1.

1.9K 104 14
                                    

Neleze mi to do hlavy. Jak je možné ,že žije?Co když se mi to jen zdá? Přes tlukot mého srdce neslyším ani hlasy co se už navždy zabydleli v mé hlavě. Otáčí se na mě a já se zvedám. Dělá mi problémy se udržet na nohou ,ale i přesto jdu nejistě a pomalu k němu. Nasadil si tu masku drsňáka a já s tím nemohu nic dělat. Rychlím krokem při kráčel ke mě a když mě chytl pod krkem přitlačil mě ke zdi. Teď  musí slyšet každý úder mého srdce stejně jako je cítím já .Co se mnou udělá? Jako by jsem na chvíli byla tou starou Harleen. Tou vystrašenou , bezmocnou a hlavně příšerně zamilovanou. Nasucho jsem polkla .Už mi začal doházet vzduch a já lapala po dechu. Nebráním se. Vždyť jsem mu to i slíbila... ,,Zemřela bys pro mě?" ,,Ano" Měl pravdu .Umírání je sice bolestivé ,ale lehké .Už jsem myslela ,že je konec ,ale najednou jsem dostala přístup ke kyslíku .Otevřela jsem oči. To jak se na mě díval.... dalo by se říct i zamilovaně?  Podlamovali se mi kolena . Usmál se. Zřejmě si toho všiml a tak mě chytil za pas.Jeho úsměv se rozšířil když si všiml jak se červenám za což bych se  nejraději profackovala.A potom se to stalo. Políbil mě . Tak hrozně moc láskyplně a jemně .Jako by jsem se měla každou chvíli roztříštit. Buď to bylo tím ,že jsem se s ním tak dlouho nelíbala nebo mě skutečně nikdy nelíbal s takovým... citem.

Nechápu to.Nebyla jsem pro něj vždycky jen šlapka ,kterou využil a potom se ji za oddanost odvděčil týráním? Co mi udělá? Ano miluju ho ,ale jeho city ke mě se mi zdají poslední dobou víc než zvláštní .Nejen poslední dobou ,ale odjakživa. Co s ním je? Možná se nadechl nějakého omamného plynu nebo se zdrogoval ,ale nechce se mi věřit skutečnosti ,že mě opravdu miluje. Ale o tomhle můžu snad přemýšlet později ne?  Možná přece jen... ne kašlu na to buu přemýšlet později. Vzal mě za ruku a někam vedl. A pak jsem si něco uvědomila. Převlékl mě ? Jak to ,že nemám moje oblečení?" Zasmál se ,,Mno převlékl jsem tě když si spala" věnovala jsem mu nechápavý pohled ,,Jo celkem jsem si to i užíval ,ale mohla by ses oholit"  Na to se znovu zasmál.. Aspoň něco pro něj normálního... ,,Zkus si sám hnít bez žiletky ve vězení kde místo stráží mají perverzáky.." Řeknu lhostejně ,,Ale k věci ... co budeme dělat?"  Zeptám se se zájmem a z jeho odpovědi jde vyslyšet ,že se snaží zadržet smích ,,Budeme si hrát na doktory.....teda aspoň já ty ten titul máš..." Tím mě celkem vyděsil ,,Co si představuješ pod tím pojmem Koblížku?"  Došli jsme ke kovovým a okolo proskleným dveřím.Vypadá to jako přesná kopie jeho cely v Arkhamu.Zatajil se mi dech. ,,Takže Doktorko Quinzelová dáme si sezení?"

Hi Puddins *w* Napište mi jestli chcete kratší a každý den nebo delší a třeba jen co tři dny :)  a copak si myslíte ,že je s Jokerem? jÁ TO VÍM ,ALE CO MYSLÍTE VY? :)

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat