hoofdstuk 19

25 1 0
                                    

Lizzy

Ik schrok wakker van mijn telefoon die afging, wie de fuck belt mij nu weer. Met Lizzy? "Hallo Lizzy.''w..wie bent u?. ''wil je Samuel ooit nog terug zien, Dan moet je opschieten. ''W..wie bent u?. '' Schiet nou maar op.
Net toen ik nog wat wou vragen hing hij op. De tranen schooten in mijn ogen. Noor hoorden mij huilen en ze vroeg mij wat er was. Toen ik haar het had verteld. Liep ze de kamer uit om Kaj wakker te maken. ''Kaj? hoor ik haar roepen. Na 3 minuten kwam ze terug met Kaj. ''Liz vertel het verhaal ook aan Kaj. Toen ik het verhaal nog een keer had verteld. Pakte Kaj meteen zijn telefoon. 'Kaj wat ga je doen ? 'De jongens bellen.''Waarom de ga je de jongens bellen? 'Wacht nou maar af zegt Kaj. even later kwam Kaj terug met de boy's. 'Liz wat zij die man? 'D...Dat h...hij s...s...Samuel heeft, en dat ik moest opschieten. 'Weet je waar hij is ? 'N...nee! Kaj loopt mijn kamer uit en komt even later terug met een boekje dat ik al eerder had gezien. 'Kaj wat is dat? Vraag ik. 'Dit is het dagboek van Samuel, hij schrijft hier al in wat er gaat gebeuren of wat hij doet, en dit is nu gebeurd dus ik dacht misschien staat hier wat in met wat aanwijzingen. we keken met z'n alle in het boekje. Toen Kaj het boekje open maakten viel er een blaadje uit.

'Lieve, vrienden en vriendin.

Vandaag ben ik ontvoerd, door Jim. Ik heb echt geen idee waarom. Ik hou het hier niet vol kom mij alsjeblieft helpen. afzender Samuel help me !!! brederodestraat 5

'hij is dus ontvoerd zegt Kaj. 'Ja joh dat wist ik nog niet. zeg ik sarcastisch. 'We moeten helpen. Hoor ik Noor zeggen. 'Maar hoe dan?.'Nou we hebben het adres, en toevallig weet ik waar het is. 'Nou waar wachten we dan nog op laten we gaan, roep ik . Even later zitten we in de auto, op weg  naar Samuel. Al we na tien minute bij het adres aan komen zie ik dat Samuel net naar buiten komt met 2 mannen. Ik renden de auto uit en renden naar Samuel. Maar al gauw word ik weggeduwd. Kaj komt ook naar buiten, hij fluistert wat in Jai zijn oor. Ik zie dat Jai gaat bellen. Even later hoor ik sirenes. De mannen woillen vluchten met Samuel, maar ze worden tegen gehouden door de politie en meegenomen.  Samuel rent op me af en knuffelt me. 'Ik heb je gemist babygirl. En hij kusten me. We rijden naar huis toe.

Hoi, mensen

hier is eindelijk dan weer een hoofdstuk. er komen nog meer en die gaan geschreven worden door lizzy533 want bgirlzs en BBraveIsMyLife hebben het druk met school

Real FamilyWhere stories live. Discover now