Prolog

2.8K 134 30
                                    

Nechápu jak nám mohli zkrátit trest jen o 10 let.Je to tak stupidní.-10 let , kávovar a zásoba knih.Tak se nám odvděčili za to co jsme udělali.Zachránili svět.Jakmile mne vrátili do vězení čekalo mě jedno nepříjemné překvapení.Nová stráž.

Vzbudím se a zvednu se do sedu.Hlavní Dayle strážce ke mě přijde s nějakými papíry a blaženým úsměvem. když dojde k mojí cele hodí mi je.Noviny a složka tuším s fotkami? Dayle mi se stálou blažeností hlase poví: ,,Do sprch tě odprovodím až po tom co si to přečteš a jaksi se.... uklidníš" Když jsem mu věnovala nechápavý pohled jeho úsměv se ještě více protáhl.Natáhla jsem ruku pro noviny a přečetla si titulek:'SMRT PSYCHOPATA A TYRANA JOKERA OFICIÁLNĚ POTVRZENA'Zalapala jsem po dechu. Věděla jsem že vrtulník spadl ,ale namlouvala jsem si , že unikl.Hlavně nesmím dát nic najevo .Zhluboka jsem se nadechla a otevřela složku.Opravdu tam byli fotky.Čekala jsem ,že tam budou fotky mrtvol ,ale ne.Bylo to horší.Byli tam fotky mě a jeho.Mého Koblížka(Česky je to fakt divný xD ).Začla jsem se smát abych odvedla pozornost od slz co stékaly po mých tvářích .Po chvíli jsem dostala elektrošok tak jsem se radši zvedla ,aby mě odvedli do sprch.Když zavřel dveře začal ze mě strhávat obleční.Chtěla jsem se bránit, tak moc ,ale s pouty to nešlo.Jediné co se mi povedlo bylo ,že jsem ho kopla do slabin ,ale hned po tom jsem schytala elektrošok a skončila na zemi.,,Mrzí mě to" Vzlykla jsem z posledních sil tiše když jsem zničehonic ucítila výbuch.Skrz díru ve zdi pronikli nějací vojáci.

Celá místnost se ocitla pod závojem fialového plynu. Bylo to uspávadlo. Poslední co jsem vnímala byla fráze:,,ŠÉFE NAŠLI JSME JI!" Běh co směřoval ke mě a těsně než jsem usnula mě někdo vzal do náruče . Pak už jen tma .

,,TY TO NECHÁPEŠ! CO KDYŽ SE UŽ NEVZBUDÍ?!!! POVĚŘIL JSEM TĚ NA TU MISI ABYS JI DONESL V POŘÁDKU!" Řve hlas ,který poznám až po chvilce.Mr. J.Nejraději bych otevřela oči ,ale zajímá mě ten rozhovor a tak dělám že spím. ,,Šéfe uklidněte se.Co nevidět se vzbudí .Kdyby jsme zasáhli o několik minut později bylo by pozdě ,ale je v pořádku .Máte ji tady jak jste si přál." Řekl tuším poskok s naprostou klidností v hlase . Na škvíru otevřu oči a skutečně ho vidím. Nervózně hodí po místnosti a chytá se za hlavu ,,CO KDYŽ TO NEVÍ?! NIKDY JSEM JI TO NEŘEKL!!A UŽ NEBUDU MOCT!" Řve pořád na poskoka ,,Neřekl co?" Zeptá se poskok zmateně ,,CO ASI?! ŽE JI MILUJU SAKRA!!!!!" To mě zastihne zcela nepřipravenou a já otevřu oči dokořán.Opravdu to právě řekl? Poskok si všiml ,že jsem vzhůru a snaží se upoutat pozornost Mr.J tím že mu klepe na rameno ,,Šéfe..." Přeruší ho uprostřed věty ,,JO SLYŠÍŠ DOBŘE! MILUJI HARLEY QUINN A AŤ TO KLIDNĚ VÍ CELEJ SVĚT!" Vyšiluje kvůli mě? Ano náš vztah byl komplikovaný vždycky ,ale nikdy jsem v něm neviděla tolik citů.Do očí se mi nahrnuly slzy.Je tady.Je naživu.A právě teď mi vyznal lásku?Usmívám se ,upřímně se usmívám až slzy přetečou přes okraj po tváři.Bojím se ,že jakmile si mě všimne zas nasadí masku bezcitného gangstera .Ovšem poskok na mě pořád čumí jak na přízrak a to mě okamžitě prozradí-Kdyby moje nohy nevypověděli službu už by neexistoval . Joker střídá pohled na mě a na poskoka.Nakonec čapne poskoka za rameno a vyhodí ho z místnosti.Tak tohle bude ještě zajímavý....

Hi Puddins *,* Chyběla jsem vám? Protože vy mě moooc! Co říkáte na prolog? Zaujala jsem vás? :3

Harley Quinn:He is coming.... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat