voorstellen en hoofdstuk 11

42 2 0
                                    

hoi ik ben Femke , ik ben de beste vriendin van Noor en Lizzy. We doen vaak leuke dingen ook met onze anderen vrienden. Of we gaan naar de film. of strand. We hebben altijd veel lol. ik woon nog bij mijn ouders. ik heb het best wel leuk.  En niet te vergeten ik ben 17 jaar. En ik ben fan van b brave.

Femke

Toen ik op school kwam zag ik Lizzy alleen staan. Ik liep naar haar toe.  en vroeg haar wat er was. 'Niks.' Even later kwam Noor naar ons toe. Liz ik weet dat je toch niet gaat luisteren maar ik zeg  het toch. Onze pleegouders zijn net 10 min geleden overleden. Lizzy liep naar Noor toe en gaf haar een knuffel. Het spijt me van gister. hoor ik Noor zeggen. 'Het is al goed Noor' zegt Lizzy. Nog geen paar seconde later gaat de bel en we nemen afscheid van elkaar en lopen daarna naar de les. De lessen duurde eindeloos. Toen de lessen eindelijk klaar waren en we pauzen hadden, was ik heel erg blij en ik loop naar de kantine.

Ik ga bij een tafel zitten in de kantine en ik app Noor of ze bij me komt zitten. Ik krijg gelijk een berichtje terug van Noor dat ze eraan komt en omdat ze m'n hulp nodig heeft. Nog geen minuut later is Noor bij me gaan zitten en ze vertelt me dat ze Lizzy aan Samuel wilt koppelen. 'Noor hoe gaan we dat doen?' vraag ik aan Noor en ze vraagt 'Jij hebt toch het telefoonnummer van Dioni?' Ik zeg 'ja die heb ik.' 'Dan ga jij nu Dioni appen om het telefoonnummer te vragen van Samuel' zegt Noor en ik app Dioni gelijk. 'Nu is het wachten op antwoord' zeg ik tegen Noor en ze zegt 'dankje Fem' en ik antwoord terug 'geen dank Noortje' en ik geef haar een knuffel. Opeens hoor ik een pingeltje van mijn telefoon komen en ik kijk wie het is. 'Het is Dioni en hij heeft het telefoonnummer van Samuel gegeven, ik zal Samuel nu ff appen' zeg ik tegen Noor en ze gaat naast me zitten om mee te kijken naar het gesprek.

Ik: Hey samuel met Femke, de beste vriendin van Noor en Lizzy. Samuel: Hey Femke, wat leuk dat je de beste vriendin van Noor en Lizzy bent. Maar heb je me ergens voor nodig, dat je me appt? Ik: Ja, ik heb je ergens voor nodig. Samuel: Waarvoor heb je me nodig Femke? Ik: Het is een lang verhaal. Ik hoorde van Noor dat Lizzy verliefd op je is en dat jij ook verliefd op haar bent. Mijn vraag is: zou je met haar willen daten? Samuel:Ja natuurlijk wil ik dat. Ik: Deze vrijdag om 18:00 uur bij de Mac Donalds?, dan gaan jullie daar eten en als jullie klaar zijn met eten romantisch naar de bioscoop. Ik en Noor regelen het met Lizzy. Samuel: Is goed, ik heb er zin in.😊

Ik stop m'n mobiel weg en ik en Noor zeggen tegelijkertijd 'dat is gereld.' En we geven elkaar een hele dikke knuffel. 'Nogmaals bedankt Fem' zegt Noor. 'Geen dank Noortje, daar zijn we vrienden voor' zeg ik tegen Noor en ze zegt 'dat is waar.' Ik ga nog even naar de wc en m'n boeken pakken uit m'n kluis, want de bel gaat over 5 minuten en ik wil optijd zijn voor de volgende les, voor ik weer gezeik krijg' zeg ik tegen Noor. 'Is goed Fem, zie ik je de volgende pauze weer?' zegt Noor en ik zeg 'ja tot dan' en ik geef haar nog een knuffel en dan loop ik de kantine uit voof mijn boeken te pakken en naar de wc te gaan voordat de les weer begint.

Geschreven door @Bbraveismylife

Real FamilyWhere stories live. Discover now