19. Trădare

2.7K 128 10
                                    

HAYLEY'S POV

Fac ochii mari la auzul cuvintelor mult prea perverse pe care doar ce le-a grăit şi care mă fac sa cred că ori a băut, ori s-a drogat. Palma sa emană căldură pe sânul meu şi începe să mă facă să mă simt inconfortabil.

- Termină! mă răstesc şi încerc să îi îndepărtez mâna de acolo.

- Ți-am adus telefonul de rezervă, dar cu comportamenul ăsta, nu ți-l dau.

- Acum un minut băteai apropo de sex şi tot comportamentul meu nu e ok?!

- Da! E dimineață, sunt excitat, treci peste! îşi dă ochii peste cap, revoltat.

Sunetul telefonului său inundă încăperea şi recunosc melodia ca fiind Numb de la Linkin Park, dar nu asta e important. Harry îmi dă drumul, lăsându-mă să mă îndepărtez, şi îşi ia telefonul de pe noptieră. Se uită la ecran, încruntându-se, şi fără prea multă plăcere, duce mobilul la ureche.

- Da... De ce? Nu, nu vin... Păi de ce?! tonul său creşte, e vizibil enervat. Iisuse! Bine, vin acum!

Închide apelul şi oftează adânc, masându-şi tâmplele. Eu stau rezemată de spătarul patului, jucându-mă cu mâinile în poală. El îşi întoarce atenția spre mine şi brusc, îşi aşează uşor palma pe fruntea mea.

- Nu mai ai febră, concluzionează mirat în timp ce eu doar dau din umeri. Uite cum facem: cât timp voi fi plecat tu o să iei pastilele şi o să mănânci, iar atunci când mă întorc îți dau telefonul.

Cu o figură plictisită, abia dacă mai aprob cu o mişcare uşoară a capului. Arunc o privire la ceas şi observ că este deja două, am dormit mult se pare, dar nu contest, aveam nevoie de asta. Când el se ridică din pat îi studiez trupul, inevitabil. Îşi trece o mână prin păr, dându-l pe spate şi este îmbrăcat cu pantaloni gri de trening şi un tricou alb prin care i se văd şi tatuajele de pe piept. Cred că au centrală, deoarece caloriferele din casa asta sunt mereu calde, iar băieții umblă îmbrăcați de parcă am fi în toiul verii şi ar fi arşiță afară, chiar şi Maddy m-a informat într-o zi cu privire la faptul că absolut toți cei cinci preferă să doarmă dezbrăcați. Harry dă să plece, dar chiar în acel moment îl strig pentru că îmi aduc aminte de motivul pentru care a lipsit aseară.

- Ai găsit ceva la mine acasă? tonul meu este suspicios dar şi curios.

- Nu. Am întors nenorocita aia de casă cu susul în jos, şi nimic. Nu ştiu unde le-ai ascuns, dar îmi vei spune la un moment dat! zice răspicat, săgetându-mă cu privirea, apoi iese din cameră, lăsându-mă în singurătatea mea.

HARRY'S POV

Parchez nervos în fața vilei şi opresc motorul, părăsind apoi maşina. Habar n-am despre ce rahat mai vor ai mei să-mi vorbească, dar sper să fie important şi în beneficiul meu, căci altfel îi voi lua la înjurat, mai ales că m-au ridicat şi din pat. Intru repede pe uşă şi o trântesc în urma mea, provocând sunet, astfel atrăgându-le atenția alor mei care stau pe canapeaua din sufragerie şi consumă cafea.

- Deci pentru ce m-ați chemat aşa urgent?

- Bună şi ție, fiule. Noi suntem bine, mulțumim de întrebare! spune tata ironic, determinându-mă să-mi rotesc ochii. De ce nu am putut să dăm de tine atâtea zile?

- Am avut telefonul la reparat, inventez scuza pe loc şi el pare că mă crede.

- Ia un loc, vrem să te anunțăm ceva, zice mama gesticulând spre fotoliu.

- Nu puteați să mă anunțați prin telefon? le reproşez, dar când mama se uită urât, mă aşez uşor în fotoliu fără să mai comentez.

- Dar de ce erai atât de ocupat, fiule? întreabă tata cu o privire care spune că ar suspecta ceva.

Midnight Danger Where stories live. Discover now