32.

565 53 1
                                    

//Pohled Jokey//

Ráno se probouzím v malé komůrce. I přes neskutečnou bolest hlavy si snažím vzpomenout co se včera dělo- Odpověď nikde. Vstávám a jdu ke dveřím když si všimnu nástěnky na jedné ze stěn. Oevírám pusu dokořán. Nástěnka plná mojich fotek. Ani na jedné nevím ,že mě někdo fotil. Jak mě mohl vyfotit když spím? Když se sprchuju?  Jeden okamžik si vybavuji- Jdu s kávou ze Starbucks a na očích mám sluneční brýle.Bylo to před dvěmi lety. Jsou tu fotky staré klidně i pět let ,ale taky i dva dny.

Vyjdu z pokoje a na dveřích je napsáno několik jmen. Mě ,ale zajímá to jedno: Jeffrey Woods. Zasyčím. Na dnešním obědě ho oddělám.  Má se na co těšit. Zavšivenej stalker .Celkem jsem si začala vybavovat cestu. Asi po pěti minutách narazím na mě dost známý úkaz. Máma se opírá o stěnu a nechává se osahávat od táty. Nejsou už dost starý na to ,aby znali slovo diskrétnost? CHci se tiše vytratit ,ale zaslehnu tátu ,,Hrozně nenápadná." Leknutím spadnu na zem. ,,Nehrej si na andílka Jokey včera vás musel slyšet snad celej Gotham." Řekne klidně. Ne ne ne. Já s tím stalkerem spala?! Jen sedím s držkou otevřenou dokořán. Oba dva se začnou smát. ,,Dělám si prdel! Háhá ...ale teď si přiznala ,že si s ním spala."  Řekne o něco vážněji a já pokrčím rameny. ,,Klidně si můžeš bodnout." Řeknu a bez vysvětlení odcházím domů.

Připravuju se na oběd. Stejně na jídlo ani nedojde tak jen chystám talíře. Jeho hlavu si nechám jako trofej.

Pokračování příště....

//Ahoj lidi :) fAKT SRY ,ŽE JE DNESKA KAPITOLA TAK Krátká ,ale už vůbec nestíhám takže jsem ráda ,že vůbec něco mám . Moc děkuju za vaše ohlasy. Mám vás ráda :* //

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat