55.

241 7 5
                                    

Teď se to tu (ehm,ehm :DD) "rozjede"! Takže... :DD




Po 10 úžasných minutách úžasného líbaní s ním, nastalo to, co se nejspíš stát mělo a bylo to v mém očekávání. Rychle mě vysvlékl z tech šatů a prohlížel si celé mé tělo. Asi vám nemusím říkat, jak jsem se styděla... Jelikož jsem nechtěla být pozadu, vzala jsem Nickův pásek a sundala mu ho. Následně si sám vysvlékl kalhoty a já mu svlékla košili. Pohled na jeho tělo bylo k nezaplacení. Když jsem se mu podívala do očí, vítězně se usmál. Jelikož jsem už byla na posteli, tak mě Nick svým tělem natlačil na více na postel, tudíž jsem na ní ležela. Ruce měl vedle mých boků, aby mě nezalehl. Dívali jsme si navzájem do očí... Po pár minutách jsme k sobě byli zase přilepený svými rty a s něhou se líbali. Mezi tím mi Nick hladil bok a sjížděl nenápadně a pomalu čím dál tím níž. Ani nevíte jaký jsem měla v kalhotkách rybníček. Po chvilce se dobelhal rukou na můj střed. Chvíli si tam hrál a u toho mě líbal. Po tom jsem ho vysvlékla z boxerek a chvíli si tam s jeho kamarádem hrála... a né zrovna s nejmenším kamarádem. Hned poté se stalo to.... vždyť vy víte co... Vyspala jsem se s Nickem, se školním badboyem ale jinak v něm je anděl. A to i v posteli. Ani se těm holkám nedivím, že za ním pořád lezou pro opáčko. Já bych si ho taky hned dala ještě párkrát. 

,,Kočko.... Bože.... Kurva!!!!"

"Tak si už konečně vyber co jsem... buď kočka, bůh a nebo kurva" řekla jsem udýchaně, a ještě to všechno vstřebávala, ale bez úspěchu... Jsem totálně na mol!!!

,,Ty?? Kočka, bohyně, prdelka, kočička, zlatíčko... Ale kurva, tys byla hodně dobrá!!!"

,,Ouu, děkuji za poklonu... Tys taky nebyl nejhorší" řekla jsem mu a letmo ho políbila na koutek u rtu. Hned na to jsem zívla.

,,Kotě.... Byli jsme tu dvě hodiny... Ale tyhle dvě hodiny si já budu pamatovat hodně dlouho, dole už je nějaký ticho, jdu to zkontrolovat a půjdeme spát, ne? Nebo chceš snad hodit domů??" řekl mi Nick a já ho jen tak pozorovala, jak se motá po pokoji a snaží se najít nějaké kusy svého oblečení... které jsme ale házeli po pokoji hlava nehlava, takže to má trochu těžký no...

,,Né!! Domů rozhodně ne, já radši zůstanu tady. S tebou." Odpověděla jsem mu a poslala mu vzdušnou pusu. A stále se divila, že jsme tu spolu děla.....byli 2 hodiny... ale byli to fakt krásné dvě hodiny... 2 hodiny nezapomenutelného sexu, ale vím, že zítra budu mít černou díru.... Tak jako vždy, jelikož já a alkohol.... dlouhá historka, ale jsme spolu (NE!!!!jlepší) kamarádi...
Nick řekl, že na to sere a tak si vzal jen boxerky s nápisem Calvin Klein a šel na chodbu.
Já šla do koupelny, kde jsem si rozpustila mé vlasy z.... rozbitého, divného, rozcuchaného ... drdolu? Vlasy jsem nechala volně spuštěné po vlasech a na chvíli zavřela oči. Leknutím jsem nadskočila, jelikož se mi dvě ruce obmotaly kolem mého pasu a následný dech na mém krku, tomu přidal ještě husí kůži. Jen jsem zavrněla a nechala Nicka dále líbat můj krk. Bylo to vážně úžasné. Najednou mi jeho ruce stiskli můj zadek a on zavrčel.

,,Ale, ale. Tobě to nestačilo?" Zašeptala jsem mu do ucha svůdně.

,,S tebou mi to asi nikdy stačit nebude, kotě" řekl též svůdně a začal mi hladit boky, při čemž si mě otočil a my se začaly (zase) líbat, ale tentokrát dravě. Já mu svoje ruce dala na jeho tváře a on mi dal jeho jednu ruku výš na moje záda a druhou mačkal můj zadek. Co nevidět jsme se zase ocitli v posteli a po nemalé chvíli si užívaly snad poslední rozkoše za tuto noc... teda... hodně brzké ráno. Myslím si, že vám to popisovat nemusím, protože vy máte dost rozvinutou fantazii, tak hurá! Tvořte si vlastní představy! Ale takové jako mám já ne živo, mít nemůžete a ani mít nebudete! Protože Nick je můj... alespoň na tuto vášnivou noc (ráno). Nezapomenutelnou noc.
Nejúžasnější noc v mém životě. Nejdivočejší noc co jsem kdy zažila. Ale jen je škoda, že hned poté co se vyspím, si to zřejmě nebudu pamatovat.

Budu šílet?. Budu šťastná? Budu ráda, že se to stalo? Stane se něco víc? Budeme se nenávidět? Budeme se ještě někdy spolu milovat? Skončí to tím? Nebo je to nový začátek mého nesmyslného života?



.............................................................................................

727 SLOV! :DDD

Tááááák! A jste povinni mi napsat VÁŠ NÁZOR, jelikož jsem si s touto kapitolkou dala dost záležet, kdybych jí psala na papír, tak jí gumováním nemáte šanci přečíst. Ze začatku jsem se strašně styděla.... Ale pak jsem se otrkala a jela.... málem bych sem musela napsat, že to není vhodné pro mladistvé, ale udržela jsem své ruce a nic zas tak uchylného nepsala....

Omlouvám se všem, co čekali něco víc.
Doufám, že tu je někdo, komu se alespoň malinko tato kapitola líbila...

Pište mi, co si myslíte, že se stane. A teď mi něco došlo... Nick s Jai se nechali až moc unést...

Přijde někdo na to, na co myslím? :D :OVote, komentář či follow moc potěší <3


S láskou Vaše...Nanynka <3 (Ano, bez 02)

MCL/My step brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat