22.

663 51 1
                                    

Hodiny hledám v parku ,ale neůspěšně. Začíná se stmívat. Ráno je moudřejší večera. Teď jsi to jdu vyřídit s Ivy a Lokim! Zabušila jsem na jejich dveře. Otevřela mi s naštvaným výrazem Loki jen v županu. ,,Přijď později. Máme práci" Řekl otráveně a chtěl zavřít ,ale já zadržela dveře. ,,PROČ JSTE MI LHALI?!!" Na tváři se mu objevil poražený pohled ,,Nechtěli jsme ,aby jsi ho šla zachraňovat . Mohla jsi ohrozit život svůj i toho děcka." Řekl a chtěl zavřít. ,,A to jste mi nemohli říct ať to nedělám?!" On se zasmál. ,,Mohli , ale Ivy tě zná až moc dobře na to ,že by si myslela ,že poslechneš. Tak běž nahoru ať nečeká tak dlouho."  Nadzvedla jsem obočí a on  se ještě víc rozesmál a zavřel dveře. Zakroutila jsem hlavou. Ufouni jsou divní. Šla jsem o patro výš a vytáhla klíče ,ale bylo odemčeno. Že bych nezamkla? Ne vím ,že jsem zamkla.

Vešla jsem do bytu.Všude bylo rožnuto a okna byla zavřená. ,,To je divný. Je tu někdo??" Zakřičela jsem a vytáhla pistoli. Z obýváku se ozval smích. Jeho smích bych poznala všude. Omámená jsem upustila pistoli a běžela tam. Stál u okna. Otočil se. Byl pohublý.Zamrzelo mě to ,ale běžela jsem k němu a objala ho. ,, Trošku jsi nám povyrostla."  Řekl ,,Nech toho abych ti jedna hned ze startu nepřistála." Vzlykla jsem a objala ho pevněji. ,,Noták nech toho. Jsem tady"  Podívala jsem se na něj a políbila ho. Byla jsem na něj namáčknutá . Najednou se Jokey pohla a kopla mě . Hodně silně .

Zasmála jsem se ,, Héj do mamky se nekope když má s tatínkem důležitou chvilku!" Pohrozil naoko naštvaně prstem a já se zasmála ,, Jak jses dostal z Arkhamu?" Zeptala jsem se ,ale on jen mávl rukou ,,To nestojí za řeč.Co Loupežník/Loupežnice?"  Já se usmála ,, Loupežnice. Málá Jokey. Naše Loupežnice Koblížku" On se zasmál a dal mi letmý polibek na rty. Usmála jsem se. ,,Bude to záhul ji učit . Nechtěl bych být její učitel" ,,Náhodou bude až vražedně chytrá" Na to jsme se začali smát. ,,Jak dlouho ještě?" Řekl smutně a já věděla co tím myslím ,, čtyři měsíce ,potom šest týdnů aaa tři dny." Zamračil se ,,A ty tři dny mám jako za co?" Vyplázla jsem na něj jazyk. ,,Aby ses měl na co ptát" 

,,Někdo jako já když něco chce tak se neptá!" Řekl a já ho cvrnkla do nosu. ,,Dostal jsi mě. Došli mi argumenty!" Řekla jsem a zvedla ruce na uznání porážky . On se vítězně usmál ,, Jdu se osprchovat." Řekla jsem a šla do koupelny.

Vyšla jsem jenom v jeho košili a spodní prádla , protože se mi v ní dobře spalo .Hlavně když byl 'mrtvý' ale stejně se do ničeho jiného na spaní nevlezu. ,,Hééj ta je moje!" Řekl Mr.J. a já na něj našpulila rty ,,Byla... Už je moje a Jokey. Jsem už unavená půjdu spát" Řekla jsem a zívla. ,,Půjdu se osprchovat a příjdu za tebou" Řekne ,ale já už nic neodpovídám a jdu rovnou spát.

Pokračování příště....

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat