Hoofdstuk 16

30 2 0
                                    

Lizzy

Samen met Samuel ben ik de stad ingegaan. We zijn gaan shoppen en hebben allebei tassen vol met kleren. Nu zitten we in een restaurant. 'Ik vond het erg gezellig met je Liz.' zegt Samuel. 'Ik vond het ook heel gezellig met jou.' zeg ik. 'We gaan de dag goed afsluiten met lekker eten.' zegt Samuel. 'Lekker!'zeg ik. Het voorgerecht word voor ons neergezet. Er ligt een brief bij. 'He een brief.'zegt Samuel grijnzend. Ik maak de brief open.

Lieve Lizzy,

We kennen elkaar nu vier dagen en ik heb nu al heel veel lol met je gehad.
We hebben ook al minderen leuke dingen mee gemaakt. Ik ben er voor je.
Ik hoop dat je dat weet.
Ik hoop ook dat we nog heel samen mee gaan maken.

Lieve Lizzy wil je alsjeblieft mijn meisje worden?

Liefs je hopelijk toekomstig vriendje, Samuel

Samuel pakt mijn hand. 'Lieve Lizzy, wil je alsjeblieft mijn meisje worden?' vraag Samuel.
Mijn ogen vullen zich met tranen. 'Dit is het liefste wat iemand ooit voor me heeft gedaan. Ja, Samuel ik wil heel graag je meisje zijn.' Hij buigt zich over de tafel naar mij toe en kust me. Op dat moment gaat mijn telefoon af. Ik pak mijn telefoon. Noor. 'Wat een goed moment heeft mijn zus weer uitgekozen.' zeg ik. 'Wat is er?' vraagt Samuel. 'Dat vraag ik me ook af. Ik krijg een berichtje van Noor waar in staat kom alsjeblieft zo snel mogelijk naar huis ik wil iets met je bespreken.' 'Dat klinkt dringend.' zegt Samuel. Ik knik. 'Maar ik laat mijn avond niet verpesten. Wij eten eerst ons eten op.'zeg ik.

Na eten brengt Samuel mij naar huis. 'Ik vond het echt heel erg gezellig.'zeg ik. 'Ik ben nu de gelukkigste man op aarde.' Ik voel zijn lippen met de mijne. 'En ik de gelukkigste vrouw op aarde.' lach ik. 'Ga maar snel naar binnen je zus zal wel op je wachten.' 'Dankjewel voor vandaag.' 'Geen dank schat.' Hij geeft mij nog een kus en dan ga ik naar binnen.

'Eindelijk daar ben je!' zegt Noor als ik de woonkamer in loop. 'Ik was met Samuel uit eten.' 'Ik stuurde toch dat het dringend was!' 'Ja, sorry Noor.' 'Het is al goed. Ik moet toch iets vertellen wat je niet leuk gaat vinden.' zegt Noor. 'Hoe bedoel je?' 'Nadat we bij onze pleegouders zijn geweest heb ik veel nagedacht en het ook met Kaj er over gehad. Ik zat er echt mee met wat ze ons hebben aangedaan en dat jij nu gewoon hun begrafenis gaat regelen.' 'Noor hier hebben we het toch over gehad.' Ik wil opstaan, maar Noor trekt mij terug. 'Luister nou. Ik zat daardoor echt net lekker in me vel ik was boos, maar ook verdrietig. Daarom heb ik besloten dat ik je niet ga helpen met de begrafenis.'

Hoe gaat Lizzy hier op reageren???
Geschreven door bgirlzs
Deel van lizzy533 maar die had geen inspiratie meerX

Real FamilyOù les histoires vivent. Découvrez maintenant