5. BÖLÜM - ADALET FOR BURÇE

1.2K 82 3
                                    

Yok artık. 5 günde 90 kişi olmuşuz. Neyse yazabildiğim kadar uzun bölüm yazıyım. Vote ve yorum atmayı unutmayın.

O yorumla hala şok olmuş bir şekilde bakışıyorduk. Kimin yazdığımı hala çıkaramamıştım. Tabi siz merak etmişsinizdir yorumu. Tamam tamam söylicem.

'Emin misin? Bugün kafede Konuşurken hiç öyle demiyordun. Emir'in sana kapı önünde yaklaşımı falan. Insanları kandırmayın. Ilişkinizi herkes biliyor. Benim hesabımdaki foto sayesinde. Size de aşk Hayatınızda başarılar. Yalnız. Emir'e dikkat et. İçini bilmiyorsun benden demesi.'

Evet. Yorum aynen buydu. Çok sinir oldum. Kimdi bu?

***
Sabah ultra huysuz bir şekilde Kalktım. Yine o okula gidecektim. Tabi siz yine dediğime bakmayın. Daha 2. Günüm. Ilk günden bu kadar olay yaşamam biraz değişik. Genelde kitaplarda kızlar okulun ilk günü kötü çocuk görürler ona tutulurlar. Çocuk yüz vermez. Öyle gider sonra sevgili olurlar. Insanların onun sevgilisi olmaz. O aşık olmaz dediği çocuk aşık olur. Ama bende bir gerizekalı, kimden geldiğini bilmediğim bir yorum, çekilmiş dünya kadar fotoğraf ve dünyalarca sorun var. Where is the Adalet? Hu where yani ya? Bende bad boy istiyorum belki.

'Adalet For Burçe'
'Burçe'ye sahip çıkalım'
'Stay Strong Burçe '
'Hani Burçe'ye bir bad boy'

Sabah sabah bulduğum sloganlar Hoşuma gitmişti. Gitmeden Masal'ı Aradım. Meşgul dedi. Bana.
***
Okula geldiğimde herkes bana annemin yaptığı sarmayı yiyen uzaylının teyzesinin akrabasının eniştesinin kuzeninin telefonunun üstünde resmi olan güzel Kızın bad boy sevgilisine yavşayan Kızın annesinin best komşusunun dayıoğlunun çocuğunun sahip olduğu telefonda oyun oynayan dört Başlı kurbağanın larvası gibi bakıyordu.(Bunu sınıfta çok kullanıyorum. Aslında Sakız çiğneyen dinazor yazacaktım da biraz daha uzatıyım dedim)

Bana öyle bakanlara kısacası herkese 'dönün önünüze' adlı bakış attım. Kapşonumu kafama geçirdim ve Sınıfa ilerledim. Herkes konuşuyordu. Birkaç kere ismimi duydum. Sinir olmuştum. Daha ikinci günden kavga etmek istemiyordum. Masal nerdeydi? Kaç kere Aradım ama ulaşamadım. Niye cevap vermiyor ki. Eskiden 2 kere bile çalmazdı. Hemen açardı. Tabi o güne kadar. Neyse.
"Oooo Emir'in yeni oyuncağı gelmiş. Ilk günden Emir'i yakalamışsın. Tebrikler ama çok uzun sürmeyecek."
"Bana baksana sen! Sen kime oyuncak diyorsun ha? Öyle birşey olmadı. Ol-ma-dı. Ayrıca Emir nerde. Gelsin kendi anlatsın! Olmadı ! Yok, biz diye birşey yok!"
"Hıhı"
"Bak hala hıhı diyor ya. Kızım senin anlama özürün mü var?!" Diye bağırdım. Tam o Sırada içeriye rehber hocası girdi.
"Burçe! Çabuk müdür'ün odasına!" Diye bağırdı. İşte bu sefer bitmiştim.
***
"Hocam gerçekten ben birşey yapmadım. Bakın size açık konuşucam. Yiğeniniz Emir. Benim onunla çıktığımı düşünüyorlar. Fotoğraf falan diyorlar, ama öyle birşey yok. Dün okul grubu ile ilgili Konuşmak için kafeye gitmiştik. Hepsi bu ve kimse inanmıyor." Hoca tam birşey diyecekti ki kapı açıldı. Masal?
"Hocam. Özür dilerim. Burçe. Dilara'yı bulmuşlar."

Ya böyle yerlerde bitirmeyi çok seviyorum. Merak etmeyin. Sizi fazla bekletmem. Zaten dün bölüm yayımlamamıştım. Bugün diğer bölümü de gece yayımlarım. Lütfen bölüm ile ilgili yorum yapın. Böyle Heyecanlı yerlerde bitince ne hissediyorsunuz yazın.

21.11.15

Sahnedeki ÇocukWhere stories live. Discover now