hoofdstuk 9

31 2 0
                                    

Lizzy

Ik en Noor waren is gesprek met Mama, toen Kaj ineens binnen stormden, hij gooiden zijn jas en tas op de grond en liep boos de huiskamer in. 'Kaj wat is er vroeg Marleen aan hem. Ik ben fucking ontslagen, Omdat ik er en tijdje niet ben geweest roept hij kwaad. hij pakte wat drinken en loopt naar boven. Nou die is niet vrolijk Zegt Noor. 'Hij draait wel weer bij hoor. We moeten allemaal lachen door de opmerking van Marleen . 'We mogen toch morgen onze kamer opknappen.'Jazeker mogen jullie dat doen, dan gaan we morgen ff langs de IKEA en dan gaan we allemaal leuk spullen halen voor jullie kamer. Oké is goed. Wij gaan naar boven en we lopen pratend naar boven. We besloten om onze huiswerk maar te gaan maken. Toen we eindelijk klaar waren. Werden we geroepen om te komen eten. Gelukkig was Kaj alweer wat bijgedraaid zoals Marleen dat zei. Wat eten we vraagt Noor. We eten Nasi. Ooh lekker.

Ik en Noor genieten van het eten, het is zo lekker. 'Noor zullen we met Femke afspreken? Ja is goed. Mam mogen ik en Noor met Femke afspreken? Ja is goed wel uiterlijk tot 11 uur. Oké is goed. Ik bel naar Femke. Hallo met Femke. Hey Fem, wil je naar ons toe komen. Ehm kunnen jullie niet naar mij toe komen ? Waarom, wat is er mis bij ons. Nou ik ben echt super fan van b brave, en het meeste van Kaj en aangezien jullie bij hem wonen! ik wil ver komen dat ik dadelijk helemaal flip. Hahaha snappen we hoor, we komen wel naar jou toe. Oké is goed tot zo. Tot zo.
doei wij gaan. We stapten op onze scooter, en rijden naar Femke. Toen we bij bij Femke aan kwamen stond ze al op ons te wachten. hey roept Femke,en ze geeft ons een knuffel en wel lopen  achter haar aan. we gaan zitten op de bank. Willen jullie wat drinken ? Ja doe maar een cola als je dat hebt. Ja dat heb ik. Toen we allemaal drinken hebben, gingen we naar boven. Wow je hebt een vet mooie kamer roepen ik en Noor tegelijk. Waardoor we allemaal moeten lachen. We zetten wat muziek op en zingen luid keel's mee, we deden van die maffe dansjes. waardoor we de slapen lach kregen. Door het lachen zegt Noor we moeten naar huis Liz. Ik kijk op de klok en zie dat we inderdaad weg moesten. We zeggen Fem gedag en we liep  lachend naar beneden. we stapen op onze scooter en rijden terug naar huis. We waren net op tijd. Zo zo meiden jullie zij net op tijd.  Ik zag een jongen naast Kaj zitten. ik denk de zelfde leeftijd als hem. de jongen draaiden zich om. en stelden zich voor als Samuel. i...ik g..a naar boven roep ik en renden naar boven.En liet me op het bed vallen. Ben ik nou verliefd? ik ben het meeste fan van hem, en nu is hij gewoon bij mij thuis. Ik was zo diep in gedachten dat ik  niet eens Noor hoor binnen komen. Waarom die haast. roept ze. Weet ik niet. Ben je verliefd op hem ? ik denk het wel. Volgens mij ziet hij jou ook wel zitten. Denk je echt. hij is 4 jaar ouder dan mij. Hoe weet je dat. Nou omdat ik echt al super lange fan ben van hem. Hahaha ik ga het tegen Kaj zeggen. WAT! Dat je verliefd bent op zijn beste vriend. NEE Noor niet doen. Jawel . en ze rent naar benden. Nu wist ik dat me leven verpest was. Ik hoor Noor het zeggen door het hele huis. diep van binnen vind ik het niet erg, eigenlijk wilden ik het zelf vertellen, maar dat gaat er nooit van komen. Noor kwam met een big smile naar binnen, en zei hij vind je ook leuk. Echt je liegt. Nee ik lieg niet. Vraag het hem zelf. Ik liep samen met Noor naar benden. Sam vind je Lizzy leuk vraagt Noor. Ja heel erg zelfs, en hij begon te blozen. Ik ga slapen. en liep naar boven. en kleden me om te gaan slapen. Noor deed precies het zelfde. en zo waren we in slaap gevallen. Ik met de gedachten dat Samuel mij leuk vind en Noor weet ik niet.

Zouden Lizzy en Samuel een relatie hebben? krijgen je leest het in het volgende hoofdstuk

Geschreven door lizzy533

Real FamilyWhere stories live. Discover now