60.

288 26 13
                                    

//Pohled Harley//

Od mého příchodu do továrny uběhlo několik hodin ,které jsem trávila zkoumáním mé mysli. Byla jsem v těch nejtemnějších zákoutí , vzpomněla si na tu největší bolest jak fyzickou tak psychickou.Našla jsem i jiné verze některých událostí. Kdybych od něj jednou pro vždy odešla můj život by byl lepší. Méně násilí , více projevů lásky. Jenomže já od něj nedokážu odejít na to ho až moc miluju a má intuice ( i když na tu není moc spolehnutí) mi říká ,že on mě taky.

Už byla tma a já usoudila ,že bych měla jít domů a tak jsem šla. Celou cestu hrozně pršelo a tak při příchodu do baráku jsem byla promočená až do morku kostí.  Pak přišla tupá rána a tma .

Tma ovšem nebyla dlouho. Za krátko jsem se objevila v místnosti ,která vypadala jako věrná kopie místnosti v Arkhamu - konkrétně tam kde se prováděla elektrošoková terapie. Ze dveří se vynořila postava ,,Harleen ?" Šeptla jsem chraplavě a osoba přišla na světlo. Vlasy stažené do culíku , nažehlená košile. Celá ona , celá Harleen Quinzel v celé své kráse. 

Vlídně se na  mě usmála a otevřela pusu jako by mi to chtěla vysvětlit ,ale já ji přerušila ,,Já vím přečkala jsi to. Znám tě až moc dlouho na to ,aby mi nedošlo ,že to vždycky přežiješ." Usmála jsem  se ,,Proč jsi mě zavolala? " Zeptala jsem se ,,Využila jsem situace... Pan J je očividně dost naštvaný čeká nás teror" Zasmála jsem se ,,Žádná novinka.. Přece jsme na to zvyklé nebo ne? " Ona kývla ,,Tak já letím ,vezmu teror za tebe a příště si to vyměníme." Mrkla jsem na ni a vzbudila se.

Vzbudila jsem  na posteli. To mi nepřišlo jako jeho styl . Byla jsem zvyklá na sklep. Vždycky to byl sklep. Musel to být. Navíc jsem byla v ložnici sama. ,,Harleen? Dej mi echo co se děje? " Šeptla jsem . Zněla strašně smutně.

Mo-moc mě to mrzí

Co se stalo?  !

Víš jak si tě vzal..Ona to byla jen tvoje fantazie ,protože..

Pro-protože co? 

Protože pravda byla až moc krutá... je mi to moc líto Harley...Ale pozitivum je ,že Jokey je tvoje a jeho a má ji rád... určitě má rád i tebe jen... víš ,že Pan J na sňatky není a nikdy nebyl.

Dále už jsem ji neodpovídala a zvedla jsem se z postele. Dobelhala jsem se do kuchyně hledat nějaký tvrdý alkohol. Hrozně mě svěděl krk ,ale byla jsem moc líná se jít kouknout do zrcadla. Můj cíl byl se opít . Koukla jsem se do skříňky ,ale všechno bylo vychlastané ,,Jokeeeey?! " Zařvala jsem ,,Ano mami? " Přiběhla Jokey za mnou a dělala ,že si nevšimla očí plných slz ,,Máš nějakej chlast? " ,,Jasně ,že mám! Dáme si? Táta odjel chlastat do Padoušský hospody nebo jak se tomu nadává" To mi hned vykouzlilo úsměv na tváři ,,Jasně že jo!" 

Pokračování příště....

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat