38.

308 12 5
                                    

Asi po 3 minutovém líbaní jsme se od sebe udýchaní odtrhli a snažili se popadnout dech. Já byla poněkud překvapená... Dívala jsem se na něho jako na Ježíše, on se jen usmíval.

Najednou se ke mě začal přibližovat. Já znejistila a začala couvat. Zase ten jeho úšklebek. Bože! Asi se tady rozteču! Pořád jsem se otáčela dozadu a pak zase k němu. Nevěděla jsem co očekávat, i když vím, že by se mi od něho líbilo asi všechno, ale jistota je jistota... Navíc jsem ho ještě nějak nevyprovokovala za ten zadeček! Najednou jsem narazila do zdi. Je se mnou amen! Bože, pomoz mi ne? Nečum do tý bible, zvedni tu tvoji prdel obalenou v bíle košili a pomoz mi!!!

Křičela jsem si v duchu pro sebe a tlemila se jako smyslů zbavená. Najednou mi to došlo... Cameron stojí asi 3 metry ode mě, ale stále se ke mě nepatrně přibližuje! Ať tě to ani nenapadne! Ptáte se co? - to já také nevím, ale vím ať nechá toho, na co právě teď myslí! A vůbec se mi ten jeho úšklebek nelíbí!


Cameron 

Kdybyste jen viděli ten její obličej a výraz. Měla strach. A to dost velkej! Můj mozek si usmyslel jí tak trošku potrápit... Přibližoval jsem se k ní a chystal se jí zlechtat. Ten její face... bože! Nevěděla co má čekat a to se mi na holkách líbí. Až moc se mi to u nich líbí! 

MCL/My step brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat