#Always

4.6K 241 15
                                    

Sziasztok Potterheadek!

Ezúttal, szomorú hírrel jövök. Amikor megláttam először, nem is hittem igazán el, aztán egy biztosabb hír adatbázisra mentem és sajnálatosan ott is megláttam.

Alan Rickman, mindannyiunk Perselus Piton professzora, tegnap elvesztette a rák ellen való küzdelmet és 69 évesen elhunyt a családja körében.

Azt kell mondanom, hogy az én generációm, a mostani a 15-16 évesek még benne voltak a Harry Potter generációba, pedig mi kisbabák voltunk amikor az első film kijött.

De a Harry Potter, a szereplők, helyszínek és az egész sztori nem függ az évszámtól vagy a te életkorodtól.

Varázslatos világot mutat be (szó szerint és metaforaként is) és ha egyszer beszippant, figyeld meg, sosem fog elereszteni.

És ehhez a színészek is kellenek. Daniel, Rupert és Emma, mint a mi Aranytriónk. Bonnie mint Ginny Weasley (szerintem Ő MAGA Ginny Weasley), a Phelps ikrek és... Persze, Alan Rickman mint Perselus Piton.

Piton egész karaktere szerintem egy példát állít elénk, még elém is, pedig én szentül meg voltam győződve hogy gonosz. Aztán.... Kiderült hogy nem minden Mardekáros gonosz, lehet hogy pusztán csak félreértett.

Szóval ez is megmutatja hogy mind az életben mind a könyvben is, ne a házad nézd hanem a szívet.

És hát, egy utolsó aranyköpés tőlem. Találjátok egy olyan embert és legyetek olyan emberek, mint amilyen Lily volt Perselus-nak.

Tegnap egy inspiráló ember halt meg, akik mindig az Örök-Mardekárosok szívében fog élni.

"After all this time? Always. "

*raises wand* (pálcát emel)

(aki szerint ez hatásvadász vagy akár fellengzős vagy hamis volt azoktól elnézést kérek, én csak a tiszteletemet fejeztem ki)

I'll Be Good - Dramione FanfictionWhere stories live. Discover now