56.

310 31 19
                                    

//Pohled Harley//

Ráno jsem se spěšně rozloučila s Ivy a spěchala domů. Vyjela jsem v šest ráno a v osm jsem už byla doma. Zaparkovala jsem motorku do garáže a šla najít Jokera.  Viděla jsem ho hned na druhé straně chodby. Měl kvádro a opíral se o vycházkovou hůl ,,Koblížku!" Vyjekla jsem a běžela ho obejmout ,,Ty ses převlíkla Harley? " Zeptal se Pan J udiveně a já na něj nechápavě pohlédla ,,Vždyť jsem byla u Ivy říkala jsem ti to" ,,Před pěti minutami jsme vstali ještě jsem ti říkal ,že pojedeme -" Přerušil ho příchod další osoby. Otočila jsem se .. Byla jsem to já . Měla jsem na sobě černé plesové šaty .Vypadala téměř stejně jako já jenom měla černé vlasy. Když jsem se podívala na Pana J všimla jsem si ,že nemá na obličeji tetování. Odstoupila jsem od něj.

,,Kde je můj Koblížek?!!" Zařvala jsem a namířila na ně revolverem. Najednou mě někdo chytnul za ruku a já se objevila v nějaké mentolové záři. Pět minut jsem v ní létala a pak jsem se objevila u nás doma. V našem starém domě ,kde jsme bydleli než jsme dobyli svět. Vypadla jsem ze záře a málem jsem hodila držkopád na zem ,ale Pan J mě chytil ,,Jsi to ty?! Co-co se stalo? " Vyhrlila jsem hned a Pan J se společně se mnou posadil na pohovku. 

,,Víš hrál jsem si s hračkami co byli uvedeny jako přísně tajné vynálezy a omylem jsem cestoval časem a zjistil ,že by nás zabili a tak jsem udělal jednu hrozně moc chytrou věc. Našel jsem jeden paralerní vesmír ,který byl skoro identický jako ten náš moc velké rozdíly tam nebyli jen v barvách. Prohodil jsem tedy nás dva z tohohle tedy paralerního vesmíru s námi. Sice nevládneme světu ,ale aspoň bude sranda. To vladaření mě už nudilo" Pronesl pan J a já mu položila ruku na čelo ,,Že ty ses zase zhulil? " On se zasmál ,,Ne a jen tak mimochodem můžeš mi poděkovat v tomhle vesmíru je i stará Ivy ,naše dcera a ta její kamarádka. "

Nelezlo mi to do hlavy ,ale radši jsem se tím nezabývala ,,Taaakže je všechno při starém? A co ten slepej blb?" Zasmála jsem se a Pan J se ke mě připojil ,,Nemá tušení o existenci naší dcery . Je dost možný ,že tady ani neexistuje" ,,A netopejr?" Zeptala jsem se znechuceně a Pana J to zaskočilo ,,To nevím.. Kdyby náhodou žil tak aspoň bude sranda" Zasmál se ,,To každopádně"

Pokračování příště.....


Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat