III;10

1.8K 85 15
                                    

Párizs gyönyörű város!Rengeteg helyre ellátogattink Lucyval,de legfőképpen a gótikusan felépitett épületek tetszettek,helyenként egész utcákat alkottak az olyan építmények.Vacsorára a hotelben megkóstoltam több féle francia ételt,köztük a csigát is.Nem lesz a kedvencem az biztos,de egy próbát megért!
-Bethany!-hallottam meg kollégám hangját,a szemem egyből kitágult.Mostanában sokszor előfordult,hogy úgy kellett felébreszteni.Szeretek aludni..
-Elaludtam?-sopánkodtam és kiugrottam az ágyból majd egyből a fürdőbe siettem és megmostam az arcomat.
-Nem,csak felkeltettelek hogy időben készen legyünk.-nevetett fel Lucy.A fejemet csóváltam a bosszújá miatt.
Leöblítettem hidegvízzel az arcomat és már mentem is a vissza a szobába öltözködni.Egyik ingem és a fehér csőnadrágom mellett döntöttem,ehhez a bakancsomat vettem fel.Sminkel nem dúsítottam az arcomat,majd csak mielőtt mennénk az interjúra.

Annyira izgultam,hogy már a gyomrom is felfordult.Alig birtam valamit enni reggelire,pedig muszály mert megérzésem szerint legközelebb csak délután fogok ételhez jutni.Magamba erőltettem egy nutellás croassont és ittam hozzá egy pohár forró zöld teát.
Tizenegyre kell odaérni a Victoria Secret központjába.
-Annyira izgatott vagyok már,hogy azt szavakba sem lehet önteni!-örvendeztem miközben a liftbe léptünk és elindultunk felfelé.
-Aztááán elmehetnénk shoppingolni!Este pedig felmegyünk az Eiffel-torony tetejére.Ví,de jó lesz!-tapsikolt Lucy,míg én egyetértően bologattam.
Amikor visszatértünk a szobánkba ráírtam Nashre:
Bethy:Úgy várom már az interjút😍Remélem minden oké otthon😌
Nash:Örülök neki!Aha,kitakarítottam képzeld el😏
Bethy:Persze Nash.Szerintem inkább Taylor átment hozzánk😂💕
Nash:Jó jó😳Ugye nem zavar ha itt marad nálunk egy darabig?😅
Bethy:Dehogy!Imádom a barátnődet te seggarc❤
Nash:Akkor jó😘
Nos igen.Nashnek van barátnője.Zavar?Nem dehogy!A világ legrendesebb teremtménye a barátnője.Kedvelem.

-Szerinted a kéket vagy a feketét vegyem fel?-nézett rám kérdő pillantással Lucy.A ball kezében lévő kék selymes tapintású nadrágra mutattam.
-Ez nem olyan snassz.-állapítottam meg,míg ő egyetértését kifejezve elmosolyodott.
Mígre mindketten teljesen elkészültünk,már késésben voltunk,így fogtunk egy taxit ami egyenesen a Victoria Secret épületéhez vitt bennünket.
Itt szerencsére értettek angolul(nem csodálom) ezáltal nem volt nehéz dolgunk.Felvezettek minket egy hatalmas fehér falú terembe,ahol az interjúzattás folyni fog.Leültem az egyik székre,majd Lucy is ugyanígy tett,kérdezték hogy kérünk-e valamit inni,én kértem egy pohár teát,Lucy pedig kávét és vártunk.
-Mindjárt betoppan Gigi!-figyelmeztetett bennünket az egyik asszisztense.Mind a ketten hevesen bólogattunk.
Nem sokára nyitódott az ajtó és belépett rajta Gigi Hadid.Ha leszbikus lennék esküszöm járnék vele!A gyönyörű szőke haja fel volt kötve egy laza kontyba,volt rajta egy farmer és egy haspóló.
-Sziasztok lányok!-mosolygott felénk,majd leült velünk szembe.Mi is visszaköszöntünk neki,majd feltettük neki az összes kérdésünket.Ő mindre készségesen válaszolt,sőt még egy kis humort is belevitt.Az interjúvolás végén csináltunk egy közös képet és visszaindultunk a szállásunkra.
-Hazaérünk emlékeztess,hogy el kell küldjem a barátnőmnek és Nashynek a közös képem Gigivel!-néztem rá Lucyra,miközben baktattunk Párizs utcáin.Miközben sétáltunk a hó is elkezdett hatalmas pelyhekben hullni,az épületek,fák fel voltak díszítve karácsonyi féynekkel.Nagyon hangulatos volt.Bevallom lehet vastagabb ruházatot kellett volna hoznom,mert fázom egy kicsit.
Amikor visszaértünk,egyből küldtem is Haynek és Nashnek a képet,amire mindketten annyit válaszoltak,hogy 'Te jó ég'.
Lucy éppen a telefonján olvasott egy üzenetet,amihez elég érdekes fejet vágott.
-Bethy ma este felmegyünk az Eiffelre jó?-nézett rám kicsit értetlenül Lucy.
-Rendben,de van valami gond?-kérdezem.
-Nincsen.-erőltet magára egy mosolyt.Érzem hogy valami nincs rendben,de nem faggatom tovább.
Hai!🙋Szerintetek miért ilyen fura Lucy?
Szavazzatok&Kommenteljetek❤

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now