2.Fejezet-Üdv Harry!

9.1K 332 10
                                    

Egy hét telt az óta,hogy találkoztam anyu barátjával Desmonddal. Ma jön a fiával hozzánk ebédre,már izgatott vagyok,mert kíváncsi vagyok a fiúra!

Reggel a megszokottnál korábban keltem,mert még délelőtt találkozni akartam Shopieval. Így hamar elfogyasztottam a reggelim,majd fogtam a deszkám,s elindultam barátnőmhöz.

-Beth!-Shopie kiabált a bejárati ajtóban állva.-Neked is jó reggelt!-nevettem,majd leszálltam a pennymről és egyenesen bementem a lakásba.Ez nálam már nem illetlenség,mivel ott olyan otthonosan érzem magam.Megbeszéltünk pár számunkra érdekes dolgot,viccelődtünk egymással és hasonlók.

-Lehetne egy kérésem?-nézett rám Sophie.-Persze!-vágtam rá-Miről van szó?-tettem hozzá

-Eljönnél velem arra a koncertre?Légyszí Beth!-bociszemeket szegezett rám barátnőm.

-Az a One Direction cucc?-értetlenkedtem,Sophie hevesen bólogatott,én pedig megadva magamat igent mondtam.Egyeztettük az időpontot,meg mindent.Úgyse sokszor járok koncerte,ez az egy belefér!Álló jegyünk van,utálok állni,főleg egy ilyen számomra egoista,paraszt együttesnek a koncertjén.De csak Sophie miatt elmegyek.Kicsit beszélgettünk még,majd mikor rájöttem,hogy nekem még el kell készülnöm a közös ebédre,elbúcsúztam barátnőmtől és haza mentem.

-Megjöttem!Mit eszünk?-mentem a konyhába anyámhoz.-Carbonarás spagettit.Bethany úgy izgulok!Mit vegyek fel?-nézett rám idegesen anyu.-Nem vagyok divatszakértő tudod jól,hogy nem is szeretek annyira a divattal foglalkozni,de valami szép ruhát!-mondtam ki egy szuszra.Fel siettem a szobámba,majd letusoltam,felvettem egy egyszerű fekete felsőt és rá egy piros kockás inget,illetve egy szaggatott farmert.A hajamat egyszerűen a vállaimra simulva hagytam.Lementem anyához,már ő is fel vett egy előkelőbb ruhát. Segítettem neki a terítésben és kicsit helyre ráztam a terepet is.Pont mikorra végeztünk csöngettek.Anya sóhajtott egyet,a kilincsre helyezte kezét,s kinyitotta az ajtót.Boldog csókkal üdvözölték egymást anyáék,s Desmond fiát pedig megölelte.Aztán rám került a sor. Desmondot egy szűk mosollyal üdvözöltem.Aztán a fiúval találtam szembe magam.Rövid göndör hajú,szürkés zöld szemű sráccal találtam szembe magam.

-Szia!Harry vagyok.-mosolygott rám és kezet nyújtott.-Üdv itt!Bethany vagyok..-mondtam ki lassan,mert ekkor gondolkodóba estem.Olyan ismerős ez a fiú!Az arca,a neve.Vajon ki ő?Leültünk a megterített asztalhoz,s neki láttunk az étel elpusztításának.Kezdetben csendben ettünk,aztán beszélgetésbe kezdtünk.

-Na és Bethany miket szeretsz csinálni?-kérdezte mosolyogva Harry.

-Imádok rajzolni!Deszkázni és szeretnék megtanulni gitározni!-válaszoltam nevetve.Örülök,hogy érdeklődik felőlem.Nem tudtam nekem mit kéne tőle kérdeznem ezért ugyan ezt a kérdést tettem fel neki.-Na és te?-néztem bele gyönyörű zöld szemeibe.

-Szeretek sportolni!Teniszezni legfőképpen,olvasni...hasonlók-magyarázta Harry. Én is imádok olvasni,tehát van bennünk közös dolog.De jó!Eztán nagyon semmi különös dologról nem beszélgettünk.

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now