TANITIM

1.2K 127 136
                                    

Yeryüzü prensi gökyüzü prensine, gökyüzü prensi de yeryüzü prensine aşık olursa ne olur..?

Acı..
Mutluluk..
Hüzün..
Tebessüm..
Gözyaşı..
Özlem..
Sevinç..

Sizce bu aşk onlara hangisini yaşatacak..?

***

"Sen beni çıldırtacak mısın ha? "

Gökyüzü kralı tahtından kalkarak Baekhyun'a doğru birkaç adım attı ve önünde durdu. Baekhyun'dan bir açıklama bekliyordu.

"K-kralım b-ben ne yaptım."
Bu adam Baekhyun'un babası bile olsa galaxy de yaşayan herkes ondan korkardı ve babasını sinirlendiren şey her neyse bunu Baekhyun'un yaptığı belliydi, tabi buda küçük prensi korkutmuştu.

"Birde bana ne yaptım diye soruyorsun, abritex halkından birinin hayatını kurtarmak ne demek Baekhyun..?" Birde hiçbir şey yapmamış gibi konuşması kralı daha çok sinirlendirmişti.

Baekhyun babasının söylediklerinden sonra ayaklarına bakmayı keserek başını kaldırdı ve babasına baktı.

"Abritex halkının seni niye kral olarak kabul etmediklerini daha önce hiç düşündünmü baba?"
Ne yani babasını bu kadar çok sinirlendiren şey birinin hayatını kurtarmış olmasımıydı? Babasının bu kadar acımasız biri olmasına daha fazla sessiz kalamadı Baekhyun. Bundan sonra olacak herşeye hazırdı.

"Sen benimle nasıl böyle konuşursun, canınamı susadın?"

"Abritex halkından biri olsada onu öylece ölüme terkedip, arkamı dönecek kadar acımasız değilim. Senin oğlun olmam senin gibi acımasız biri olmam anlamına gelmiyor, ben senin yaptığını yapamam baba. Gün geçtikce abritex halkının seni neden kral olarak kabul etmediklerini daha iyi anlıyorum, babam olmasaydın bende."durdu ve derin bir nefes aldı, yıllardır içinde tuttuğu bütün herşeyi söyleyecekti babasına, hem bir kere başlamıştı artık duramazdı, cezasını elinde sonunda çekecekti.

Baekhyun'un söylediklerinden sonra kral şaşırmıştı, oğlu ilk defa onunla bu şekilde konuşuyordu sonuçta.

"Sen ne ha? Sen ne? Sende mi abritex halkından olurdun? Bir cezayı hakettin Baekhyun şimdi yıkıl karşımdan, sakinleşince cezanı düşüneceğim."Kral arkasını döndü ve tahtına doğru ilerledi.
Ama Baekhyun hala dışarı çıkmamıştı öylece babasına bakıyordu.

"Hala ne bakıyorsun sana yıkıl karşımdan dedim."

Baekhyun gözlerini sımsıkı kapatıp derin bir nefes aldı ve gözlerini tekrar açarak babasına baktı.

"Ne cezası vereceksin? Zindana mı attıracaksın? Korumasız bölgeye mi sürgün edeceksin?Sarayadan çıkmama yasağımı vereceksin? Aç susuz mu bırakacaksın? Güçlerimi mi alıcaksın? Hmm hangisi şimdi söyle hangisi?"
Baekhyun için hiçbir ceza önemli değildi. Onu üzen tek şey babasının bu kadar acımasız olmasıydı. Onu kral olarak kabul etmediler diye onları bu şekilde ölüme terk etmesi, bu kadar acımasız olması Baekhyun'u üzen tek şeydi şuan.

"Hiç biri değil. Bunlardan dahada ağır bir cezayı hakediyorsun Baekhyun. Yeryüzüne gönderileceksin, dünyaya. Bundan daha ağır bir ceza yok diye düşünüyorum." Bu küçük prensten kurtulmak için güzel bir fırsattı.

