Birazcık içimi döksem?

365 12 5
                                    

Emir ve Burçe hala çıkmıyorlar biliyorum. Ama kolay kavuşturasım gelmiyor. Birazcık ayrılık yaşasalar fena mı olur? Hem sevgili gibiler zaten. Böyle ayrılmaları falan anlatamıyorum ama anlayacaksınız çünkü bölümü yazıyorum.Zaten birlikte gibiler. Özel bir Çıkma teklifi gibi düşünmüyorum.

Arada bölüm paylaşıyorum. Aylarca ortalıkta olmuyorum ama bu Sırada boş durmayıp finali yazıyorum. Finali bir an önce size okutmak istiyorum bu yüzden sömestr tatilinde fazla bölüm paylaşmaya çalışacağım. Planımı uygulayabilirsem yaza kadar okumuş olursunuz. Final üzerinde çok çalışıyorum.

Belki çok  iyi olmayacak, beklediğinize değmeyecek ama benim gibi ciddi olamayan bir insan için final yazmak çok zor oluyor. Ve bunun için Mayıs'tan beri düşünüyorum. Acaba ne yapsam? Nasıl şaşırtırım? Güzel olur mu? Okuyucular ne düşünür? Aralara eski bölümlerden eklesem mi? Final için Yazdığım mektuptaki sahneleri daha eklemedim ekleyebilir miyim? Yoksa onları da aralarda bir yerde flash back mi yapsam? Bir an önce finali bitirip diğer bölümleri paylaşmadan sadece finali mi paylaşsam?

Yazamıyorum Zaman'ım olmuyor. Sınav falan derken hiç Zaman'ım kalmıyor. Evimden fazla okulda, özel dersteyim. Bazı hedeflerim var. Bunları gerçekleştirmeliyim. Bunun için fırsatlarını iyi değerlendirmem gerekiyor.

Belki büyük okuyucu kitlem yok. Bölümü 4-5 kişi okuyor ama kendimi yazmaya zorluyorum sanırım biraz ve bu can sıkıcı hale dönüşüyor. Güzel Bölümler yazmıyorum, yazarken aylar geçiyor. Biraz daha uzun olsun diyerek ertesi gine atıyorum. Yazacağım şeyi unutuyorum. 

Eskiden okulda hatta serviste yazardım ama bu sene okula telefon götürmek yasaklandı. Zorunlu olarak evde tutuyorum. Derste deftere yazsam, dersi dinleyemiyorum. Zaten Wattpad'e geçirmek ayrı zamanımı alıyor. Benim fikrim en fazla 1 aya finali tamamlayıp size okutmak. Kalanları da finalde aralara koymak.

Biliyorum okuyanlar düşüncelerini yazmıyor ama size rica ediyorum lütfen yazın. Cevap gelmezse sadece finali yayınlayacağım sanırım...

Sahnedeki ÇocukWhere stories live. Discover now