4. BÖLÜM- SENİ GRUBA ALMAK İSTİYORUZ

1.3K 78 0
                                    

Ya bugün şok üstüne şok yaşadım. Okulda adrenalin fZlaydı son ders. Şimdi geldim 40 okuma olmuş. Daha 3 gün önce yayımladım. Ay çok şekersiniz.

"Ne için erken Olduğunu düşünüyorsun?"
"Tamam soruyorum"
"E hadi sor artık"
"bizim müzik takımımız var. Yani takım değilde grubumuz var. Bazı yerlerde konser  veriyoruz. Okulda her etkinlikte biz çıkıyoruz. Bizimkiler senin sesini beğendi seeni de gruba almak istiyoruz."
"Gerçekten erkenmiş"

"Ya bizimkiler sesinden çok etkilendi. Dediler abi sen Konuş kızla. Bende tamam dedim. Ama tabiki bir seçmeden geçeceksin çünkü diğerlerine haksızlık olur."
"Tamam. Anladım. Şey ben 2 dakikaya gelirim. Demin telefonum çaldı da cevap vermem Lazım."
"Tamam tamam sorum değil" masadan kalktığımda telefonu kulağıma doğru götürdüm.
"Al işte Masal. Duydun mu Masal bak farketseydi senin Yüzünden rezil olacaktım"
"Ama farketmedi"
"Ya etseydi"
"Neyse ne cevap vereceksin"
"Bilmiyorum ki" tam arkamda bir nefes hissettim. Gözlerimi kapadım. Ne oluyordu. Direk arkamı döndüğümde Emir'i gördüm. Kahkaha atıp gülüyordu.
"Of Emir ya ödüm koptu. Ya Öf. Ben gidiyorum. Işim çıktı. Yarın okulda konuşuruz" dedim ve cevap vermesine izin vermeden çıktım.

Korkmuştum hemde çok. Neyse bunu düşünmeden Instagram'ı açtım. Takipçi sayım artmıştı o fotoğraftan sonra. Insanlar sürekli mesaj atıyorlardı. 'B❤️E' falan yazıyorlardı. Bende bu duruma çok sinir oluyordum açıkçası. Insanlar hiçbirşeyi bilmeden çok düşüncesiz davranıyorlardı. Bu durumu bitirmem lazımdı. Hemen galerime girdim ve bi fotoğraf Seçtim ve yazmaya başladım.
'

Öncelikle niyetim sizi kırmak değil ama Emir ve ben yeni tanıştık. Şimdi size herşeyi anlatacağım ondan sonra da böyle düşünür müsünüz bilemem ama olayı baştan dinleyin.
Biz Emir ile müdürün Odasında tanıştık. Ben aslında Kuzey ile birlikte şarkı söyleyecektim. Son anda Kuzey'in okul Değiştirme sorunu olunca söyleyemedik. Ben Performansı iptal etmek için Müdürle konuşmaya gittim, odada Emir de vardı. Emir'in de aynı sorunu vardı ve Tesadüfe bakın ki aynı Şarkıyı söyliyedekmişiz. Bunu duyunca Mustafa Hoca beraber söyleyin dedi. Tamam demek zorunda kaldım. Beraber çalışırken bazı aksilikler sonucu kavga ettik. Ben aslında Şarkıyı tek Başıma söylemeye karar vermiştim. Bir anda çıktı ve sanki herkesi ikimizin söyleyeceğine inandırdı. Şimdi bizi shiplemeyi bırakın ve kendi hayatınıza bakın.'

Yazdım ve paylaştım. Anında bir yorum geldi. Kullanıcı Adından kim olduğunu çıkaramadım. Ama yazdığı yorum beni şok etmişti.

Yine mükemmel bir yerde bitirdim. Şimdi size tekrar soruyorum . Lütfen cevap verin.
*karakterleri sizce Pretty Little Liars Cast'ından mı seçmeliyim yoksa kendim mi bulmalıyım?. Çok kararsız kaldım. Lütfen yazın.
*sizce yorumda ne yazıyordu?
Hadi bakalım doğru tahmin edebilen olucak mı?

Kısa olduğu için özür dilerim ama yazamadım. Haftasonu gelsin daha uzun yazacağım.
Multi Emir 😍😍😍😍

19.11.15

Sahnedeki ÇocukWhere stories live. Discover now