Babasının söydiklerini anlamaya çalıştı Baekhyun, böyle bir ceza vermesini gerektirecek kadar kötü birşey yapmamıştı kesinlikle. Hem babasından sonra tahta geçecek olan kişi Baekhyun'du. Gökyüzünün, galaxy'nin kralı Baekhyun olcaktı. Babası ona böyle bir ceza vermezdi öyle değil mi?

"Ba-baba sen ciddi değilsin değil mi.? Yani bunu yapamassın. Senden sonra tahata geçecek olan tek kişi benim ve. --."
Kral prensin daha fazla konuşmasına izin vermedi ve konuşmaya başladı.
"Kapa çeneni Baekhyun, kararım kesin, cezan bu. Kral olmayı haketmiyorsun, oğlumda olsan tahtımı sana emanet edemem ve tahta geçmeyeceksen burda yaşmanında bir manası yok."

Duyduklarından sonra Baekhyun zorla yutkundu, babasının bu kadar ileri gideceği aklının ucundan bile geçmemişti.

"Tamam."dedi Baekhyun, ne yapabilirdi ki kralın kararı buysa boyun eğmekten başka çaresi yoktu.

"Böyle birşeyi bu kadar çabuk kabul edeceğini düşünmemiştim. Ama sen bir prenssin yani benim oğlumsun o yüzden cezan diğerleriyle aynı seviyede olmayacak, yani bu cezayı verdiklerim gibi dünyaya gönderildiğinde burayla alakalı herşeyi unutmuş olmayacaksın."

"Bunu ödül olarakmı kabul etmeliyim." Alay edercesine konuştu Baekhyun.

"Dünyaya gönderildiğin de  hiçbirşey hatırlamaz ve bilmessen daha savunmasız olursun ama ben senin gökyüzüne her baktığında pişman olmanı ve kralın ne diyorsa boyun eğmen gerektiğini, aksi taktirde böyle bir cezaya mahkum edileceğini  bir kez daha anlaman için hafızanı silmeyeceğim . Dünyada yaşama sebebinin bir ceza olduğunu hayatın boyunca bilerek nefes alacaksın, şimdi sen karar ver bu ödülmü yoksa daha ağır bir cezamı?"

"Ne zaman gideceğim."
Baekhyun için herşeyi hatırlaması tabiki ödüldü, babasının da dediği gibi hiçbir şey hatırlamazsa dünyaya indirildiğinde dahada savunmasız olurdu, ama babasının dediği diğer şey kesinlikle doğru değildi, çünkü Baekhyun gökyüzüne her baktığında pişman olmayacaktı çünkü bu ceza ona birinin hayatını kurtardığı için verilmişti. Yine olsa yine kurtarırdı.

"Git annenle vedalaş, sanırım buna izin verebilirim, sonuçta onu bir daha görmeyeceksin."
Baekhyun cevap vermedi ve arkasını dönerek kapıya doğru ilerledi.
Dışarıya çıkmadan önce babası "Buna seni düşündüğüm için izin vermiyorum, annen için ve sadece 15 dakikan var."dedi.
Baekhyun yine birşey söyleme gereğinde bulunmadan dışarıya çıktı.

***

Baekhyun gözünden akan yaşlarla birlikte annesinin yanına doğru ilerledi, babasının aksine annesini çok seviyordu. Annesini görmeden nasıl yaşayacaktı. Hemde hiç bilmediği yabancı bir yerde ve en önemlisi güçleri olmadan, babası Baekhyun'un hafızasını silmeden yeryüzüne indirsede güçlerini kesinlikle elinden almadan göndermezdi.
Bunları düşündükçe Baekhyun daha çok ağlamaya başladı ve annesinin yanına gitti.

Bir gökyüzü prensi yeryüzünde nasıl yaşayacaktı..

***

Dünyanın kralı mı olmak isterdiniz yoksa galaxy'nin mi..?

Ben bir türlü karar veremedim.

Uzun bir tanıtım oldu sanki ama neyse umarım beğenirsiniz.
Ha birde boy×boy ChanBaek ve tabiki smut içerikli olacak.

Konu biraz farklı umarım beğenirsiniz.
ChanBaek sevenlere.

ChanBaek ile kalın💕

DEAD KİNGWhere stories live. Discover now