9.Kapitola

2.3K 201 15
                                    

Pohled Yoongiho:
„Přijdeš zítra hyung?" zamumlal Kookie ve dveřích, když odcházeli a já přikývl. „Copak vás tam můžu nechat samotné?" zeptal jsem se, se smíchem v hlase a Kookie zavrtěl hlavou. „Ne, už nikdy nesmíš." řekl přesvědčeně a já jsem ho naposledy objal. „Mějte šťastnou cestu." popřál jsem jim a pak se objal i s Taem. „Díky, že jsi nám řekl pravdu hyung." usmál se na mě Taehyung a já přikývl.

Zavřel jsem za nimi dveře a šel k Jinovi, který zrovna vstával z gauče. „Jsou milí." řekl a já musel souhlasit. „Popravdě netuším, jak by ty dva nemohl mít někdo rád. Jsou to zlatíčka... otravná zlatíčka." zasmál jsem se a Jin to odsouhlasil. „Jo, i když jedno to zlatíčko, tě až moc miluje." zabručel a já si ho přitáhl do polibku. „Bohužel Taeho miluje víc... Nejsem jeho oblíbený hyung." na oko jsem posmutněl a Jin se jen usmál.

Znovu jsem Jina začal líbat a pak mu sundával tričko. Jin se trochu zarazil, ale nezastavil mě. Odtáhl jsem se a tričko hodil na gauč. „To se uklidí pak." zabručel jsem a vzal Jina za ruku. Dotáhl jsem ho k posteli a začal ho do ní strkat. „Yoongi." Jin zasténal a dopadl do postele. Hned jsem za ním vlezl a naklonil se nad něj. Zmocnil jsem se jeho rtů a jasně mu naznačil, kdo tu dnes velí. Jin vůbec nevypadal, že by se bránil, ale já se chtěl i přes to ujistit.

Začal jsem hrabat v jeho nočním stolku a po chvíli našel, co jsem potřeboval. Vzal jsem pouta a Jina připoutal k čelu postele. „Yoongi!" řekl varovně a já se usmál. „Neboj, oppa se o tebe postará." mrkl jsem na něj a on na mě vrhl ne zrovna milý pohled. „Na to zapomeň." zavrčel a já se zasmál. „No tak Jinnie, oppa ví jak se má o tebe postarat." začal jsem mu sundávat kalhoty i s boxerkami a on poslušně nadzvedl boky.

„Neoslovím tě tak, jsem kruci starší." zavrčel a já se neudržel a rozesmál se. „Jsme oba kluci a tobě na tom vadí to, že jsi starší?" řekl jsem ve smíchu a Jinovi tváře trochu zrudly. „Každý máme jiné priority." zamumlal a uhnul pohledem. „Koukám, že moje princezna není tak hodná, jak by se dalo čekat. Co s ní oppa asi tak udělá?" znovu jsem zaštrachal v nočním stolku a vytáhl pásku přes oči. „Ne Yoongi, prostě ne." podíval se na mě nedůvěřivě Jin a já ho políbil do koutku rtu.

„Neboj se Jinnie, oppa se ujistí, že se ti to bude líbit." řekl jsem, než jsem mu zavázal oči. Pohladil jsem ho po tváři a pak rukou pokračoval dolů po jeho těle. Záměrně jsem se vyhnul jeho rozkroku a nakonec mu roztáhl stehna. Sedl jsem se mezi ně a políbil ho na vnitřní straně jednoho stehna. „Věř mi, Jine, oppa ví, co má dělat." zamumlal jsem mu do kůže a on zavrtěl hlavou. „Zapomeň na to, že ti tak ksakru řeknu." hups špatná odpověď.

Kousl jsem ho do místa, kde jsem ho před chvílí políbil a on zalapal po dechu. „Takhle by ses ke svému oppa neměl chovat." napomenul jsem ho a on jen přikývl, že chápe. Znovu jsem ho začal líbat na stehně a pokračoval až k jeho rozkroku, kde jsem se záměrně vyhýbal jeho penisu. I z pouhého pohledu jsem mohl říct, že byl bolestně tvrdý, ale zatím to nedošlo k tomu, aby mě napomenul, že potřebuje víc.

Lehce jsem jeho úd vzal do ruky a dal mu na špičku lehký polibek. Jinovi rty se otevřely a vyšel z nich sten. Je o dost citlivější, když nevidí co se děje. „Oppa ví, jak ti udělat dobře." řekl jsem těsně u jeho penisu a on pohnul boky na znamení, že mám pokračovat. Znovu a znovu jsem mu na něj pokládal polibky, a když už jsem viděl, že začíná být frustrovaný, bez jakékoliv připomínky jsem ho celého pohltil. „Doprdele Yoongi!" vykřikl Jin a já svoje ústa dal pryč z jeho penisu.

„K tvé prdelce se dostaneme později, zlato. A teď hezky pověz, co chceš. Když hezky poprosíš oppa ti to splní." řekl jsem mu jemně a viděl, jak Jinovi tváře rudnou nad studem z toho co má říct. Věděl, že já jinak neudělám nic dalšího. „Yoongi prosím... vezmi si mě do úst... prosím saj mě, pohybuj se... prosím udělej mě..." zasténal a znovu nadzvedl boky. Lehce jsem mu je pohladil a začal plnit jeho přání.

SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat