem mozdultam. Nem segítettem neki. De aztán, pár hónappal később, betámolygott a tárgyalásomra. És sírt az ítélet után. Nem tudtam, hogy mi történt vele. Csak annyit tudok, hogy az ő látványa tartott életben utána. De aztán... eltűntem az országból, mert nem voltam képes hallgatni a pletykákat róla. 

___________________

Szeretlek, Hermione Granger. Mindig is szerettelek. Mindig is foglak. Mindent szeretek benned - még amiket nem is kedvelek, szeretem. És magam mellett akarlak téged.  

Szörnyen fáj, ha valaki nem szeret viszont, tudom. De az még jobban fáj, amikor az a valaki nem tudja engedni magának, hogy viszont szeressen. 

___________________

 Bevontál a rejtélyedbe
Még csak akkor kezdtem
Látni a szellemedet
De tudnod kell, hogy..  *

2001 szeptembere volt, amikor... újra megláttam. Kerestük a szobánkat, meg akartam ütni Blaise-t, amikor lefagytam. Megláttam. Minden eszembe jutott róla az előző évekből. Minden. Csak bámultam rá, figyeltem, hogy megigazítja a melltartóját, hogy a szobatársával csipkelődik. Tudtam, hogy ő az esélyem. Az esélyem, hogy újrakezdjek mindent. Én voltam a méreg. És azt akartam, hogy ő legyen a gyógyír. 

"- Szőlőfa, sárkány szívizomhúrjával

- Honnan tudod? 

- Mert már a torkomnak szegezték. Nincs igazam, Granger? - ezek voltak az első szavak, amiket hozzá intéztem. "

____________________

Az akarom, a szívem legmélyén, hogy veled legyek holnap is, hogy nem fogsz elhagyni, még akkor is.... Azt akarom hogy szeress, végtelenül, még akkor is, ha itt van ez a rohadt jel a karomon... Talán végül kiderült, hogy az vagyok, akinek mindig is gondoltál. Egy féreg. De... én téged akarlak. Akarlak, minden egyes kibaszott nap, mosolyogva, nevetve, kiabálva, boldogan, vagy szomorúan, tök mindegy. 

_____________________

 Itt fogok várni,
Remélni, imádkozni azért
Hogy ez a fény majd hazavezet
Mikor az érzelmed elveszik, a napba rejtve hagyom a szerelmemet
Akkorra, mikor eljön a sötétség
  *

Álmodtam róla. Rémálmot. A múlt kísértett engem. És őt is. 

Nem lepődött meg, amikor meglátott minket belépni az órára. Aznap legilimentáltam először. Én voltam az első ember aki belelátott a fejébe. A mai napig én vagyok az egyetlen. És természetesen, együtt is kellett dolgoznunk. Amikor Lord Byron egyik költeményét olvastuk... olyan érzelmeket láttam az arcán... olyan gyönyörű volt, hogy már fájt. 

I'll Be Good - Dramione FanfictionWhere stories live. Discover now