57.

246 6 9
                                    

Wow! Ne. Já tomu nemůžu uvěřit... Já se vyspala s Nickem a to hned několikrát! Bože!
Ale musím uznat, že byl bombastickej. Hned po té příhodě s kuchyňskou linkou, jsem se šla vykoupat a Nick mě hodil domů.Ještě než jsem vystoupila z auta mě Nick políbil. Ano... on začal.
Já ... já k němu možná něco cítím... Ale to je jedno... otevřela jsem dveře od domu. Ano bylo odemčeno. Zula jsem si boty ale na rohožce byli ještě jedny. Velikost 37. Já mám 40 a mamka 38, někdy 39. Tady něco nehraje... Vyšla jsem schody, ale v ten stejný moment se otevřeli dveře od Cameronova pokoje a z něj vyšla nějaká holka. Mohlo jí být tak 16-17, hmm tady se někdo předvedl. Něco hledala v kabelce. Ta holka, měla černé, teď né moc vyžehlené vlasy. Piha nad vrchním rtem? Dost sexy. Když po chvilce odtrhla oči od té kabelky, střetli jsme pohledy.

,,a-a..ahoj" řekla potichu.

,,Ahoj? Kdo jsi? Co si tam dělala? Kde ses tu pro krista vzala?!" Vůbec mi to nedošlo, ale kde se tu ta holka vzala??

,,No... Já jsem Lumi, já tam... spala..-"

,,S kým?" přerušila jsem ji a nadzvedla levé obočí.

,,S...s... Tailorem, kamarád od základky...-"

,,Ale co kurva?! Jak se sem dostal nějakej Tailor a ty?? A kde je Cameron?!"

,,Uuu, no ona tu byla včera večer taková menší party, a ty jsi Cameronova holka? On se totiž včera líbal a osahával se Sendy." Hmm, že by si našel konečně frajerku??

,,Ne, ja doopravdy jeho holka nejsem. Jsem jeho nevlastní sestra. Takže jen kámoška-"

,,Která s ním bydlí... Jinak... on se včera nelíbal jen se Sendy... prostřídal nejmíň 10 holek, jestli i v posteli... to netuším." řekla a tipem: RIP Jaimie, se na mě podívala.

,,Jojo, fajn. Díky." Mami?? Chrisiii? Kde jstee!!! Holčina se na mě naposledy podívala a odešla. Já se upřímně bála vejít do nějakého z pokojů. Takže jsem se rozhodla jít ven. Šla jsem do parku, kde jsem se posadila na hezky upravenou lavičku. Seděla jsem tam tak 10 minut. Zavřela jsem oči a vnímala jen zpěv ptáčků, foukaní větru a hlasy dětí. Já miluju miminka. Jsou tak maličká a ťuťu ňuťu!!! Že bych je někdy láskou umačkala! Ale jakmile jim je rok a výš... tak je to hrozné!
Unášela jsem se dál a dál. Do té doby než jsem zaslechla blížící se kroky. Husina mi naskočila, ale nedávala jsem to znát. Někdo si sedl vedle mě. Grrr, já se začínám bát! Sotva po minutě mi ten někdo pohladil stehno, já jsem hned otevřela oči a podívala se na dotyčnou osobu. 


pokračování příště^^

Chichichi :DD

........................................................

Ahoj! Doufám, že se vám kapitolka líbila <3
Pokud ano... Zanechte vote, komentář a případný follow <3

Moc všem děkuji za podporu <3

Vaše...

Nanynka <3




MCL/My step brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat