57.

323 31 10
                                    

//Pohled Harley//

Po tom přesunu mě strašně třeštila hlava a byla jsem utahaná.  I když jsem se hrozně moc chtěla projít po Gothamu , městě co které mi tak moc chybělo ,rozhodla jsem se raději zůstat doma. Jokey zase někam zmizla ( Jako by nemohla být aspoň jednou doma s námi) A jelikož to zmohlo i Pana J nechtělo se mu shromažďovat jeho 'holčičky' (jak s oblibou svým gorilám říká ) aby jsme něco přepadli ,takže shrnu to:  Vykašlali jsme se na to.

Pan J už střádal plány na nějaké přepadení a já se šla naložit do vany. Asi hodinu jsem ležela ve vaně a pak voda vychladla a já vylezla. Prohlížela jsem si sebe v zrcadla. Můj obličej měl nezvyklou barvu. Nezvykle nezdravou. Až moc. Vzala jsem žíňku a začala si jí dřít obličej v domnění ,že to je jen barva a jde smýt. Vydřela jsem kůži do krve. Nic pořád byla stejně ..živá.

Do očí se mi nahrnuly slzy a bouchla jsem do zrcadla pěstí. Roztříštilo se na million kousíčků ,které mi poseli obličej ,ruce a část hrudníku. Větší střepy roztrhli moji černou košilku. Poklesla jsem na zem do změti střepů ,vody a krve. Opřela jsem se o stěnu a prohrábla si vlasy. Chytila jsem jeden větší střep do ruky a podívala se na sebe do odrazu. Oddechla jsem si a začala se smát. Byla to jen nějaká podivná halucinace. Moje pleť má krásně bělavou a zdravou barvu.

Najednou se dveře koupelny rozrazily a do místnosti vběhl Joker. Neměl košili jen jeho tepláky s nápisem Arkham. Občas mi připadá ,že je nosí furt. Beze slova si ke mně klekl zatím co já jsem se pořád pochechtávala. Přiblížil se obličejem k tomu mému. ,,Řízni mě" Přerušila jsem ticho v moment kdy se skoro otřel rty o ty mé a podala mu do ruky střep. ,,Proč? Provedla jsi něco ty zlobidlo ? " Zeptal se se smíchem ,,Mno... Rozjebala jsem zrcadlo ,ale.. Mám od tebe moc jizev a já chci mít na jednu nějakou hezkou vzpomínku."

Jeho oči se začali vpíjet do těch mých a já ani nezaznamenala střep zařezávající se do mé kůže. Usmála jsem se ,,Děkuju " Šeptla jsem a políbila ho. Svalili jsme se do střepů přičemž se moje košilka proměnila jen v cáry látky ,ale čert s tím. Jediné na čem mi  záleží jsou chvíle s Jokerem. Všechny nejen tyhle výbuchy vášně . Každá chvíle s ním je dar.

Pokračování příště.....

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat