48.

445 35 8
                                    

//Pohled Harley//

Konečně se to stalo. Nevím ani jak ,ale povedlo se to. Stačilo se jen spojit s ostatníma padouchama a dobili jsme celej svět. Konečně zaplatil za všechno co nám provedl. Já a Pan J sme se usadili v bílým domě a náš plán je teď buď pozabíjet ty co nám pomohli nebo si je podmanit. Pak bude svět jen a jen náš.

Všichni hrdinové a samozvanci tkví v těch nejhlubších katakombách na planetě. Jo a pak je tu ten Ďáblík / Slepeček co to umí s holkama / Právník Jokey. Ta se do něj stoprocentně zabouchla. Bezděky z něj Ivy pomocí feromonů udělala padoucha ,takže do něj bude dooooost žhavá.

Jdu po chodbě a aniž bych se obtěžovala klepáním vpadnu do Oválné pracovny ,kde sedí můj Koblížek s nohama na stole. ,,Nevíš kde je Loki?" Řekl s pohledem zabodnutým do země.

,,Skutečně nevím Puso ...Odpoledne přijede Jokey . Víš o tom vůbec? " Pobaveně zvedl pohled 

,,Jistě ,že vím můj Pocukrovaný  dortíku přece jsem pro ni sám poslal" Řekl sladce a já se začervenala když jsem zaznamenala to oslovení. ,,Al noták jsme spolu už nevím jak dlouho a tebe to pořád dostává? Pojď ke měěě" Hned jak to dořekl tak jsem se rozeběhla a skočila mu do klína . Jen jsem zavřela oči a užívala si jeho přítomnosti.

,,Připravil jsem hroznový džus dáme si? " Šeptl mi do ucha a já se zasmála. ,,To už jsem někde slyšela né? Jasně ,že si dám!"  On s úsměvem luskl prsty a náš Něco-jako-otrok nám donesl hroznový džus na ledu. ,,Pane J? Dorazila vaše dcera" Řekl před odchodem zcela vyrovnaně asi už si zvykl ,že je na tom podstatně líp než ostatní. ,,Vzkaž ji ať sem příjde" Řekl naprosto nezaujatě ,ale přesto jsem v jeho očích zaznamenala tu jiskru radosti. Vím ,že ji má rád jen to nemůže - nebo spíš nechce kvůli autoritám- to projevovat.

Já se ,ale v jeho gestech dokázala orientovat a tak to poznám. Všechno

Pokračování příště....

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat