26. BÖLÜM - SEVGİLİLER GÜNÜ (ÖZEL BÖLÜM)

498 33 2
                                    

*Biliyorum Sevgililer gününün üzerinden bir hafta geçti ama yinede yazmak istedim. Bu bölümde daha çok Masal- Enes olacak. Burçe ve Emir olmayacağı için üzgünüm ama sevgililer Günü'nde onlar için yazmam Saçma olurdu. Bu arada gelen bildirimlerden anlamışsınızdır ki 2 kişinin ismini değiştirdim. Biri Uraz biri de Yiğit. Uraz, Eren oldu. Yiğit, Enes oldu. Değişikliği yapmama yardımcı olan Lal'e Thanks. Kendisi Yiğit'in adını Enes sanıyormuş. Bende değiştirmişler hepsinin ismi E ile başlasın istedim. Bundan sonra 4E diyoruz.

Masal'dan

Oooo Adana Adana Adana merkez patlıyor herkes. Sevgilisi olmayan müzik Açıyor son ses. O valla diyor sevgilimiz enfes. Sevgiliyi kapan gidiyor lan ses kes.

Evet yılın sevgililer günü Şarkısı da hazır olduğuna göre listeyi hazırlayalım.
1- Kuaföre git hazırlan.
2- Alışverişe Çık elbise al.
3- Sevgilisi olmayan arkadaşlarla Konuş (Burçe Hariç çünkü bunları Burçe ile yapcaz)
4- Mutlaka biri sorar. Ona "Sevgilim var canııım. Senin yok mu? Ay üzülme geçer bebeğim" diyip kıskandır.
5- Kendine ayıcık ve çiçek al. Bunlarla selfie çekip her yerde paylaş.
6- Burçe ile son ses sevgililer günü şarkısını açıp kop!

Evet, listede hazır. Şimdi Burçe'yi arayıp bugünün Planı'nı yapıyım. Yalnız şarkım mükemmel oldu. Benden bu kadar beklemiyorsunuz demi? Lovato. Ahahahahahhahahaha. Oğlum ben Masal Yazgı'yım.

Burçe'yi açıp beklemeye başladım. Telefon bilmem kaç kere çaldıktan sonra Burçe Hanım açabildi. Açıkçası kaç kere çaldığını saymaya üşendim.
"Efendim Masal Hanım? Bu saatte bu kadar önemli ne olabilir acaba daha horozlar ötmeden?"
"Puhahahhahahaha" aklıma gelen şeyi belki hatırlamışsınızdır. Hani şu Emir ile Burçe Arasında geçen konuşma. Erkenci horozlar ahahahaha.
"Masalak. Bak şimdi o aklına gel şeye gülüyorsun. Hatta unutuyorsun"
"Neyi?"
"Aferin unutmuşsun"
"Neyi ya neyi?"
"Tamam yeter Masal. Anladık unuttun?"
"Neyi unuttum Bubu neyi?" Bubu ne derseniz Burçe'ye takma ad. Kullanırsınız.
"Ha aklına şu oteldeki konuşma gelmemiş miydi? Neyse niye aradın?"
"Kanka bugün sevgililer günü."
"Ah benim salak bestim. Sevgili olmadan nasıl sevgililer günü kutlayalım"
"Eskiden yaptığımız gibi"
"Diloş yok ama"
"O sevgilisi ile takılsın boşver, bak şimdi Şarkıyı dinle. Oooo Adana Adana Adana merkez patlıyor herkes. Sevgilisi olmayan müzik Açıyor son ses. O valla diyor sevgilimiz enfes. Sevgiliyi kapan gidiyor lan ses kes."
"Gerçekten mükemmel olmuş. Eee plan ne?"

***

"Anlatamıyorum galiba ya. Bu Maşa ne! Hafif dalga olsun dedim. Düğüne giden +5 yaş çocuk maşası yapın demedim. Üstüne bide nar çiçeği rengi elbisede verseydiniz. Unutmadan sim de çok önemli yani. Bunları yapmayanı kuaförden saymam. Hayret birşey ya"
"Tamam Masal. Sakin ol. Gel gidelim. Ben sana yaparım" dedi Burçe ve kuaförden çıktık. Adam arkamızdan bide para istedi. Yok artık Yüzsüzlüğün bu kadarı.
"Bubu?"
"Efendim?"
"Bugün tavşan pijamalarımızı giyip, 4 kutu pizza sipariş edip, son ses Adana Merkez açıp, Benim Yazdığım şekilde şey eder miyiz?"
"Bence de en iyisi bu olur?"
"Arıyorum o zaman dominosu"
"Tamam" dedi ve bende internetten eve en uzak Domino's telefon numarasına baktım. Aslında internetten söylerdik ama ama eğlence olsun. Anladınız siz.

Bulduğum telefon numarasını arayıp beklemeye başladım. Telefon açılınca erkek sesi konuştu. Tabiki numaramı gizlemiştim.
"Domino's pizza"
"Merhaba"
"Buyrun. Siparişinizi alıyım"
"2 adet orta boy kafa alıyım. Dalga mı geçiyorsunuz ya? Hem Kafamı alıyorlar hem de siparişimi" dedim. Gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Bir yandan Burçe kolumu morartıyordu. Sonra adam yüzüme telefonu kapattı.

Pizzalarımız geldiğinde Dakika'sı dakikasına saate baktım. Tam ücretsiz alacaktım ki 1 dakika erken geldiler. Şansın bu kadarı diyip sözü pizzaya veriyorum. Hadi pizzacık. Göster bakalım tadını.

4 tane pizzayı bitirmiştik. Hayvan gibi yemiştik. Maşallah bize. Dövmeyin ama birşey itiraf edicem. Burçe ve ben yiyip de kilo almayanlardanız. Aslında ben Öyleyim. Burçe yemek yemiyor. Burçe kötü. Burçe gibi olmayın.

Şeytani planlar içerisindeyim gençler. Demek kızlar gecemize katılıp 2 tane pizza yemedin Diloş. Bide yanında sevgilin var. Bide bugün sevgililer günü. Aaa saf olduğunu da unutmayalım. İşte fırsat. İşletmek için güzel fikir.
"Bubu. Süper planlarım var"
"Korkmalı mıyım?"
"Kesinlikle" dedim. Ve Plan'ı anlattım. Ilk başta istemesede sonradan kabul etti.

Plan için gerekli şeyleri yaptım. Zaten çok birşeye gerek yoktu. Öncelikle Ses değiştirici ve sonra da numarayı gizliye alma. Dilara'yı aradığımda açılması için biraz bekledim. Tam kapatacaktım ki telefon açıldı.
"Efendim?"
"Abi parmaklar tamam. Kavanozu nereye koyayım?"
"Pardon? Ne parmakları?"
"E demiştin rehin aldığımız adamın parmağını kesip, kavanoza koy dememiş miydin?"
"Ay sesi garip insancık. Yanlışın var. Ben sıradan masum bir kızım. Valla ben şimdi kapatıyorum. Kimseye de birşey söylemem. Zaten Yanımda sevgilim de var, o da Söylemez. Size iyi parmak kesmeseler" hahahhahahahah. Hiç bu kadar güleceğim aklıma gelmemişti. Ama Bubu Sağolsun eğlencemi Yarıda kesip tekrar arayıp herşeyi anlatmıştı.

Telefonum çaldığında Dilara'nın aradığını sandım. Ama değilmiş. Enes arıyordu. Ne oldu acaba?
"Efendim Enes?"
". Müsait misin?"
"Hayır Masal'ım. Yanlış numara"
"Masal? İyi misin?"
"Evet'
"Neyse aşağı gelsene" ay neden acaba? Ne giysem. Ay saçlarım da Dağınık. Ya biz daha Adana merkez açıp kopcaktık. Niye böyle oldu ki? Neyse şimdiden özür dilerim Bubucuğum ama artık sap kalmak istemiyorum. Onu onaylayıp. Giyinip, Burçe'ye haber vermeye gittim.
"Kanka ben aşağı iniyorum, Enes gelmiş."
"Kız. Öyle olmaz. Bak açık açık da giyinmişsin. Dışarısı kaç derece haberin var mı? Bide süslenmiş falan. "
"Ama anne ya"
"Aman be. Git ne halin varsa Gör"
"Thanks Bubu anne" diyip merdivenlere gittim.

Aşağı geldiğimde bir ayıcık vardı. Birde arkasına saklanmış Enes. Tabiki ben bunu fark ettim. Çünkü ayıcık minnaktı. Ayyyy ama çok tatlı yerim ben bunu.
"Oyyyyyyy. Seğn neğ kadar tatlığ birşeysiğn öyle. Yerim seni ya"
"Abartma sen daha tatlısın bana baksana sakalları çıkmış ergen"
"Sana mı diyorum mal! Ay bu ayıcık çok tatlı"
"Bize gelince ayı! Bu ayılara gelince ayıcık."
"Tamam tamam kıskanma sende tatlısın"
"Masal? Ben çok düşündüm. Bugün sevgililer günü..." Biliyoruz herhalde sevgililer günü olduğunu mal!
"... Diyorum da biz çok iyi bir çift olmadık mı? Uyumlu falan..." Evet.
"... Uzatmıcam. Romantiklik bende bu kadar. Zaten edebiyatım düşük. Her neyse..."
"...Diyorum Ki acaba ben senin ayın, sen benim pandam olsan. Ikimiz böyle pofidik pofidik dolaşsak çok güzel olmaz mı?...." Evet!
"... Içinden Evet cevabı geçtiğini bilecek kadar iyi tanıyorum seni. Cevabını bildiğim halde bir kez daha soruyorum. Pandam olur musun?"
"Eveeeeet" diyip boynuna sarıldım, ay biz ne kadar pofidik bir çift olduk. Yalnız Dilara'ya yaptıklarımı Burçe bana yaparsa hiç şaşırmam.

Umarım beğenmişsinizdir. Vay be bu çifti de hallettik. Bakalım Sırada hangi çift var?

Sahnedeki ÇocukTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang