hoofdstuk 2

50 3 0
                                    

Lizzy

Ik kijk Noor met groten ogen aan. 'Noor dit ga je niet geloven. Wat is er? ik lees voor wat er staat bij Kaj van der voort. Wat staat er Liz. zegt Noor opgewonden. er staat de ouders van Kaj zijn Marleen en Tom van der voort. je had gelijk Noor! Die jongen is onze broer. Zou hij het weten?. zegt Noor. Ik weet het niet, ik vraag me sowieso af waarom onze ouders ons ooit hebben weggedaan. Ja dat vraag ik me ook af. Zegt Noor. Wat nou als onze pleegouders hier achter komen dat we al dit hebben gevonden. We verstoppen het. roept Noor meteen. Toen we net de papieren wouden verstoppen kwamen onze pleegouders binnen. 'Wat moeten jullie verstoppen? Ehm niks zeggen we in koor. ze loopt naar binnen en wij kijken op van onze laptop en de papieren die er naast lagen. Het was een lange stilte. Waar hebben jullie dit vandaan. en ze kijken ons boos aan. Noor zegt tegen mij: zeg jij het maar het was tenslotte jou idee. Wat jij deed er net zo goed aan mee roep ik boos. Hey hallo meiden waar hebben jullie die papieren van dan? Noor zeg het maar. We hebben het van zolder gepakt. We kijken alle bij naar onze schoenen. Ze pakken onze laptop en de papieren af, en zeggen jullie hebben 2 weken huisarrest. Ze lopen de kamer uit. en doen de deur dicht. Nou Noor je wordt bedankt nu hebben we geen laptop meer. Liz Sssst die hebben wel verluistert Noor. ik keek haar niet berijpend aan. Noor stond op en deed de deur op slot. Ze pakt een kleine laptop onder het bed vandaan. 'Sinds waar neer  hebben we nog een laptop? En weten onze pleegouders dit? Niet zo veel vragen jij roept Noor.

We starten de laptop en gingen verder waar we mee bezig waren. Na een lange tijd informatie gezocht te hebben. Gaan we naar beneden. Toen we naar beneden liepen. Zagen we onze pleegouders nergens.....
'Er ligt een briefje op het aanrecht roept Noor. Ik loop naar Noor toe. 'wat staat er op?
Beste Noor&Lizzy
zoals jullie kunnen zien zijn wij er niet. en dat zal voorlopig ook zo blijven. Er ligt 600 euro voor de boodschappen en 600 euro voor jullie alle bij veel liefs van jullie pleegouders.
wtf (wate fack) waarom zouden ze weggaan maar wel geld laten liggen roept Noor. Ik zou het niet weten Noor. Noor loopt boos door de huiskamer heen. Noor ga is zitten! gelukkig luistert ze wel, en ging ze zitten. Ik ga naast haar zitten, en vertel over mijn plan die ik heb gemaakt.

Dit is het plan:

We bellen een vriendin om te vragen of we bij haar mogen overnachten dan lopen weg van huis. dan bellen we bij onze vriendin Kaj en dan vragen we aan hem of hij iets weet over zijn verloren zusjes, en waarom ze ons hebben weggedaan . 'Wat vind je er van Noor? 'Echt goed bedacht     

Lizzy

Real FamilyWhere stories live. Discover now