2.

872 15 0
                                    

Jaimie's view

Dneska je sobota. Právě je 10:39 hodin a já dělám svojí nejoblíbenější činnost. Ležím v posteli, ještě v pyžamu a projíždím kde jaké sociální sítě, občas jdu na youtube a dívám se na různá videa.
Po asi hodině a půl se ke mě začne linout vůně jídla, které mamka udělala dneska k obědu. Nedokážu rozpoznat, co by to mohlo být. Jelikož vím, že mě za chvilku máma bude volat, jdu do koupelny. V koupelně udělám svojí "ranní" hygienu, učešu si svoje vlasy, obléknu se do tepláků a volného trička. Jiné než klučičí tepláky nenosím. Zamilovala jsem se do nich hned, jak jsem si je poprvé oblékla. Došlo k tomu u mého... Bývalého kluka. Zmokla jsem a on mi půjčil svoje tepláky, které ještě dodnes mám a nehodlám se jich vzdát.

Sejdu schody a mám namířeno přesně do naší kuchyně. Jsem v kuchyni a sleduju mamku jak dává jídlo na bílý talíř. Těstoviny?! No ne, ne!

Seděly jsme u stolu, já měla úsměv na tváři, bylo to opravdu moc dobré! Tyhle mamky těstoviny miluju. Není to nějaký recept, který by byl v kuchařce nebo na internetu. Jsou to těstoviny s názvem "co dům dá", ale pokaždé jsou stejně úžasné. Vždy když jím, tak přemýšlím. V této chvíli to bylo to, co dneska podniknu s Kate a Charlie. Lucy je nemocná, takže docela smůla. Po mém nekonečném a stále nekončícím přemýšlení mě ale zaujal mamky pohled... Těstoviny jedla velmi pomalu, což se o mě říct doopravdy nedalo. Byla zadívaná do talíře s nečitelnou tváří. Věděla jsem, že se něco děje, nejspíš je to opět kvůli práci.



MCL/My step brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat