65.

191 4 4
                                    

Nevěděla jsem, co mu mám odpovědět. Teda já to věděla, akorát mě zarazilo, že se na to zeptal. On vážně není ten typ jako Nick, kterému jde jen o to, si konečně užít. Miluju ho!
Klečela jsem na posteli a tak mi nedělalo problém, se na kolenou mírně zvednout a políbit Camerona se slovy.

,,Že se vůbec ptáš!" Hned co jsem to dořekla se na mě šibalsky usmál, položil mě jemně na postel, jako bych byla porcelánová panenka a on se bál, že se mu rozbiju. Celou tu dobu jsme se zase líbaly, ale to už bude nejspíš naše denní rutina. Cameron ze mě strhl spodní prádlo, kromě podprsenky. Tu mi rozepnul oběma rukama, musela jsem se usmát.

,,No co, nejsem děvkař a já podprsenky vážně nenosím, ani na to, abych si trénoval rozepínání, na to mi tu teď budeš ty." Posledních sedm slov zašeptal a husina se dostavila. Nyní jsem před ním byla celá nahá. On nezůstal moc dlouho pozadu. Než jsem se nadála, válely se jeho boxerky CK někde, ani nevím kde. Nyní jsem nic jiného nevnímala, než jeho doteky a rty na těch mých. 

........................................

Celou místnost vyplňovaly moje jemné vzdychání, snažila jsem se co nejmíň nahlas, ale ono to nešlo. Cameron se už blížil k vyvrcholení a já od toho také nebyla daleko.

.......................................
Tak nyní prohlašuji Camerona, jako nejlepšího sexmana na celém světě! Spálila jsem nejméně 500 kalorií a... Bylo to... Byl to nejlepší sex v mém životě. Opravdu. Oba dva jsme se po skončení úžasného a nejlepšího sexu svalily vedle sebe na moji postel. Zrychleně jsme dýchali a dívaly se na bílí strop. 

,,Jai, jak to že si byla tak- zatraceně skvělá?!" řekl Cameron rozpačitě.

,,Nápodobně. Byl si- nedá se to popsat, ale mohu ti zaručit, že si se dostal na první místo." Dořekla jsem pochvalu na Cama a on se jen vítězně usmál a pěstmi zabušil do hrudníku, na náznak toho, že je prostě king. Tomu jsem se jenom stále udýchaná zasmála. Trvalo nám to necelých 15 minut, takže jsem se rozhodla si zajít do sprchy. Zvedla jsem se z postele a nahá se vydala ke koupelně. Celou cestu jsem na sobě cítila jeho tázavý a chtivý pohled. U dveří jsem se otočila a zapřela o rám dveří. Bylo mi vážně jedno, že před ním stojím celá nahá...

,,Jdeš se mnou?" zeptala jsem se ho s mírným úšklebkem. Nic mi na to neodpověděl, zvedl se a rychlými kroky přišel ke mě. Chytl mě za pas a jelikož byl o hlavu vyšší než já, tak jsem musela zvednout hlavu a usmát se. Hned na to mě políbil a zašeptal.

,,No jasně, s tebou vždycky" Mrkl a než jsem se nadála, byla jsem v koupelně opřená za studených kachličkách s jeho rty na těch mých. Jelikož nám zbývalo nějakých 15 minut, tak jsem ho zarazila a beze slov jsem pustila sprchu, kde po chvilce začala téct konečně teplá. Cameron vzal houbu, kterou namočil a dal na ní můj sprchový gel a vůní hrušky a skořice. Myslela jsem si, že se chce umýt, ale mýlila jsem se. Cameron mě otočil zády k němu a začal mi mydlit záda, při čemž mi jemně okusoval krk. Hned po tom co mě celou namydlil, jsme si vyměnily role a nyní stál on zády ke mě a já ho se spokojeným úsměvem začala mýt. Spláchly jsme ze sebe veškerou pěnu a ještě před odchodem ze sprchového kouta jsme se s vášní políbily. Zabalila jsem se do ručníku a šla ke šuplíku, kde jsem také jeden vytáhla pro Cama. Podala jsem mu ho a on se na mě děkovně usmál. Za jeho doprovodu jsem došla ke skříni, kde jsem chvilku strávila vybíráním oblečení. Nakonec jsem zvolila šedivé legíny a bílé triko s šedivými rukávy. Cameron mě celou tu dobu pozoroval, ale ku podivu se u toho stihl i převléct.
Své dlouhé vlasy jsem nechala rozpuštěné a vrhla jsem se do uklízení, jelikož postel vypadala jako po výbuchu atomovky. Ještě aby ne. Pomyslela jsem si a na tváři se mi hned usídlil samolibý uškrn.

 Pomyslela jsem si a na tváři se mi hned usídlil samolibý uškrn

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
MCL/My step brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat