31.Fejezet-Igazság

3.3K 158 7
                                    

Szívbajt kaptam,mikor kinyílt az ajtó.Harry rám szegezte a tekintetét.
-Bethany mi a jó francot csinálsz?-állt elém Harry,majd becsukta a szobája ajtaját.
-Ülök.Nem látod?-kérdeztem tőle.
-Haha,nagyon vicces vagy..-játszotta az agyát Harry.
-Ahj,inkább foglalkozz a barátnőddel,engem meg hagyj békén örökre-momdtam,majd felálltam a földről.
-Beth..te..hagyjuk semmi-legyintett Harry.
-Szia Bethany-hallottam meg az ismerős hangot.Sophie..
-Öhm..helló-köszöntem vissza flegmán.
-Harry szivem gyere már-ezzel berántotta Sophie a szobába Harryt,én meg ott maradtam.Újra rámtört a sírás.Miért pont vele?!
Fogtam magamat lementem a nappaliba,s tvztem.Azért nem a szobámba néztem a tvt,mert onnan hallottam volna mi történik Harry szobájában.Semmi szükségem arra.Csak jobban  fájna.Már elég későre járhatott,mikor a kanapén elnyomott az álom.Arra ébrdetem fel,hogy valaki kiabál és trappolva siet lefelé a lépcsőn.Először azt hittem álmodok,de amikor a szememet is kinyitottam és még mindig hallottam akkor rájöttem,hogy nem.
-Miért nem akarsz velem lefeküdni?!Még megcsókolni sem voltál képes!-hallottam volt barátnőm hangját,ebből tudtam,hogy összeveszett Harryvel.Valójaban,nagyon örültem neki...
-Sophie érrsd meg,hogy nem érzek irántad semmit sem!Mást szeretek..-válaszolt neki Harry.Emlékszem,múltkor,mikor azt a Saraht hagyta el,akkor is ezt mondta.Na persze,el tudom képzelni,hogy mást szeret.Nem tudom miért jegyzem meg a szavait,fogalmam sincs.Sophie átfutott a nappalin és egyenesen az ajtónak ment.Kinyitotta a bejáratot,majd távozott.
-A picsába már-hallottam Harry dühös hangját a sötétben.Bizonyára nem tűnt fel neki,hogy itt vagyok.-Beth?-mostmár igen.Harry felkapcsolta a villanyt majd odaállt elém,én felnéztem rá.
-Mi..mi volt ez?-néztem rá csodálkozó tekintettel.
-Ahj Beth..ez bonyolult-sóhajtott Harry,s beletúrt a gyönyörű göndör hajába.
-Mond csak..meghallgatlak-mosolypgtam rá.
-Szerelmes vagyok.Azt hiszem..Egy lányba,aki közel került hozzám,de nincs közöttünk semmi-mondta,lesütött szemekkel.
-Ki az a lány?-féltékenység on.
-Ahj,mikor látom,gyorsabban ver a szivem,mikor nem lehetek a közelébe,féltem éa hianyzik.Amikor először megláttam,már tudtam,hogy nem egy megszokott lány.Nem egy lány a sok közül..soha sem bírtam senkit sem megcsókolni,mióta őt ismerem.Beth..folyamatosan rád gondolok-nézett a szemembe Harry.Mivan?!
-Harry..ehm,nem ittál?-kérdeztem kicsit viccesre véve a formát.
-Nem,dehogyis-komorodott el az arca-Ez az igazság..Én..szerelmes vagyok beléd!-felkapott az ölébe,s megcsókolt.Életemben nem éreztem magamat ilyen boldognak,mint abban a pillanatban.
-Harry..álmos vagyok,menjünk fel-javasoltam.Ő csak bólintott egyet.Felvitt a szobámba,lerakott az ágyra,majd mellém feküdt,kerestünk a tvben valami nézhető műsort.Egyszer csak Harry,bele tolta a kezét a bugyimba,s elkezdett masszírozni.
-Harry..ugye tudod,hogy én is szeretlek?Nagyon-fordítottam a fejemet felé,miközben kényeztetett.Ő egy csókkal válaszolt.
Amikor már megunta a tevékenységét,levetkőztünk pizsamára.Amikor Harry levette a felsőjét,elképedtem.Láttam már,a testét,de mindig jól esik megcsodálni.
-Tetszik mi?-mosolygott rám.
-Ez egyértelmű..Harry,vagyis apuci-bele piroltam ebbe a mondatba.
-Helyes,kislány-odadobta a felsőjét az ágyra.Levettem az eddig rajtam lévő rövidujjut,majd felvettem az övét.A szokásos egyszerű fekete felsője,a csábító,mentol illattal.Miutan felvettem magamra,kicsatoltam a melltartómat,majd a székemre hajítottam,de ehelyett az asztalon landolt.
-Ez nem ér-vágott szomorú képet Harry.
-De ér!Na gyere és aludjunk-mondtak neki,s visszafeküdtem az ágyamba.Ahogy mellém feküdt egyből magamhoz öleltem,s így aludtunk el.
Hellow!Itt az új rész❤
INFÓK:Mivel holnap suli(úristen,fúj🔫)kevesebb rész lesz várható,mivel sokat kell majd tanulnom,meg ebben az évben sok vizsgám is lesz.Viszont megpróbalok minél több részt hozni:)

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now