Hoofdstuk 10

32 2 0
                                    

Noor

Het is vandaag maandag. Lizzy en ik moeten vandaag weer naar school. Alleen praat Lizzy al sinds gister niet meer tegen mij, omdat ik tegen Samuel heb gezegd dat ze hem leuk vind. Terwijl hij haar ook leuk vind. Ik snap niet waarom ze nu zo moeilijk doet. Ze weet nu dat Saumuel haar leuk vindt.

Ik stap uit bed. Het is heel vroeg, maar ik wil nog even sporten. Ik kleed me aan en ga naar beneden.
Als ik beneden kom is alleen Kaj beneden. 'Goedemorgen.' Zeg ik. 'Goedemorgen.' Zegt Kaj. Ik ga mijn ontbijt klaar maken. 'Ga je sporten?' Vraagt Kaj. 'Ja, dat was ik wel van plan.' 'Vind je het goed als ik mee ga?' Vraagt Kaj. 'Tuurlijk.' 'Oké, dan kleed ik me snel even om!'
Kaj rent naar boven om zich om te kleden terwijl ik ga ontbijten. Als we allebei klaar zijn stappen we in de auto naar de sportschool.

In de sportschool kijken samen wat we gaan doen. We beginnen bij de loopband. 'Kaj?' Vraag ik. 'Jaa?' Zegt hij. 'Waarom ben je ontslagen?' 'Dat zei ik gister toch ik kwam te weinig.' 'Het is je baan. Waarom ga je daar niet heen?' 'Weet ik veel.' 'Kaj, dat doe je niet zomaar.' 'Noor ik....' Ik kijk Kaj aan. 'Ik kan het niet zeggen.' 'Kaj, ik ben je zusje!' 'Ik vraag jou ook niet waarom Lizzy niet tegen je praat.' 'Maar dat weet je wel en ik weet niet waarom jij bent ontslagen.' 'Ik kan het je niet vertellen.' 'En waarom niet?' 'Omdat......omdat ik jullie teleur ga stellen.' 'Misschien kan ik je helpen.' 'Je wilt mij niet helpen als je weet waarom ik ben ontslagen.' 'Hoe kunnen ze je ontslaan als je in die band zit?' 'Voor een tijdje kan dat.' 'Dat heb je me niet verteld. Voor hoelang?' 'Drie maanden.' 'Kaj dat valt echt wel mee.' 'Wat ga ik tegen de fans zeggen?' 'Niks, als je al niks tegen ons kan zeggen.'

'Hoe zit het met jou en Lizzy?' Lul je er maar onderuit, maar ik weet het niet sinds ik tegen Samuel heb gezegd dat Lizzy hem leuk vind praat ze niet meer tegen mij. 'Ja maar hij vind haar ook leuk. 'ik zal je is wat vertellen, ik wist niet eens dat Lizzy fan van jullie was. En dat ze helemaal verlieft is op Samuel, ze heeft het nooit verteld. 'misschien was ze bang dat je boos zal worden. 'Ja dat kan.
Zullen we naar huis vraag ik om het gesprek af te ronden. 'Ja is goed. We pakten onze spullen bij elkaar. Als we allebei klaar zijn. Stappen we in de auto. Toen we thuis waren zag ik dat Lizzy al wakker is. Iets tegen haar zeggen dat zat er niet op, dus ik ga me maar klaar maken voor school. zo als altijd moet ik wachten op Lizzy. Toen ze eindelijk klaar was. Gaan we samen naar school. toen we op school kwamen ging Lizzy een anderen kant op. In plaats van naar onze vrienden groep. Ik voelden me eigenlijk best schuldig. Wat nou als ik het niet had gezegd. Sterre zag dat ik aan het peinzen was en vroeg wat is er. 'Niks zei ik maar. Pik deed maar mee met de gezelligheid. wat niet echt lukte. toen werd ik ineens gebeld. Door een onbekend nummer. 'Met Noor. Goedemorgen Noor je spreekt met mvr vakenburg. ik heb slecht nieuws over je pleegouders. 'Wat dan ? ze zijn helaas net overleden. Wat nee dat kan niet, hoe en waar neer. Ze zijn gestorven omdat ze te zwaar gewond waren. En ze zijn net 10 minuten geleden gestorven. B...Bedankt voor het belletje. en ik hing de telefoon op.

Zal het goed komen tussen Noor en Lizzy ? je leest het in het volgend deel

Geschreven door bgirlzs&lizzy533

Real FamilyWhere stories live. Discover now