17.Fejezet-Utállak!

5.1K 181 2
                                    

Reggel,mikor felébredtem,a fejembe egyből belenyilalt a fájdalom,s mikor kikeltem,mert Harryt nem találtam magam mellett,annyira szédülni kezdtem,hogy az ajtóig alig bírtam eltipegni.Aztán végre megéreztem kezem alatt a korlátot és nagy nehezen lementem a lépcsőn,körübelül mint egy vak ember,úgy fogdostam a lépcső korlátját.
-Beth,jól vagy?-Harry édes,de mégis rekedtes hangja csapta meg a fülemet,s láttam,hogy vigyorog.
-Ehm..igen,persze,csak kicsit szédültem-válaszoltam pislogva neki,majd leültem az asztalhoz és a kezemre feküdtem.Éjjel keveset tudtam aludni,folyamatosan azon gondolkodtam,hogy vajon Harry miért ilyen kedves velem..Nem találtam rá választ.
Arra ugrottam fel,hogy az asztalon csapódott egy serpenyő,amiben illatozó rántotta volt,mellette egy fehér cserép tányéron pedig szalonna és paprika.Jaj,Harry de édes!
-Harry...ez..köszönöm-húztam mosolyra a számat,ő pedig csak megrántotta a vállát és szedett magánaka reggeliből.Miközben elfogyasztottam az adagomat,tudatosult bennem,hogy tegnap este sikerült bevallanom magamnak,hogy szerelmes vagyok Harrybe.De baszki,a testvérem..még ha nem édestestvérem is de akkor is!
-Már megnyugodtál?
-Ahj,tegnap annyi minden történt és jelenleg úgy érzem magam mintha már nem lennék...szóval mintha megerőszakoltak volna-nevettem kínosan
-Beth,ugye nem?-esett le Harry villája a tányérra,aminek hatalmas csörömpölő hangja volt.
-Nem..Biztos vagyok benne,hogy nem,de nekem ez is sok volt!-magyaráztam drámaian testvéremnek.
-Szűz vagy ugye?-nézett a szemembe.Mi van?!
-Harry,hogy lehetsz ilyen illetlen?!-álltam fel az asztaltól,s a mosogatóhoz léptem,majd belehelyeztem a tányért és a poharat.
-Beth..sajnálom,nem úgy gondoltad-vakarta a tarkóját Harry,majd ő is felállt,de én felvonultam a szobába és még mielőtt bejöhetett volna ő is,bezártam a szoba ajtaját.Felvettem a szakadt ruhát,s a topánkámat,majd a kezemmel átfésültem a hajamat,majd belenéztem a tükörbe..Úgy néztem ki mint akit bedobtak a tigrisek közé,s azok kicsit megtépkedtek volna.Hogy barátkozhattam össze egy ilyen...pedofil,seggfejjel?
Kinyitottam a zárat,majd ahogy kiléptem a szoba ajtaján,Harryt pillantottam meg a földön.
-Figyelj Styles,többet ne gyere a közelembe,mert tudom mit akarsz!-szegeztem rá a tekintetem és a fejem már vörös lehetett a dühtől.Nem hagyom,hogy kihasználjon!
-Beth,nem igaz...Csak had próbáljam meg!Mármint...szeretnék kicsit veled lenni-állt fel Harry,s az ujjait kezdte tördelni
-Ne merj Bethnek hívni!Mindegy mit akarsz velem,CSAK testvérek vagyunk és leszünk is..-mondtam neki lassan és artikuláltan,ő csak lesüttötte a fejét,majd megszólalt:
-Rendben,menj csak..de ezt most meg kell tennem!-mondta idegesen,majd lecsapott az ajkaimra,de én rögtön elhúzódtam tőle.
-Te nm vagy komplett!Különben meg barátnőd van..nem leszek az a kiskurva,akivel megcsalod Saraht!-már majdnem sírtam...Utálom,hogy mást szeret,de ezt magammal sem merem elhitetni...
-Nem,nem vagyok már vele,miattad szakítottam vele.Ha tudtad volna,hogy nem vagyok együtt vele,visszacsókoltál volna?-nézett a szemembe Harry
-Utállak Harry,utállak.-mondtam és már futottam az ajtóhoz,kivágtam,mint a vécé ajtót és már mentem is haza.Hallottam még,ahogy Harry,mondd valami olyasmit,hogy "várj" de nem érdekelt.
Még kicsit féltem,hogy esetleg Bradley vagy valamelyik bajtársa követ engem,de nem lehetek ilyen félős nyúl mindig.Keménynek kell lennem!Ez nehéz lesz,de megpróbálhatom,hátha..
Most magányra van szükségem,remélem anyámék nem lesznek otthon,mert fogalmam sincs mit mondanék nekik,de így is hazudnom kell valamit.Nem szép dolog tudom,de muszáj,mert mégsem mondhatom,hogy "Oh anya majdnem megerőszakoltak,ja és Desmond szeretem a fiadat,vagyis hát a testvéremet" soha nem gondoltam,hogy egyszer lesz még testvérem főleg egy bátyám,amit mindig is akartam.Nem azért,hogy beleszeressek..de Harry...ő annyira megfogott,még ha egy seggfej,egoista,perverz disznó is,attól még megszerettem.Sajnos.Undorodom magamtól,nagyon!
Az ajtót zárvataláltam,így már majdnem elveszett bennem a remény,hogy feltünés nélkül bejuthassak.Ekkor azonban eszembe jutott,hogy a kapun simán át tudok mászni.Nem izgatott az sem,hogy valaki még betörőnek néz,mert hát a külsőm tökéletesen passzolhatott volna a betörő alibihez.
Bemásztam a kapun,majd hátra mentem az udvarunkba,s megpillantottam a nyitott teraszajtót,na de jó!Bementem az ajtón,majd megbizonyosodtam arról,hogy senki sincs otthon.Felmentem a szobámba és bedőltem az ágyba,az ágyneműnek friss illatát szívtam magamba,majd mikor kifetrengtem magamat,letusoltam,s felvettem egy normális ruhát,ami egy pamut,rövidgatyából és egy rövidujjúból állt.A szakadt krémszínű ruhámat az ágyam alá rejtettem,hogy meg ne lássa senki sem.Kedvencem volt,de már biztos nem lesz az.
Heyyy!Köszönöm a pozitív visszajelzéseket,nagyon jó érzés olvasni azt,hogy tetszik Nektek!Mostantól több rész várható,mivel rájöttem,hogy telóról egyszerűbb írni(igen tudom,i'm so stupid girl:')) Na szóval majd jön a kövi.Csók:Fanni x.

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now