hoofdstuk 17

30 2 1
                                    

Lizzy

'Noor ik weet niet wat ik moet zeggen. ik bedoel ik snap best dat je boos bent op onze pleegouders, maar elk mens verdient een mooie begrafenis.''Nou daar zijn de meningen over verdeelt, ''Was je maar nooit mijn zusje. Toen ze dat zij begon ik te huilen. Kaj kwam meteen naar mij toe om me te troosten. Hoe kan ze dat nou zeggen. 'K...Kaj ik weet niet meer wat ik moet doen. 'Je moet doen wat het beste voor je is. 'meenden Noor wat ze zei? 'ik denk het niet, ze is gewoon boos ze trekt wel weer bij denk ik. 'Als jij het zegt.'Gaat het weer een beetje? 'ja hoor. Als ik naar boven zou gaan dan zal ik Noor onder ogen moeten komen, en daar heb ik geen zin in. Ik besloot maar de begrafenis te regelen. Ik maak een mooie brief voor mijn pleegouders, en daarna zocht ik twee doodskisten uit. Toen ik daar klaar mee was. Liet ik het aan Kaj zien.''Wauw dat heb je mooi gedaan.''Dank je Kaj. 'Geen dank hoor. ik zocht een datum uit om ze te begraven. ik ben eindelijk klaar met alles. Op dat moment zag ik Dat Noor naast me komt zitten. ''Liz het spijt me dat ik vanmiddag zo gemeen tegen je deed. ''Het geeft niet, je was boos en daar kon je niks aan doen.''Liz Ik hou van je.'' Ik ook van jou. we gaven elkaar een knuffel. ''Ik weet niet of je het wilt weten Noor, maar ik heb de begrafenis geregeld. ''Oke fijn, waar neer is de begrafenis? ''Morgen om 16:00, en ik zou willen da je er bij bent Noor. ''Ik weet niet of ik het kan Liz. ''Natuurlijk kan je het, Kaj en Samuel gaan ook mee dus we zijn niet alleen. ''vind je het erg als ik er nog even over nadenk? '' Nee Dat vind ik niet erg, doe rustig aan ik verbied het je niet. '' Dank je Liz.

''Hey meiden zullen we een film kijken met z'n alle? Vraagt onze moeder''Ja is goed, welke? ''The impossible? Riep Kaj meteen. Waardoor wij moesten Lachen. ''Kaj je bent verslaaft aan die film. Toen ik dat zei Moest Noor nog harder lachen. ''Mam zeg er wat van! "Meiden nu ophouden. We deden maar Wat mama zei. We gingen met z'n alle op de bank zitten en gingen The impossible kijken. Toen de film Was afgelopen werd ik gebeld door Samuel.eigenlijk wilden ik slapen maar ik besloot toch op te nemen.

Liz: ''hey wat is er?

Sam: ''ik heb een probleem

Liz: ''wat dan?

Sam: ''is er iemand bij je ?

Liz: ja Kaj Enzo hoezo? Sam waarom doe je zo raar?

Sam: ''ik kan het niet.

Liz: Sam wat k..... *tuut tuut tuut tuut*

Fijn ook dat nog, Wat is er met hem? Toen ik dat tegen me zelf zij gingen er allemaal rare gedachtes door mij heen. ''Noor Samuel belden maar hij deed heel erg raar, wat moet ik doen? ''Wat zij hij precies? ''Hij zij dat hij een probleem had, dus ik zij wat dan en toen zij hij ik kan het niet, dus ik wilden het verder vragen maar toen had hij de verbinding verbroken. ''Raar er is wat mis met die jongen. Toen Noor dat zei moest ik huilen. ''Sorry Liz het was niet zo bedoelt. '' He..Het ligt ni..niet aan j..jou, ik d..denk d..dat je ge...gelijk h..hebt. ''Als je wilt kan ik het aan Kaj vragen. '' Ik weet het niet Noor, het doet gewoon pijn om Samuel zo te zien. ''Ja dat snap ik, ik wil je heel graag helpen. ''Je kan niet helpen Noor, dit is iets dat ik zelf moet oplossen. "Liz je weet niet eens wat er met hem aan de hand is. ''Nou daar kan ik toch achter komen, of niet soms? '' ja natuurlijk kan dat, maar ik denk dat dat niet verstandig is. "En dat zegt Mevrouwtje beterweter.''Liz Doe nou rustig. ''Waarom zou ik? als jij mij alleen maar corrigeert. ''Weet je wat Liz je zoekt het maar uit, ik ga mijn tijd niet hier aan verspillen. Noor liep de kamer uit, en daar zat ik dan alleen. Ik liet me zelf op de grond zakken. En de tranen stroomden maar door het stopten niet.

Wat zou er met Samuel zijn ? Zou Lizzy ooit achter de waarheid komen van Samuel? Je leest het in het volgende deel

Geschreven door lizzy533

Real FamilyWhere stories live. Discover now