#Trailer

2.9K 106 39
                                    

Heyyyy mindenkinek!!! 

Itt vagyok, jelentkezem, a suli második hete után, a harmadik kezdete előtt. És, hogy őszintén megmondjam, nagyon sok minden változott nálunk a suliban, kész téboly. 

A lényeg, hogy a héten nekiültem, különféle programokat kerestem, amivel videókat vághatok és szerkeszthetek, és végre találtam egyet, ami oké volt. Viszont, rakott rá vízjelet. Ez volt pénteken, szóval hagytam a francba, mert felidegesített. De ma megint elkezdtem ötletelni és sikerült leszednem róla a vízjelet, meg a felét újra is kellett csinálnom, mert nem mentett rendesen pénteken... DE MOST MEGVAN!!!!! CSINÁLTAM EGY TRAILER-T!!!!! Végre az I'll Be Good-nak is van trailer-e! 

Persze nem tökéletes, mert kezdő vagyok, meg minden, de azért. Na. Én büszke vagyok, meg minden. Remélem, hogy nektek is fog azért tetszeni.... 

Ui: a feliratokat én írtam hozzá, mert sok helyen nem volt rendesen hallható a hangalámondás, így könnyebb nektek is megérteni...

De izgadalmas!!!!! Írjatok véleményt!!!! És hamarosan, valamikor, foggggalmam sincs mikor, de jönni fog a következő fejezet!!! 

Köszönöm, hogy vagytok!!

I'll Be Good - Dramione FanfictionWhere stories live. Discover now