36.

296 9 2
                                    

Šla jsem k sobě do pokoje. Už jsem byla u dveří a sahala na kliku. Když jsem najednou ucitila 'něčí' ruce na nižší části mých boků, ale ne přímo na zadku. Chtěla jsem se otočit, jenže mě zastavil dech na mém krku. Já jsem mu krk nastavila a potichu vzdychla když ho začal jemně okusovat. Bože! Je to tak fantastický! Ale... Jamie?! Vždyť to je Cameron a ty s ním přeci nechceš nic mít!

No jo no... Pravidlo pozměněno?

Cameron

Když šla nahoru, musel jsem také... Musí mi to vysvětlit, vážně dneska nechci namahat pravačku! Ach jo, proč jen je to moje sestra? Je sice nevlastní... Ale, hmm... Zrovna když chtěla otevřít dveře, jsem ji chytil níž na bocích. Ona s sebou trošku škubla, ale jinak nic nedělala... Když se chtěla otočit zastavil jsem ji mým dechem na jejím krku. Ona mi ho po chvilce nastavila a já měl volný přístup. Asi po 2 minutách na mě promluvila.

,,Came tohle ne- nemůžem-e" říkala mezi jejími něžnými vzdychy.

,,Kašli na to Jamie" rychle jsem otevřel dveře a vtáhl ji dovnitř. Vůbec nevypadala na to, že by ji to vadilo. Hmm, tím líp, ne? Alespoň moje pravačka zůstane volnou. Ale co já vím. Třeba něco poseru a pošle mě do háje... No nic...
..................

Pokračování příště...❤💖
Vaše...Nanynka02 <3

Omlouvám se za chyby, píšu to na mobilu a k tomu mi ještě prší, právě čekám venku až otevřou školu 😶😂❤
Ale vzpomněla jsem si na vás!😄💝

MCL/My step brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat